pse martohen njerezit

Hektor12

Locus omnem
Me bo dasem edhe me u shajt ja bofsha nenen sa te mire e nxorri dasmen. Tjeter se jane prish mendsh dhe kur u vijne sua ha kerkush me as me vaj as me uthull...
 
Top