Perditesuar forumi

Al-Punk

Still here
Kemi perditesuar forumin dhe kesaj rradhe ka disa features interesante.
Meme Reaction GIF


Si per fillim, ne shkrimin e mesazheve kemi vendosur dhe GIFs nepermjet Giphy. Temat chit chat dhe ato te humorit do kene me shume mundesi shprehje ne kulturen e memes!

Disa tema, si Temat e Dites kane nje prezantim artikujsh.
Prezantimi del si nje artikull i kendshem per t'u lexuar.
1601499241271.png
Disa view te tjera si suggestions do i vendosim shume shpejt ne perdorim.
 
Top