PM-ja me e bukur!

mozaiku

Primus registratum
PM-ja me e bukur!

Mirembrema!

Ne radhe te pare, ju njoftoj se e hap kete teme, per ti bere konkurence temes se nje tjeter anetari dhe fan clubit te tij. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jeni te ftuar te sillni ketu kopje origjinale /pf/images/graemlins/laugh.gif te pm-ve qe keni gjetur ne kutite tuaja. Ato qe ju kane lene me shume pershtypje sigurisht, per nje arsye apo nje tjeter, te mire apo te keqe... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum
Re: PM-ja me e bukur!

Mua nje teme te tille ma mbyllen dikur, te shofim ca do behet kesaj rradhe!

mozaiku

Primus registratum

Une e kam hap te thashethemet mer... pastaj besoj tek buonsensi i sejcilit prej nesh ...

Qerratai

Primus registratum

Edhe une tek thashethemet e kisha hapur /pf/images/graemlins/smile.gif
... dhe buonsensi, ai i zhveshuri nga fallsitetet, nuk me ka munguar ndonjehere.

Me ka derguar njera PM ku me shkruante : Naten! Po ua percjell dhe juve.

mozaiku

Primus registratum

Buonsensin e kisha per faktin qe askush s'do abuzoje me ca gjera... dmth pm te parezikshme ,.... ose me mire ato qe marrin formen e anektodave le te themi... kjo ishte ideja ime...

mozaiku

Primus registratum

Ejjj... ju te tjeret s'paskeni marre ndonje here ndonje pm keshtu eeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

une kam marre nje pm njeher nga njera qe me thoshte : sot e kam rruajtur i do qimet per kujtim ?

^^MIA^^

Forumium maestatis

S'mundem te nxjerr dot pm qe mi kane derguar te tjeret,cenoj intimitetin dhe rendesine e pm-ve /pf/images/graemlins/smile.gif.

VoGeLuShI

Primus registratum

ca PM jane vertet per tu nxjerre ketu qe te shohin te gjithe 2 apo 3 fytyresine e anetareve te ndryshem apo edhe anetareve te stafit te respektuar te AF

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une kam marre nje pm njeher nga njera qe me thoshte : sot e kam rruajtur i do qimet per kujtim ?

[/ QUOTE ]

E bukur.. ka nje sens menefregizmi ne te... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
S'mundem te nxjerr dot pm qe mi kane derguar te tjeret,cenoj intimitetin dhe rendesine e pm-ve /pf/images/graemlins/smile.gif.

[/ QUOTE ]

Po flasim per ato pm qe s'do cenonin asgje Lips. /pf/images/graemlins/smile.gif
P.sh: Mu njehere indirekt me kane pyetur nese isha mashkull me te vertete, e nese me te vertete i kisha qef meshkujt e tjere.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ndersa mu mu duk me teper si sens kullotjeje dhe iu pergjigja : falemnderit nuk e ha barin.

mozaiku

Primus registratum

S'e ke kuptuar drejte zog... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te te jepej mundesia ti pergjigjeshe edhe njehere, si do i pergjigjeshe ne kete cast?!

zog

Primus registratum

do te kisha qejf qe tek hapesria bardhoshe qe u krijua te te vizatoja me qymyr nje kaproll ose mustaqet e stalinit.

mozaiku

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Noten!

P.S: Te kam nis noj here pm une ty re?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

(he mo kusho cna thua tani qe je vetem kushedi cqejfe ben sa per shoqe i kam vene ne radhe si ushtaret po kjo xheni kush eshte se nuk me kujtohet ti)

kete pm ma ka derguar nje kusheri po eshte 14 vjec dhe shikoni se cfare ka shkruar

^^MIA^^

Forumium maestatis

"Do me pelqente shume te shkembeja mendime me ty nese do isha ne Tirane" nga nje person qe e simpatizoj ketu ne forum /pf/images/graemlins/smile.gif.Flm per pm-ne serish.. /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif harrova qe te tregova shume fare ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif