RrrRezistenca!

RrrRezistenca!

Populista te vjeter, ne ka mbetur ndonje koker nga ju gjalle, mblidhuni!

Nje lajm i kobshem eshte perhapur si zjarri shkurreve. Shoqja Moza ka vendosur ti behet kurban kapitalizmit. Halli eshte se kapitalizmi s'ja ka idene fare vleres se kurbanit, nderkaq ne na shuhen rradhet.

Kerkohen vullnetare te ndihmojne ne hartimin e strategjise per riatdhesim te "kurbanit" ne radhet tona.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum
Re: RrrRezistenca!

Ah! Ku t'i gjej rrenjet e tua parti...?

ameba

Forumium maestatis

Mooooos rifilloi klanizimi <font color="red">Rezistence</font> dhe <font color="green">Antirezistence</font> ketu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

Antirezistenca edhe egzistencen ia kishte per borxh Rezistences! - rivaliteti eshte vetem imagjinar. /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif

Ore kodosha plani ore plani. Ja futet direkte me meze e raki ju si ne kohet e vjetra.

Ke do hedhim diversant me parashute per zbulim Territori? AnaBluen them une /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

Ore kush rri e can koken me zenkat boshe qe jane pas bere dikur o Blend /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cacol

Forumium maestatis

Tranoja ka me teper ekspenrience ne Unshtri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk ben per ate pune ajo, eshte shume e bute, thyhet menjehere nga armiku. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.
Bunny kur jane bere zenka ????? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ameba

Forumium maestatis

Po te rilexosh Antirezistencen e vjeter do shohesh shume "gerricje" mes kraheve te ndryshem te "barrikades" /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

I bera nje foto nje here ku i paraqita si dele. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nesje /pf/images/graemlins/smile.gif Opozitare por vellezer!
S'a ishte Julka ktu s'boshin xhap asnjoni kto, po gjeten tashi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bunny se kam vene re asnjehere. Nejse kesaj radhe jemi edicion i limituar. Jemi vetem per nje aksion "rescue mission" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi si e ke syrin ti do ta nxjerresh dhe njehere shpaten se vullnetare te tjere s'paska

/pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Ca me ba xhap mor Blendo ... nga Antirezistenca e vjeter vetem ca kokrra te rralla vazhdojne te hyne ne AF /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Nelke ke keni me shpetu /pf/images/graemlins/confused.gif kush paska humb Ushtari Rajan... apo Ushtar Belushi /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje po vjedhin shume ne kapanon prandaj /pf/images/graemlins/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Nje lajm i kobshem eshte perhapur si zjarri shkurreve. Shoqja Moza ka vendosur ti behet kurban kapitalizmit. Halli eshte se kapitalizmi s'ja ka idene fare vleres se kurbanit, nderkaq ne na shuhen rradhet.

[/ QUOTE ]

Mjes.... /pf/images/graemlins/laugh.gif papapapa sa me pelqen kur jam ne qender te vemendjes... /pf/images/graemlins/laugh.gif
A ma freskoni icik kujtesen? Ca raporti kam pas une me rezistencen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

pse cdo gje duhet te shifet ? Ja futa thjesht kot.
ste pelqeu ty?dmth rezistenca

mozaiku

Primus registratum

Te kisha qene moderatore te thashethemi, do kisha menduar te arsyeshme nje ndryshim te vogel te postimit tend nga " normal qe te pelqen" ne " ndoshta te pelqen".

Nese do te dish gjera te tjera ne lidhje me preferencat dhe aktivitetin tim seksual, mos i kurse pyetjet, hamendjet dhe sugjerimet.