Parma po ngjitet pak nga pak.

Enion

Primus registratum
Parma po ngjitet pak nga pak.

Tani parma po ngjitet pak nga pak.Shpresojme te vazhdoje keshtu qe te pakten te marri nje vend te 4.Forca Parma.

Alidemsi

Primus registratum
Re: Parma po ngjitet pak nga pak.

Po sa per vend te 4 nuk ma merr menia po sa per ne Uefa ja keni mor doren, se 4 venet e para jane zone me kohe.

Bad-guy

Primus registratum

kenaquni vetem me kupen e Italise /pf/images/graemlins/smile.gif
se ate e keni qef dhe e fitoni pervit

Enion

Primus registratum

Nuk i dihet o lale jo po do e shohim ne fund te kampionatit.

Parmiot mos u beni merak se do e zini edhe vendin e 4,se ket vit ka premtuar juvja qe do veje ne Uefa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

roberto

Primus registratum

X-RAY

Kur flet per **JUVEntus ke nje sens humori shume te holle dhe me bon te qesh nga keto qe keput.

Hej...sa vjet ka Interi qe s'mmer lesh ne itali?
Sa euro ka harxhu gjith kto vite?
se iku ronaldo jevgu te reali?
Kur ti pergjigjesh ketyre pyetjeve flasim bashke.

persa i perket sensit te humorit nuk me intereson shume ,qesh ti apo nuk qesh.

Ndersa per ato pyetjet pa kuptim qe ke bere,po te jap 2 spiegazione.

1)Interi nuk marre ndonjehere lesh,por juvja me duket se ka fituare keto kohet e fundit nja dy topa lesh per dimer,se ben shume ftoht ne delle alpi.
2)sesa £ ka harxhuar Moratti mu nuk me intereson,un jam tifoz e dua te shof loje te bukur,dhe fitore
3)Perse iku Ronaldo nga interi,jane thene shume thashetheme,e une me te vertet nuk e di kush eshte e verteta,por perqindja me e madhe eshte mos-shkuarje e tij e mire me trajnerin,Cuperin.
Ti nqs di ndinje secret,ose ke pare ndonje enderr te llahtarshme me ronaldon perse iku nga interi na e thuaj,na shuaj kureshtjen.

Forza Inter.W Igli Tare

Enion

Primus registratum

O Aldimes te siguroj qe jam me te vertet tamam tifoz i parmes.Parmen e shikoj qysh nga 95.Nqs do te tregoj edhe formazionin edhe pankinen e parmes.Gjithashtu edhe lojtaret e medhenj qe kan qene me te duke filluar qysh nga Inzagi.

Enion

Primus registratum

3451_b1024.jpg

loaded

Primus registratum

O Roberto çfare i ke ato pyetje pa kuptim e burr?Sa vjet ka interi qe s'merr lesh?Ne te gjithe jemi shqiptare ,sa vjet ka shqiperia qe s'merr lesh?Ne me shqiperine na lidh se jemi populli i saj,tifozerine e klubeve e lidh secilin nga nje fakt me vete,une se di pse je bere juventin ti,as ti se di pse jam bo me Leçen(psh) une.Sipas teje duhet te jene te gjithe tifoza me Juven se ka me shume kupa?Hajde behemi te gjithe me Brazilin edhe s'bojme me llafe.Pyetje te tilla s'kane vend.

disku

UNI

o eno akoma me parmen ti ore..nderro ekip lale... /pf/images/graemlins/laugh.gif

roberto

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]persa i perket sensit te humorit nuk me intereson shume ,qesh ti apo nuk qesh.

1)Interi nuk marre ndonjehere lesh,por juvja me duket se ka fituare keto kohet e fundit nja dy topa lesh per dimer,se ben shume ftoht ne delle alpi.
2)sesa £ ka harxhuar Moratti mu nuk me intereson,un jam tifoz e dua te shof loje te bukur,dhe fitore
3)Perse iku Ronaldo nga interi,jane thene shume thashetheme,e une me te vertet nuk e di kush eshte e verteta,por perqindja me e madhe eshte mos-shkuarje e tij e mire me trajnerin,Cuperin.
Ti nqs di ndinje secret,ose ke pare ndonje enderr te llahtarshme me ronaldon perse iku nga interi na e thuaj,na shuaj kureshtjen.

Forza Inter.W Igli Tare[/qb]
Kam qene i zene keto kohe dhe prandaj s'ju kam kthyer pergjigje.

X-RAY
Me ke dhene 3 dhe jo 2 pergjigje qe s'jane pergjigje ne vetvete sepse kuptova qe se paske idene se per ca po flas.
Leri "spiegazione" dhe shakate me topat e leshit.
Mos u be nje provincial i verber qe vetem ankohet per mjerimin e vet.
Sezonin e kalur ne "Olimpico" humbet kampionatin diten e fundit dhe ti prape s'arrin te kuptosh qe **JUVENTUS eshte mijera vite drite larg jush (per mire kuptohet).
Ti ne cdo shkrim inatin e ke me "bardhezinjte" po sepse jane me te miret.

Dhe sa per lojen e bukur...ky Inter nuk luan dot dy ndeshje rrjesht qe te kenaqi prandaj edhe aty kot ja ke fut.

