Radio ne Forum.

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit
Pershendetje , meqense forumi paska marr nje dimensjon tjeter ndoshta mund ti bashkangjitet dhe radio.E di sh mire qe tashme me youtube facebook apo twiter userat nuk kane me nevoj te degjojn radio pasi degjojn ne keto rrjete sociale cfare te duan , por pavarsisht mendoj se do ishte nje reklam me e mire.
 
Top