Pse iu pëlqen AF?!

Shqiptarja

Primus registratum
Pse iu pëlqen AF?!

Tungjatjeta miq te AF-se!

Meqe kalojme nje pjese te kohes ketu ne AF, kush me shume e kush me pak, doja thjeshte te dij se perse iu pelqen AlbForumi?!

Nga,
Shqiptarja

P.S Te me falin moderatoret nese kjo teme eshte hapur njehere ne AF, por t'iu shprehem sinqerisht nuk munda te gjurmoj dhe te shoh nese kjo teme eshte hapur apo jo! /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl
Re: Pse iu pëlqen AF?!

mua me pelqen se bejme nga 2 pare muhabet llogje kavaje..nganjecike ne chat pastaj kalojme tek chit-chati..pastaj kur i ke kthyer pergjigje te gjitheve aty kalon ne ndonje teme tjeter..interesante apo jo???!!
gjeja me e mire per te mbushur diten... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Paj ja e fillova per arsye tjera e po vazhdoj per te tjera arsye. Ne fillim muhabeti ketu me dukej mjat interesant, per me teper une si Kosovare nuk kisha patur aq kontakte me shqipetaret e Shqiperise, sidomos para lufte, sepse tani puna qendron ndryshe. Thjesht, komunikimi me te rinjte e Shqiperise me terhiqte. Me pas bera strokullin tim ketu, bera ca shoke e shoqe dhe me ore te tera rrija para kompjuterit. Tash vone kam me shume obligime dhe pak kohe te kaloj ketej pari. Megjithate shpesh me merr malli dhe sa te gjej kohe te lire vrap e tek AF-ja. Pse?! Sepse ia vlen! :thumbsup:

....nga Dua

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Dua:
[qb] Paj ja e fillova per arsye tjera e po vazhdoj per te tjera arsye. Ne fillim muhabeti ketu me dukej mjat interesant, per me teper une si Kosovare nuk kisha patur aq kontakte me shqipetaret e Shqiperise,[/qb]
a po aaaaaa??

mua me pelqen sepse ketu shef ca lloj tipash qe te mbushin shpirtin me poezi,politik,psikollogji,sociologji dhe seksiollogji /pf/images/graemlins/laugh.gif
shkurt me kalu kohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Te them te drejten.Edhe mua me pelqen.Nje, nga shkaku se AF-ne e kam si nje kujtim nga nje mik i imi i cili me tregoi per here te pare per kete faqe,gje per te cilen une nuk kisha degjuar me pare,dhe e dyta,sepse eshte e vetmja menyre per te qene me afer vellezerve e motrave tona ngado qe ato ndodhen,pra eshte nje forum qe na bashkon te gjitheve, duke filluar nga me te vjetrit e deri tek te rinjte shqiptare dhe ne kete menyre shkembejme mendime nga me te ndryshmet,mesojme gjera te reja etj.
Plotesisht pajtohem em Dua-n,kur thote:

.."nuk kisha patur aq kontakte me shqipetaret e Shqiperise..",

pra edhe une e them te njejten,se kontakti me vellezerit e motrat tona nga Shqiperia ka qene vetem ne pushimet verore,Durresi ka qene ai qe na ka bashkuar,mirepo TASH ja, kemi rastin me te mire,kemi AF-ne qe na mundeson te jemi tere kohen ,cdo minute,cdo sekonde se bashku!

I lumte atij/asaj qe ka pasur kete idene e hapjes se Albforumit,mirepo i dergoj edhe nje falenderim te madh mikut qe me tregoi per ekzistimin e nje faqeje te tille,sepse po te mos ishte ai une nuk do isha anetare e ketij forumi kaq te mrekullueshem.FALEMINDERIT!!!

Pershendetje per te gjithe ju,
Shqiptarja

GroupHug.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

sepse nuk ka me te mir :lol: :lol: ja pse jo ne fakt me pelqen se ketu gjej njerezit me interesant qe kam taku deri tash ne forumet tjera THE BEST :thumbsup: AF :thumbsup:

Guest

Se jeni shume te mire! ju dua shume!

hajde nje duartrokitje per mua tani?1

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dua:
[qb] Paj ja e fillova per arsye tjera e po vazhdoj per te tjera arsye. Ne fillim muhabeti ketu me dukej mjat interesant, per me teper une si Kosovare nuk kisha patur aq kontakte me shqipetaret e Shqiperise, sidomos para lufte, sepse tani puna qendron ndryshe. Thjesht, komunikimi me te rinjte e Shqiperise me terhiqte. Me pas bera strokullin tim ketu, bera ca shoke e shoqe dhe me ore te tera rrija para kompjuterit. Tash vone kam me shume obligime dhe pak kohe te kaloj ketej pari. Megjithate shpesh me merr malli dhe sa te gjej kohe te lire vrap e tek AF-ja. Pse?! Sepse ia vlen! :thumbsup:

....nga Dua [/qb]
Te hongsha sinqeritetin e mesazhit! Te puth i cik se jena bo per mall /pf/images/graemlins/smile.gif

Mu me pelqen se ka shume goca /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Hajde gezuar pra!

Per djemte e Forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

...edhe per gocat mo, per pak me harrue /pf/images/graemlins/tongue.gif

edhe per tipat e vecante te Forumit, edhe per ata qe na bejne me qeshe, edhe ata qe na bejne me qajte me poezite e prozat e tyre, edhe per ata qe na bejne me na rrah zemra me shpejte, edhe per ata me te bukrit, edhe per ata me zemer te madhe........edhe....edhe......per vellezerit shqiptare :thumbsup:

...nga Dua

Dua

Primus registratum

a po aaaaaa??

Jo mer jo, veq e thashe sa per te t;iu bo qejfin :tipsy:

...nga Dua

Petroninsja

Primus registratum

Ka mendime, opinione te vlefshme qe te sjellin momente kenaqesie, hidherimi, lumturie dhe shume ndjenja te perzjera.... eshte dicka qe na lidh te tereve si Shqipetare... :wub:

INSPEKTORI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Tungjatjeta miq te AF-se!

Meqe kalojme nje pjese te kohes ketu ne AF, kush me shume e kush me pak, doja thjeshte te dij se perse iu pelqen AlbForumi?!

Nga,
Shqiptarja

P.S Te me falin moderatoret nese kjo teme eshte hapur njehere ne AF, por t'iu shprehem sinqerisht nuk munda te gjurmoj dhe te shoh nese kjo teme eshte hapur apo jo! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
He moj shqipetare,
ku te mos na pelqej Albforumi, mos me ardhe ktu sdo kishim mundesi ti lexojme komentet tuaja. Shpresoj se mjafton ky Argument.

3x :wub:

Inspektori

Guest

Me pelqen se ka shume
Diversitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

inah

Primus registratum

ME DUKET SIKUR KTHEHEM NE SHQIPERI. /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INSPEKTORI:
[qb]
He moj shqipetare,
ku te mos na pelqej Albforumi, mos me ardhe ktu sdo kishim mundesi ti lexojme komentet tuaja. Shpresoj se mjafton ky Argument.

3x :wub:

Inspektori [/qb]
"Inspektori"
Te deshiroj pike se pari mireseardhje ne "familjen" tone ketu.Jam e bindur se ke per te kaluar mire, sidomos mikpritja nuk ka per te munguar aspak.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Me vjen mire qe te pelqejne postimet, e shkrimet e anetareve te AF-se, edhe une jam e te njejtit mendim..

Tung!