Pavaresia e Kosoves - 17 Shkurt 2008

Al-Punk

Still here
Pavaresia e Kosoves - 17 Shkurt 200817 Shkurt 2008, isha edhe une aty!
Momenti erdhi!
Cdo Shqiptar kudo ne bote kete date do ta mbaj mend perhere si nje dite historike, mbase dita me e madhe e shqiperise(asaj etnike) qe nga 12 nentori, dite ku do te shpallet endrra, shpresa dhe loti i atyre qe u sakrifikuan,PAVARESIA e kosoves, e Kosoves sone, e Kosoves Shqiptare.
Krijmi i Republikes se Kosoves e cila i hap rruge unifikimit, mbase jo te kufijve tane apo te shqiptareve ne nje shtet sic do te donim te gjithe, nje republike shqiptare dhe jo me republika e shqiperise apo e kosoves, por i hap rruge bashkimit te njerezve qe tashme nuk do te ndjejne friken e asnje ushtrie, politikani ekstremist apo nacionalizmit te pushtuesve.

Dhuna, gjaku, largimet, gjenocidi serb dhe lufta moren fund, vdiqen sebashku me Jugosllavine dhe Millosheviqin.
Kjo dite shenon largimin nga erresira dhe afrimin me perendimin, ndryshe bashkimin tone.


Me shume diskutime ...
 
U

uarda

Guest
Pavaresia e Kosoves - 17 Shkurt 200817 Shkurt 2008, isha edhe une aty!
Momenti erdhi!
Cdo Shqiptar kudo ne bote kete date do ta mbaj mend perhere si nje dite historike, mbase dita me e madhe e shqiperise(asaj etnike) qe nga 12 nentori, dite ku do te shpallet endrra, shpresa dhe loti i atyre qe u sakrifikuan,PAVARESIA e kosoves, e Kosoves sone, e Kosoves Shqiptare.
Krijmi i Republikes se Kosoves e cila i hap rruge unifikimit, mbase jo te kufijve tane apo te shqiptareve ne nje shtet sic do te donim te gjithe, nje republike shqiptare dhe jo me republika e shqiperise apo e kosoves, por i hap rruge bashkimit te njerezve qe tashme nuk do te ndjejne friken e asnje ushtrie, politikani ekstremist apo nacionalizmit te pushtuesve.

Dhuna, gjaku, largimet, gjenocidi serb dhe lufta moren fund, vdiqen sebashku me Jugosllavine dhe Millosheviqin.
Kjo dite shenon largimin nga erresira dhe afrimin me perendimin, ndryshe bashkimin tone.


Me shume diskutime ...
 

keca

Forumium praecox
urime pavaresia.mir shum por ne shqiptaret nuk e kemi pavarsu vetem kosoven si shtet por ne ekemi pavarsu edhe.korrupsionin.hajnin.tradhtin.dhe mese shumti varferin.
 
Top