o njerez me thoni eshte abuzim ky apo keqperdorim i postit

DON^OMAR

Primus registratum
o njerez me thoni eshte abuzim ky apo keqperdorim i postit

Une nuk e di se c'fare mund ti them kesaj,Hapni syte dhe shikoni nje ircop e albnetworkut se c'fare fjalor perdor me operatoret dhe vajhalli se si mund ti kerkosh llogari per fjalor te tille userave te thjeshte;;;;;;; :eek: :eek:

(@CuCcIoLa) (SNotice) *** HelpOp -- from mlRC (HelpOp): Njofton te tere userat se SaK eshte grekkkk
(@CuCcIoLa) eshte e vertet
*** Disconnected
* mlRC has quit IRC (Killed (AciD (no greeks in here lammer)))
::: Mode (&[AlbNetwork]:#ndihme +o mlRC)
(@mlRC) AciD
(@mlRC) car pate?
(@mlRC) car ishte ajo kill?
(@mlRC) * mlRC has quit IRC (Killed (AciD (no greeks in here lammer)))
(@mlRC) ouuuuuuuuuuuuu o AciD me ty po flas
(@AciD) ha re
(@AciD) grek
(@AciD) ca do
(%Ali_DemsI) hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
(@CuCcIoLa) acid sak eshte grek jo mlirc
(@mlRC) AciD mos bej me kill kot
(@CuCcIoLa) acid sak eshte grek jo mlrc
(@AciD) saku eshte shqiptar
(@AciD) mlrc eshte grek
(@AciD) mutit biles
(@AciD) hahahah
(@mlRC) apo rrofte acc
*** Disconnected
* mlRC has quit IRC (Killed (AciD (ok)))
(@AciD) apo kshu fantazi
(@mlRC) ou qeke fare ti mer
(@AciD) bjeri ti bime
(@CuCcIoLa) jo re ma tha ne pv /pf/images/graemlins/laugh.gif
(@mlRC) AciD qeke fare ti mer
(@AciD) awww
(@AciD) ;/
(@AciD) ca do re palle
(@CuCcIoLa) [ 21:16:31 ] <CuCcIoLa> me greqine je ti?
(@CuCcIoLa) [ 21:16:41 ] <SaK> po pse
(@mlRC) mos me thuaj palle mua
::: AnnA is now known as Alb586011
(@AciD) mlRC ? ca halli ke motra?
(@AciD) ke temperature
(@AciD) ?
(@AciD) fol ketu
(@AciD) jo ne prv
(@AciD) meqe do me bo si karderr
(@mlRC) AciD
(@AciD) mlrc me ty po flas
(@mlRC) me ty po flas
(@AciD) dhe une
(@AciD) ?
::: AciD was kicked by @CuCcIoLa (shhhhhhtttttttttttttttttttttttttt)
::: Joins: AciD (Nervi@iRCOp.Albnetwork.net)
::: Mode (&[AlbNetwork]:#ndihme +o AciD)
(@AciD) urdhero hapau?
(@AciD) hapu*
(@mlRC) AciD
(@CuCcIoLa) ore boll sqarohuni ne pv ju
(@AciD) po mlrc
(@AciD) kot per qejf shoku
(@AciD) krejt kot per qejf
(@mlRC) ok
(@AciD) meqe e mer per ters
(@AciD) sta bej me
(@AciD) por mos mu fry
(@AciD) tlutem
(@mlRC) * mlRC has quit IRC (Killed (AciD (no greeks in here lammer)))
(@AciD) se ska lezet
(@mlRC) per qef kjo???
(@mlRC) D (no greeks in here lammer))) D (no greeks in here lammer))) D (no greeks in here lammer))) D (no greeks in here lammer)))
(@AciD) po
(@mlRC) ?>
(@mlRC) per qef me kete te shkruar????
(@AciD) po beja shaka re trap
(@mlRC) lammer lammer lammer
(@mlRC) ok AciD
(@AciD) pse i merni kaq shabllon re
(@AciD) je bo si gru e keqe
(@AciD) ik re pirdhu
(@mlRC) ti vazhdo ofendimet njera pas tjetres nderkohe qe une nuk po te ofendoj
(@AciD) mlrc ne nuk njihemi sot shoku
(@mlRC) * mlRC has quit IRC (Killed (AciD (no greeks in here lammer))) * mlRC has quit IRC (Killed (AciD (no greeks in here lammer))) kesaj permbaju
(@AciD) dhe ti me mire se cdo kush tjeter e di sa ofendoj dhe a oendoj njeri une
(@mlRC) se nuk eshte shaka kjo lamer
(@mlRC) AciD jo me kete gjuhe me mua
(@mlRC) ok
(@AciD) se kam ca gjera
(@mlRC) se nuk te kam ofenduar na nje here
(@AciD) me te rendesishme
(@AciD) sete merrem me trapa
(@AciD) ok?
(@mlRC) ok AciD se do e shgikojme kete qe the
(@mlRC) mos u merzit
(@AciD) ketu me ke
(@AciD) motra
-Global (Sherbimet@Albnetwork.net)- [TONI-DELTA-FORCE] ndeshja filloi grwqi shqiperi tek www.tiranalive.com
(@AciD) ca ke sot re
(@mlRC) ty te te vije turp nga vetja
(@AciD) apo ke noj mllef
(@AciD) te vjeter
(@mlRC) sepse nuk poi te ofendon njeri dhe vazhdon me idiotsira
(@AciD) ti me flet kshu cdo nate sot po fyhesh ?
(@AciD) a je don^omar ti o shoku?
(@mlRC) apo shyqyr qe ke acc se ti e di se si e ke marre dhe na ben ketu si me qene skenderbeu
(@AciD) se me sa shoh ketu paskan 10 vete nje pass
(@mlRC) se si flas une e dine te tjeret jo ti
(@mlRC) une po te them qe nuk te ofendova
(@AciD) mlRc filloi ndeshja (flasim ne fund te saj pl)
(@mlRC) ti akoma vazhdon ke ura e tares
(@mlRC) ne fund nuk kam pune te flas me me ty plako