Edhe nje here po i pergjigjem une vetes sime sepse ti nuk paske deshire.
1. Interi ka 14 vite pa fituar kampionatin. Kenaqet me Kupa Uefash si puna Parmes ose Cesenes.
2. Moratti ka harxhuar rreth 800 milione Euro dhe nuk ka ndertuar nje ekip me mentalitet fituesi akoma.
3.Ronaldo pikesepari iku sepse eshte bukeshkale dhe kuptoi se ne kete ane te Milanos nuk fitohet asnjehere.

Ju vazhdoni me **JUVENTUS.

Kaq kisha

Fillimisht postuar nga roberto:
[qb]
[qb]persa i perket sensit te humorit nuk me intereson shume ,qesh ti apo nuk qesh.

X-RAY
Me ke dhene 3 dhe jo 2 pergjigje qe s'jane pergjigje ne vetvete sepse kuptova qe se paske idene se per ca po flas.
Sezonin e kalur ne "Olimpico" humbet kampionatin diten e fundit dhe ti prape s'arrin te kuptosh qe **JUVENTUS eshte mijera vite drite larg jush (per mire kuptohet).

Dhe sa per lojen e bukur...ky Inter nuk luan dot dy ndeshje rrjesht qe te kenaqi prandaj edhe aty kot ja ke fut.

1. Interi ka 14 vite pa fituar kampionatin. Kenaqet me Kupa Uefash si puna Parmes ose Cesenes.
2. Moratti ka harxhuar rreth 800 milione Euro dhe nuk ka ndertuar nje ekip me mentalitet fituesi akoma.
3.Ronaldo pikesepari iku sepse eshte bukeshkale dhe kuptoi se ne kete ane te Milanos nuk fitohet asnjehere.

Kaq kisha[/qb]
Bravo kete enderr e paske pare te plote siaps deshires tende.
Roberto si e humbi juventusi ne perugia e humbem edhe ne ne ne olimpik,po te pakten me Lazio dhe jo me perugia.
Nuk e di nese Ronaldo ka ikur per kete Arsye qe ti thua,por edhe ju mos harroni se edhe Zidan per te njejten arsye iku dhe biles e ka theksuar kur ka ikur,"Do iki se du te fitoj Chamions league" te pakten kete e dim te gjith.Se e dinte kampionte do fitonin se sa te perdorin korrupsionin kampionate kan per te marre gjithmone,por puna eshte aty tek champion league ku tregohen forcat e verteta.
Ej nuk du te bej debat shum me ty se je edhe Tifoz i Italis,se jo per gje po do te kisha ber per uj te ftoht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

geek

Primus registratum

nuk e mora vesh nese ketu flitet per PARMEN apo Juven me Interin? Beni cik rregull o cuna se spo na leni radhe...

derby emiliano, traineri bolognez eshte shprehur se kerkon te ndryshoje i tabellini me statistikat e ndeshjeve te parmes me bolognen, qe sic dihet jane ne favor te parmixhanove. Si thoni ka b*the bologna t'ia dali Parmes kesaj radhe?

Bad-guy

Primus registratum

do e shifni sot ne darke Parmen tuaj se ku do perfundoje!
Bologna-Parma-1 FISSO
ai qe do i fal barazimin sot

roberto

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga roberto:
[qb]

X-RAY

Kaq kisha[/qb]
Bravo kete enderr e paske pare te plote siaps deshires tende.
Roberto si e humbi juventusi ne perugia e humbem edhe ne ne ne olimpik,po te pakten me Lazio dhe jo me perugia.
Nuk e di nese Ronaldo ka ikur per kete Arsye qe ti thua,por edhe ju mos harroni se edhe Zidan per te njejten arsye iku dhe biles e ka theksuar kur ka ikur,"Do iki se du te fitoj Chamions league" te pakten kete e dim te gjith.Se e dinte kampionte do fitonin se sa te perdorin korrupsionin kampionate kan per te marre gjithmone,por puna eshte aty tek champion league ku tregohen forcat e verteta.
Ej nuk du te bej debat shum me ty se je edhe Tifoz i Italis,se jo per gje po do te kisha ber per uj te ftoht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .[/qb]
Me vjen keq X-RAY
Je tifoz i Italise dhe nuk pranon realitetin..
Me trego pak kush ka qene gjithmone baza e kombtares italiane.Me trego nje finale ose gjysemfinale te europianit ose K.Botes ku **Juventinet nuk kane pasur minimumi 4-5 ne fushe.
E pra ca do tani?Ky ekip i ka dhene kombtares me shume se kushdo.
Zidani iku per shume arsye.E shoqja nuk e pelqente Torinon. Ai i ka shume burxh **Juventusit ama sepse u be ai qe ehste sot vetem prej kesaj skuadre.
Sa per Champions League...me llogari te shpejta kemi dala nja 7 here ne finale, fituar dy, jemi ne rruge te mire per te treten.
Megjithate...ITALIA mbi gjithcka.

Forza Azzurri.

Aty me dil shoku Italia mbi gjithcka.
me falni se dola edhe jashte temes ,po ajo parma si humbi mreme ee,ca boni mor periotcfare beni na turpruat fare.