sa eshte krenar nje shqiptar qe eshte shqiptar ne nje vend te huaj?

ceca

Primus registratum

mendimi im personal eshte:une per vete jam krenare qe jam shqiptare ne nje vend ,pavaresisht nga vendi qe ndodhem.neve shqiptareve ne bote por sidmos ne itali kemi nam te keq,por une them se secili ben vendin e vet atje ku eshte dhe tregon vlerat e veta.

marina s.

Forumium maestatis
Re: sa eshte krenar nje shqiptar qe eshte shqiptar ne nje vend te huaj?

kur flas nuk me merr asnje per te huaj por kur tregoj dokumentat(ne rastete kur eshte e nevojshnme)zgurdullojne syte.ka dhe nga ata qe pa e ditur se nga jam flasin fjale te bukura(per komplimente italiante...)e kur ne fund i them se jam albanese ata:noooooo non ci kredo!!!!
nenshtetesia ime per mua nuk perben problem...kujt nuk i pelqen che vada a quel paese :smash:

Juir

Forumium maestatis

Mire e ke ti ,ma il problema è che non ci vano a quel paese.

marina s.

Forumium maestatis

ma ce li mandiamo noi allora. jemi apo s'jemi albanez /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juir

Forumium maestatis

Patjeter.

marina s.

Forumium maestatis

muk je i bindur me sa duket.nejse...e rendesishnme eshte te mos mohosh prejardhjen tende sepse ashtu mohon dhe veten.

Juir

Forumium maestatis

Nuk mohon asgje qe eshte reale per mua,ashtu sikurse me perbuzin kur jam shqiptar.

GreatAkili

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ceca:
[qb] mendimi im personal eshte:une per vete jam krenare qe jam shqiptare ne nje vend ,pavaresisht nga vendi qe ndodhem.neve shqiptareve ne bote por sidmos ne itali kemi nam te keq,por une them se secili ben vendin e vet atje ku eshte dhe tregon vlerat e veta. [/qb]
Ok krenare, por per cfare je krenare qe je shqiptare?! Me poshte thua se cdo njeri i ben vend vetes, me kete jam dakort por ketu e ktheve gjithcka individuale!

SkenderbegaS

Primus registratum

PSE JAM KRENAR QE JAM SHQIPTAR ??
Sepse ne kohen e kapitullimit italian , mbi 30 000 prej tyne ,u shperndan neper shtepit shqiptare, per me kerku strehim ,se i vritshin gjermant SI QENT RRUGVE ,populli i jon i dha ndihm t madhe ,kur iken gjermant mas 1 viti , u mundsun prej popullit t varfen por shum mikprits shqiptar , me u kthy ne ITALI , un kam pas rast me ma konfirmu kyt ne ITALI , pranej ju qe nodheni ne itali KRENOHUNI ME KET GJA ,OSE PYTNI NAJ GJYSH ,QE ASHT VETERAN LUFTE ,N SHQIPNI
PA FOL KTU PER SKENDERBEUN QE luftoi kunder TURQVE e i bani mir tan europs per kyt un jam SUPER KRENAR QE JAM SHQIPTAR , PERSHNETJE :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po mire e ke dikur ne kohe te luftrave etj etj ishim te zotet me ba dicka.

E sot...koha e sodit...cfare te dhuron qe te jesh krenar?

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

kam qen jasht kam ec drejt pa ul kokne nje her dhe sma ka ndje se jam shqiptar se cva kam pare une aty ku isha me vishin ne themer dhe jam krenar qe jam shqipo dhe do jem kudo qe do jem se te huajt nuk vlejn nje lek para njesh

anny

Primus registratum

shume krenare jam qe jam shqiptare
pse mos keta e kane gje bithen me te mire se ne???????? te marrin te keqen se jemi race e veçante ku gjen si puna e shqiptarit,asgjekundi

xhoni

Primus registratum

Njeriun e ben sjellja.Paragjykime ka sa te duash por vallaj se kam per turp te them qe jam shqipetar kur me pyesin.
Ogni mondo e paese,i them .Ce i buono e il delinquente dappertutto!!!!!

SkenderbegaS

Primus registratum

ciao DOLCE ,po kam knaqsi me tu pergjigj ,se m
duket se jetojm ne te njejtin shtet.
PUNOJM ME TO e na dun per " KARAKTERIN ALB"
se na nuk ja lusim b... fort kujt ,o e bardh o e zez, pra JENA MA GJERMAN SE GJERMANI,e mu m pelqen me ken" GJERMAN....i mir".
PSE NA KAJN INAT KOSOVART ?
SEPSE simas tyne (dje kena dal jasht shtetit e
fill jena ba me pare ,makina t mira,shpi etj etj)SE ato kan mbi 20 vjet JASHT E NUK KAN ARRIT KYT STAD[ mos t na preken "VLLAZNIT"] :wink:
JENA RRAC PURO ARIANE E MA E PASTER SE NOJ RRAC TJETER,TUJ PERJASHTU SE FERRA KA GJITHKUND.
NE ITALI P.SH. luhet nji politik e keqe 1e2 SHQIPTART,,,,,,fanno tutto ,e normalisht nji alb. thot( TANTO VALE) me butto,,,, :lol:
NE venet e tjera t europs NUK KAN KAQ EMEN T "MIR" SA N ITA. :wave: :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

Tashti po te shikojme shqiptaret qe jetojne ne Greqi ata kan nje arsye bashkkohore per te qene krenar sepse statistikisht njihen si nje popull puntor e jane me te miret neper shkolla. Pra kane dicka me shume jo vetem se te huajt e tjere qe jetojne ne Greqi por dicka me shume se grekerit vet.

Pastaj ne fund te fundit njeriu eshte krenar per ate qe eshte, per historin e rrenjet e tij.

Ne qofte se dikush eshte gati te hedhe poshte veten dhe rrenjet e tij per ti shpetuar paragjykimeve driteshkurtera e injorante, ose nese dikush e identifikon veten dhe rrethin e tij familjar e shoqeror me ndonje 'pis rob', ateher une mendoj qe ky dikush e ka gabim!!!

RAUL

Primus registratum

shumica e shqiptarve neper evrop te pakten (per usa nuk e di)80% nuk e tregojn veten qe jan shqipetar,dhe me vjen shume keq per ta .. /pf/images/graemlins/frown.gif

KJO ESHTE E VERTETA smund ti hedhim hy syve.. /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

Jo vetem une qe jam krenare per Vendlindjen time, por edhe keta ketu jane krenare per mua e sidomos per vendlindjen time .. aaaa apo jo ceca ? lol

Petroninsja

Primus registratum

Sa eshte i huaji ne Shqiperi.... :shrug:

Le_Routard

Forumium maestatis

Tashti, per menim tem, nji shqiptar qe osht shqiptar ne nje vend te huaj, duhet te jete shqiptar krenar.

Por ka edhe nga ata shqiptar qe jane te huaj ne nje vend te huaj, dhe me siguri qe keta shqiptar te huaj nuk jon dakort me mu.

Ata mbase thone qe s'duhet te jene krenar ngaqe jane shqiptar, por ngaqe jane te jashtem.

Ske ci bo, menie menie osht kjo dynjo. Tamom si Albforumi, tema-tema.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Sa here me kujtohet thenia e nje shqiptari ne Itali..
Qe te dukesh si Italion,mjafton te vesh i pale syze dhe te mbash nje gazete italione ne dore.. :shrug: :smash:

P.s ..Shyqyr qe ska diell ne Forum.. /pf/images/graemlins/laugh.gif