Guest
Re: o njerez me thoni eshte abuzim ky apo keqperdorim i postit

donomar kur sta futi akill ti vet the ne main posht shqiperia a dicka e till a rroft greqia masanej acid te ka dhane kill per shaka mos u nxej as ti naqe sepse jo me lark se par mramit ne oren 2 te nates me dhe kick tu me thane ik floodist i poshter :S si un sdi kur flood edhe bile kam pas 3 ore pa fol ne main tesh mos u bani xheloze se ky eshte Ircop un kam repsektin me te malle per Acid jo sepse eshte ircop se me kerset po eshte djal zotni gjithashtu edhe toni e sak ah masanej sa her ju AOP te futni ne banned edhe as nuk te jepne vop te ndihme me heq banin po e heqni kur ju kerset /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif prandaj mos u nxej de se acid ben shaka :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif

DON^OMAR

Primus registratum

Belisimo mos i ngaterro gjerat dhe mos fol gjera te pa qene por gjithesesi ti po shikoje gjerat me ndryshe do te ishe i dobishem per albnetworkun dhe nuk ta hiqte njeri acc.Lexoi dhe nje here mire logset behet fjale per ofendim dhe mos hajde ketu te tregosh pralla ~kecat dhe ujku~.Leri te tjeret te flasin

L0rd

Primus registratum

Pershendetje te Gjithve!!!

1.Nuk eshte Kjo Hera e Pare qe nje iRCOp Nuk perfill Rregullat Ne server Por kemi shume e shume raste te tilla .

2.Une me sa e di qe killet nuk jan te lejuara Per gjera Koti e aq me pak qe ne reason(arsyen) e kill Ipet me Fyerje Ne ket rast --> * mlRC has quit IRC (Killed (AciD (no greeks in here lammer))).

3.Nuk e di se Si eshte e Drejte nje iRCOP te perdore ne main ket Fjalor :

(@AciD) ca do re palle
(@CuCcIoLa) [ 21:16:31 ] <CuCcIoLa> me greqine je ti?
(@CuCcIoLa) [ 21:16:41 ] <SaK> po pse
(@mlRC) mos me thuaj palle mua
::: AnnA is now known as Alb586011
(@AciD) mlRC ? ca halli ke motra?
(@AciD) ke temperature
(@AciD) ?
(@AciD) fol ketu
(@AciD) jo ne prv
(@AciD) meqe do me bo si karderr
(@mlRC) AciD
(@AciD) mlrc me ty po flas
(@mlRC) me ty po flas
(@AciD) dhe une
(@AciD) ?

4.Ketu Shifet qart Thyerja e rregullores qe quhet ABUZIM , pa marr parasysh se mirren apo Nuk miren masa per ate qe thyen rregullat ne ket raste SYT jan per te pare!... Pastaj Shifet qart qe Aop- Jan vegla e atyre qe kan me shume Flagse Dhe japin kille Gline vetem se ua mundeson Posti i tyre per te bere ket pune pastaj edhe tallin b****n mbrapa shpine ja si ia bem atij ja si ia bejme Tjetrit.

5.Per FUND: te punojme ne bashkpunim Njeri me Tjetrin Per Nje ALBNETWORK qe te jet Shembull Per te tjeret Si nje server me i Mire Dhe te na ken Zili te Tjeret!!! :thumbsup: Me Shume Respekt Lord Gjithe Te mirat ...

