Kam qene i zene keto kohe dhe prandaj s'ju kam kthyer pergjigje.Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]persa i perket sensit te humorit nuk me intereson shume ,qesh ti apo nuk qesh.
Ndersa per ato pyetjet pa kuptim qe ke bere,po te jap 2 spiegazione.
1)Interi nuk marre ndonjehere lesh,por juvja me duket se ka fituare keto kohet e fundit nja dy topa lesh per dimer,se ben shume ftoht ne delle alpi.
2)sesa £ ka harxhuar Moratti mu nuk me intereson,un jam tifoz e dua te shof loje te bukur,dhe fitore
3)Perse iku Ronaldo nga interi,jane thene shume thashetheme,e une me te vertet nuk e di kush eshte e verteta,por perqindja me e madhe eshte mos-shkuarje e tij e mire me trajnerin,Cuperin.
Ti nqs di ndinje secret,ose ke pare ndonje enderr te llahtarshme me ronaldon perse iku nga interi na e thuaj,na shuaj kureshtjen.
Forza Inter.W Igli Tare[/qb]
Bravo kete enderr e paske pare te plote siaps deshires tende.Fillimisht postuar nga roberto:
[qb]Kam qene i zene keto kohe dhe prandaj s'ju kam kthyer pergjigje.Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]persa i perket sensit te humorit nuk me intereson shume ,qesh ti apo nuk qesh.
1)Interi nuk marre ndonjehere lesh,por juvja me duket se ka fituare keto kohet e fundit nja dy topa lesh per dimer,se ben shume ftoht ne delle alpi.
2)sesa £ ka harxhuar Moratti mu nuk me intereson,un jam tifoz e dua te shof loje te bukur,dhe fitore
3)Perse iku Ronaldo nga interi,jane thene shume thashetheme,e une me te vertet nuk e di kush eshte e verteta,por perqindja me e madhe eshte mos-shkuarje e tij e mire me trajnerin,Cuperin.
Ti nqs di ndinje secret,ose ke pare ndonje enderr te llahtarshme me ronaldon perse iku nga interi na e thuaj,na shuaj kureshtjen.
X-RAY
Me ke dhene 3 dhe jo 2 pergjigje qe s'jane pergjigje ne vetvete sepse kuptova qe se paske idene se per ca po flas.
Leri "spiegazione" dhe shakate me topat e leshit.
Mos u be nje provincial i verber qe vetem ankohet per mjerimin e vet.
Sezonin e kalur ne "Olimpico" humbet kampionatin diten e fundit dhe ti prape s'arrin te kuptosh qe **JUVENTUS eshte mijera vite drite larg jush (per mire kuptohet).
Ti ne cdo shkrim inatin e ke me "bardhezinjte" po sepse jane me te miret.
Dhe sa per lojen e bukur...ky Inter nuk luan dot dy ndeshje rrjesht qe te kenaqi prandaj edhe aty kot ja ke fut.
Edhe nje here po i pergjigjem une vetes sime sepse ti nuk paske deshire.
1. Interi ka 14 vite pa fituar kampionatin. Kenaqet me Kupa Uefash si puna Parmes ose Cesenes.
2. Moratti ka harxhuar rreth 800 milione Euro dhe nuk ka ndertuar nje ekip me mentalitet fituesi akoma.
3.Ronaldo pikesepari iku sepse eshte bukeshkale dhe kuptoi se ne kete ane te Milanos nuk fitohet asnjehere.
Ju vazhdoni me **JUVENTUS.
Kaq kisha[/qb]
Me vjen keq X-RAYFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]Bravo kete enderr e paske pare te plote siaps deshires tende.Fillimisht postuar nga roberto:
[qb]Kam qene i zene keto kohe dhe prandaj s'ju kam kthyer pergjigje.Fillimisht postuar nga X-Ray:
X-RAY
Me ke dhene 3 dhe jo 2 pergjigje qe s'jane pergjigje ne vetvete sepse kuptova qe se paske idene se per ca po flas.
Leri "spiegazione" dhe shakate me topat e leshit.
Mos u be nje provincial i verber qe vetem ankohet per mjerimin e vet.
Sezonin e kalur ne "Olimpico" humbet kampionatin diten e fundit dhe ti prape s'arrin te kuptosh qe **JUVENTUS eshte mijera vite drite larg jush (per mire kuptohet).
Ti ne cdo shkrim inatin e ke me "bardhezinjte" po sepse jane me te miret.
Dhe sa per lojen e bukur...ky Inter nuk luan dot dy ndeshje rrjesht qe te kenaqi prandaj edhe aty kot ja ke fut.
Edhe nje here po i pergjigjem une vetes sime sepse ti nuk paske deshire.
1. Interi ka 14 vite pa fituar kampionatin. Kenaqet me Kupa Uefash si puna Parmes ose Cesenes.
2. Moratti ka harxhuar rreth 800 milione Euro dhe nuk ka ndertuar nje ekip me mentalitet fituesi akoma.
3.Ronaldo pikesepari iku sepse eshte bukeshkale dhe kuptoi se ne kete ane te Milanos nuk fitohet asnjehere.
Ju vazhdoni me **JUVENTUS.
Kaq kisha[/qb]
Roberto si e humbi juventusi ne perugia e humbem edhe ne ne ne olimpik,po te pakten me Lazio dhe jo me perugia.
Nuk e di nese Ronaldo ka ikur per kete Arsye qe ti thua,por edhe ju mos harroni se edhe Zidan per te njejten arsye iku dhe biles e ka theksuar kur ka ikur,"Do iki se du te fitoj Chamions league" te pakten kete e dim te gjith.Se e dinte kampionte do fitonin se sa te perdorin korrupsionin kampionate kan per te marre gjithmone,por puna eshte aty tek champion league ku tregohen forcat e verteta.
Ej nuk du te bej debat shum me ty se je edhe Tifoz i Italis,se jo per gje po do te kisha ber per uj te ftoht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .[/qb]