qfar ka rendesi te nje djal apo te nje vajz

princ

Valoris scriptorum
190034_395193340561692_798277322_n.jpg


kjo ka rendesi shum
 

Hektor12

Locus omnem
Rendesi ka ajo cka eshte ne mes jo cka kerkohet ne kete rast xhepi ... materializmi dhe varesia ndaj ketij fakti tregon shume gjera po jo ate qe duhet te kete midis nje vajze dhe nje djali
 

princ

Valoris scriptorum
te dhuron zoti?! si?!!!!

une mendoj se ti dhuron djersa e shpatllave te tuja ose djersa e trurit!

por ndjersa e truri del sillesh mir edhe zotii jap dikuj mend qe te jap para dhe vjen dikush e ti jap
 

Hektor12

Locus omnem
Shkon ka shkon me nje vrime fyelli po a sben gjynaf more se edhe agjeron ... prit te bjere nata dhe mendo per ate pune se ste quhet pastaj ...
 
Top