Pikturat ujore mahnitëse të artistit që pikturon mbi sërf

Universal

AnonymouS
Yoro është një piktor dhe artist tatuazhesh. Projekti që ai ka realizuar është tepër i veçantë. Ai përfshin portrete të ngjashme të bëra teksa mban ekuilibrin mbi një sërf. Llogaria e tij në Instagram ka “shpërthyer” nga ndjekësit, sapo këto piktura janë hedhur në internet.
Për sa i përket lokacionit të afreskeve, artisti është shprehur:
“ Unë nuk mund të them specifikisht se ku ato ndodhen, por mund të them se unë zgjedh vendet që duken të braktisura dhe pajetë. Një nga gjërat më emocionuese rreth të pikturuarit të portreteve është të qenurit i aftë për të sjellë jetë dhe emocion tek objektet dhe sipërfaqet të cilat nuk e kanë atë . Gjithashtu këto figura thjeshtë përshtaten me gjendjen shpirtërore. Një ndërthurje mes sureales dhe misteriozes”.

ora news


 
Top