L0rd

Primus registratum

Ti BELLISSIMO: Je No/ComenT.. :tipsy:

acid

Forumium praecox

Rrofsh shoku lord per mendimin tend te domosdoshem per temen, por sic them une gjithmone pike se pari te shohim vehten per gabimet qe bejme (dhe ti e di per ca flas une) proxy/flood /pf/images/graemlins/smile.gif etj etj etj etj etj etj pastaj te kalojme ne "gjykime" per te tjeret.
Sidoqofte Don^Omar me habit me sjelljen e ti shume te cuditshme, sepse: SIc e kam thene dhe me lart sic ja kam thene dhe ne privat tek po tentoja te komunikoja me te (ishte per shaka) gje shume normale ashtu sic na bejne kick dhe i bejme (dmth cdo gje gjithmone miqesore) pa inate, pa fyerje, pa mllefe thjeshte nje "shaka mes miqsh" cdo operator e ka vete parasysh komunikimin mes nesh gjithmone miqesor dhe shpesh me shaka te ndryshme, secili operator eshte ne dijeni te konfidencave qe kemi krijuar mes nesh dhe mirkuptimin qe mbizoteron jo vetem ne dhomat #ndihme dhe #shqiperia por ne "albnetwork" komplet.
Problemet qe kemi pas i kemi zgjidh gjithmone duke ndihmuar njeri - tjetrin, gjithmone me mirkuptim, me qetesi dhe cdo gje ne menyre shoqerore. Mgjt nese nje apo disa "shoke" tane nuk i pranojne konfidencat, nuk i pranojne shakate: sic e kam thene ate nate dhe vete Don^Omar ok se bej me.
Por une se kuptova si kthehet robit mendja brenda pak castesh. Duke patur para sysh shume shpesh "shakate" e vete Don^Omar me secilin prej nesh nuk e besoja qe e kishte seriozisht andaj po e vazhdoja me te qeshur sepse nuk ja kam mare ndonjehere per keq asnje gje.
Sidoqofte per mua nuk ka asnje problem di ti permbahem vetem pershendetjes me user te tille dhe kaq!! Uroj dhe shprespj qe Don^Omar ti hapet llogjika dhe te kuptoje qe nuk ka pasur asnje tentim nga ana ime per te "fyer, ofenduar, prekur dike ne seder"
Cuna ju uroj chat dhe jete te mbare te gjitheve.

DON^OMAR

Primus registratum

Acid mendimin tend e mora por mos harro qe kjo qe ke bere eshte per turp [Nuk i takon etikes njerezore qe te shaje ose te ofendoje] logset jane te qarta.Per mua eshte nje degjenerim qe i behet nje aop-i nga ana jote me nje fjalor te tille qe ti ke perdorur: jo mut jo motra jo ke temperature jo trap etj etj
Acid populli thote:C'do te mbjellesh do te korresh.
Por nuk eshte koha per te bere moral se logset jane te qarta.
Ai qe nuk eshte i verver i shikon :rockband:

Guest

ti mire don^omar tesh mos u nxej se si bane lojna ti me mua ka ba edhe acid me ty sorry ee hajt shnet edhe lammer sta tha gja mar burre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:

acid

Forumium praecox

o lale po akoma se mer vesh re qe une e kisha me shaka si gjithmone me ty sic sillesh dhe ti (mos me fol per moral mer lal tkeqen vellai jot se je ti ai qe ben /helpop njoftohen user qe acid eshte pedofil , pijanec manjak etj etj ska te beje fare ajo qe thua. thuaje hapur mua sma duron shakane dhe shkurt e leme ket muhabet se eshte kalamajsh.

DON^OMAR

Primus registratum

Acid ti prap po vazhdon pjesen e dyte te filmit artistik [kecat dhe ujku]
Logset tregojne qarte qe ti ke ofenduar me lloj lloj llafesh dhe po te them AJO QE KE BERE TI eshte DEGJENERIM i nje operatori dhe mos e ngatarro shoqerine ne kete mes permbaju atyre qe ke thene [ofendimeve te vazhdushme dhe mos me trego mua /helpop]
Kjo gje ndodhi dje shoku Acid dhe nuk jane logse te sajuara dhe leri te tjeret te japin mendimin e vet sepse ajo gje dihet dhe mos u justifiko qe bere shaka

Guest

:smash: :devil: yyy DON^OMAR marre te kesh sa her kalon me /helpop qe thua acid pedofil ose /mode #shqiperia +b BELLISSIMO KOK... mos u nxej ateher po ky kick qe me dhua par mramit qe me the lammer i poshten edhe si un sbana gja ca ishte ai Lord cke ti si po me qet edhe gjuhen???????? DON^OMAR shiko difektet tua e mos u kap me acid se a djal zotni sa her rasni kick e banned kot tek shqiperia e sju thote kush gja mundesisht edhe i kerconin ne pvt se un sdu me hell logs se sme rruhet fort po ti ske goje me fol me gjith lord e ca po eshte ai tjetri ah harrova zotin dude qe sha neper pvt edhe masanej myll privatin kaq jeni si fmija

DON^OMAR

Primus registratum

Bellisimo qeke regjistru ne forum dhe me nick ^A^L^B^A^N^I^A^ pra me 2 nick .Punen tende e thame nje here qe je jashte loje [kecat dhe ujku] tregoi tek cerdhja Nr 3 e aziles se pleqve te librazhdit jo ketu :tipsy:

Guest

ahahaha me 2 nick un thuaj clone aaaaaaaaaaaaahahahahahahaah shko tregoje tjeter kuj ato /pf/images/graemlins/laugh.gif jo mua :goofy: