Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

olti

Neo
Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

..per mua eshte Kërthiza /pf/images/graemlins/laugh.gif

mqs femrat do te hyjne e shkruajne ketu, mund te thone dhe ato mendimin e tyre per ne /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lorena

Primus registratum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

te pelqen ene me piercing apo e do kshu pa bukurira..... thjesht... /pf/images/graemlins/tongue.gif se e heqim per ty neve kapterro

jula

Primus registratum

Sipas lejes qe na u dha, po shpreh mendimin ne lidhje me trupin mashkullor:

Kam fiksim damaret tek kycet e duarve (vertet)

/pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

I shikova mire damaret e kyçeve te duarve dhe i kam ca me verte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qe the ti lori; varet se cfare eshte vendosur dhe ai i shkon kerthizes perkatese /pf/images/graemlins/laugh.gif mgjth ti mbaje se nuk e kam problem una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]..per mua eshte Kërthiza /pf/images/graemlins/laugh.gif

mqs femrat do te hyjne e shkruajne ketu, mund te thone dhe ato mendimin e tyre per ne /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
JAM DAKORT ME PARAFOLESIN :tipsy:

lorena

Primus registratum

po ti ven ne dyshim bukurin e kerthizes ime tashiii.... hejh zot...
mire mire pjesa me e bukur per mua tek cunat eshte bryli hihih /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

mos doni me von ne dyshim qe nuk o pjes sexi ne fondo-schienen /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gli adominali /pf/images/graemlins/smile.gif E un bel fondo schiena /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

andu

Primus registratum

Pjesa me seksi ne trupin e nje femre?
Pse jo mund te jete edhe truri :rolleyes:

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anduius:
[qb]Pjesa me seksi ne trupin e nje femre?
Pse jo mund te jete edhe truri :rolleyes: [/qb]
:thumbsup:

Megjithese truri i shendoshe...ne trup elegant!
Sa cun xhentil ky!!!

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]A mund te jem frank dhe te them: Bý†ha?[/qb]
Tashi meqe e dhe menimin si me qene Franku jepe i cik menimin si me qen' vetja jote /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!!

ps. frengjisht lal e kishe shkrujt ate llafin !!!

blera

Primus registratum

:eek: pjetha thekthi?????othte me thiguri vethtrimi ene buthkat(jo bythkat po buzkat tyç /pf/images/graemlins/tongue.gif )pathtaj ethte ene qafa,gjokthi ene sigurisht Butha

Mark

Primus registratum

ene une si che guevarra, them bytha eshte yll fare. Nje bythe e bukur shijoet edhe pa u prekur. /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Che Guevara mire do ishte te kishte thene te ndenjurat...nuk di, ndoshta do te tingellonte me seksi.

Ne mos ishte thjesht nje proteste (?) e tij kunder xhentileses si shkarje fundore gjate tentativave te kesaj teme per ti rene rrotull e rrotull.

Ku merrni vesh ju: Damaret tregojne sasine dhe menyren e qarkullimit te sex-appealit!!! :cool:

Blendi

Primus registratum

Nuk thashe "te ndenjurat" se me pelqejne ne levizje. Kahun dhe drejtimin te papercaktuar. Plus qe jemi te gjithe te rritur ketu, ose ashtu na duket.

abel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga foxy:
[qb] :eek: pjetha thekthi?????othte me thiguri vethtrimi ene buthkat(jo bythkat po buzkat tyç /pf/images/graemlins/tongue.gif )pathtaj ethte ene qafa,gjokthi ene sigurisht Butha[/qb]
O Foxo me thkrive fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Une menoj qe pjesa me sexi te femra eshte edhe llapa e foxit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

buze sensuale, te ndenjurat dhe kerthiza!

lorena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Nuk thashe "te ndenjurat" se me pelqejne ne levizje. Kahun dhe drejtimin te papercaktuar. Plus qe jemi te gjithe te rritur ketu, ose ashtu na duket.[/qb]
ahhhh Blendi more Blendi... drejtim i papercaktuar eeee pa na e shpjego pakez... se jo te gjithe jane te rritur dhe te vaksinuar ktu... /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

ha ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif