Al-Punk
Still here
Perdorimi rpc.blog.al ne WordPress te hostuar
Me poshte keni nje artikull publikuar tek Eklipsi.com nga Einar mbi integrimin e ketij sherbimi tek nje Wordpress i hostuar.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> <h1 class="entry-title">Trafik ne blogun tuaj</h1>
<p class="headline_meta">by <span class="author vcard fn">Einar</span> · <span></p>
<p class="headline_meta">in <span>Te reja nga teknologjia</span></p>
</div>
<div class="format_text entry-content">
Ping është një mekanizëm me anë të cilit një blog lajmëron një server që përmbajtja e tij është azhurnuar apo artikujt janë shtuar. Sinjali gjithashtu mund të dërgohet në disa server-a që pranojnë Ping dhe më pas krijohet një listë me artikujt e rinj nga blog-e të ndryshme<span id="more-1067"></span>.</p>
Wordpress, në platformën bazë të saj ofron një shërbim të tille me opsionin pingomatic i cili ka patur një sukses të madh. Arsyeja kryesore në përdorimin e këtij lloji shërbimi është krijimi i trafikut për faqen tuaj, dhe gjithashtu ekspozimi i artikujve edhe në vende të tjera ku përdorues të internetit mund ti shikojnë dhe nëse artikulli ju duket interesant mund të vizitojnë faqen tuaj.</p>
Ky lloj shërbimi do ndihmonte në zgjidhjen e “problemit” që ka blogosfera shqiptare. Problemi qëndron se blogosfera shqiptare ka nevojë për lexues shqiptarë, pra të krijojë rrjetin e lexueseve dhe të rrisë interesin tek ta.</p>
Një shërbim të tillë, tanimë mund ta gjejmë edhe për shqipërinë, këtë gjë e ofron shërbimi i ri.</p>
<blockquote>
http://rpc.blog.al</p></blockquote>
Për një shpjegim më të detajuar rreth këtij shërbimi mund të lexoni këtu:</p>
Më shumë trafik në blogun tuaj</p>
Eshtë për tu theksuar fakti që kemi filluar të marrim vizitat e para në kohë shumë të shkurtër sapo përdorëm këtë shërbim dhe jemi optimistë edhe për të ardhmen.</p>
<h1><span style="color: rgb(255, 102, 0);">Si ta aktivizoni?</span></h1>
Më poshtë mund të shikoni në mënyrë të detajuar.</p>
1) Fillimisht zbrisni poshtë në panelin e adminit tek Settings.</p>
<p style="text-align: center;">
</p>
2) Pastaj klikoni në opsionin Writing.</p>
</p>
3) Do shikoni që në mes të panelit është opsioni Update Services.</p>
aty duhet të shtoni si në foto linkun që do bëhet ping. http://rpc.blog.al</p>
</p>
4) Së fundi klikoni Save Changes.</p>
</p>
Shpresojmë që edhe ju do e gjeni këtë shërbim interesant, ashtu si ne!</div></div>
Me poshte keni nje artikull publikuar tek Eklipsi.com nga Einar mbi integrimin e ketij sherbimi tek nje Wordpress i hostuar.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> <h1 class="entry-title">Trafik ne blogun tuaj</h1>
<p class="headline_meta">by <span class="author vcard fn">Einar</span> · <span></p>
<p class="headline_meta">in <span>Te reja nga teknologjia</span></p>
</div>
<div class="format_text entry-content">
Ping është një mekanizëm me anë të cilit një blog lajmëron një server që përmbajtja e tij është azhurnuar apo artikujt janë shtuar. Sinjali gjithashtu mund të dërgohet në disa server-a që pranojnë Ping dhe më pas krijohet një listë me artikujt e rinj nga blog-e të ndryshme<span id="more-1067"></span>.</p>Wordpress, në platformën bazë të saj ofron një shërbim të tille me opsionin pingomatic i cili ka patur një sukses të madh. Arsyeja kryesore në përdorimin e këtij lloji shërbimi është krijimi i trafikut për faqen tuaj, dhe gjithashtu ekspozimi i artikujve edhe në vende të tjera ku përdorues të internetit mund ti shikojnë dhe nëse artikulli ju duket interesant mund të vizitojnë faqen tuaj.</p>
Ky lloj shërbimi do ndihmonte në zgjidhjen e “problemit” që ka blogosfera shqiptare. Problemi qëndron se blogosfera shqiptare ka nevojë për lexues shqiptarë, pra të krijojë rrjetin e lexueseve dhe të rrisë interesin tek ta.</p>
Një shërbim të tillë, tanimë mund ta gjejmë edhe për shqipërinë, këtë gjë e ofron shërbimi i ri.</p>
<blockquote>
http://rpc.blog.al</p></blockquote>
Për një shpjegim më të detajuar rreth këtij shërbimi mund të lexoni këtu:</p>
Më shumë trafik në blogun tuaj</p>
Eshtë për tu theksuar fakti që kemi filluar të marrim vizitat e para në kohë shumë të shkurtër sapo përdorëm këtë shërbim dhe jemi optimistë edhe për të ardhmen.</p>
<h1><span style="color: rgb(255, 102, 0);">Si ta aktivizoni?</span></h1>
Më poshtë mund të shikoni në mënyrë të detajuar.</p>
1) Fillimisht zbrisni poshtë në panelin e adminit tek Settings.</p>
</p>2) Pastaj klikoni në opsionin Writing.</p>
</p>3) Do shikoni që në mes të panelit është opsioni Update Services.</p>
aty duhet të shtoni si në foto linkun që do bëhet ping. http://rpc.blog.al</p>
</p>4) Së fundi klikoni Save Changes.</p>
</p>Shpresojmë që edhe ju do e gjeni këtë shërbim interesant, ashtu si ne!</div></div>