Pamela, më e mirë se kurrë... ""

Megg

Carpe Diem
Koha kalon për të gjithë, por Pamela Anderson i ka shpallur luftë plakjes.
Aktorja e Baywatch ka një fizik të admirueshëm dhe së fundmi ka dalë si imazh i linjës së të brendshmeve 'Bonita de Mas'. Duket se ajo ka bërë pakt me djallin, pasi shfaqet në superformë. Por ju vajza që u bëtë xheloze për formën e Pamelës, qetësohuni...është thjesht produkt i photoshop-it.

Megjithatë Pamela kthehet fuqishëm për publikun dhe pozon më e mirë se kurrë.

Lepurushja e Playboy, ka hedhur pas krahëve historitë me martesat e saj. Sot ajo shfaqet në formë dhe ka dëshirë për një të ardhme më të mirë për veten e saj.

 
Top