Nicki Minaj shpreh dy “anët e personalitetit” për Dazed (Foto)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiNicki Minaj ka pozuar për revistën Dazed. Nga e zhveshur në një damë elegante dhe pranë një tavoline me ushqime. Në këtë foto këngëtarja ka veshur një xhaketë ngjyrë pink Chanel. Ndërsa në një foto tjetër Nicki shfaqet...
Nicki Minaj ka pozuar për revistën Dazed. Nga e zhveshur në një damë elegante dhe pranë një tavoline me ushqime.Në këtë foto këngëtarja ka veshur një xhaketë ngjyrë pink Chanel.

Ndërsa në një foto tjetër Nicki shfaqet tepër provokuese me bikini në ngjyrë ari duke ekspozuar gjoksin.Ideja për të shfaqur Nickin me dy stile të ndryshme ka qenë e stilistit Robbie Spencer, i cili e stiloi atë.

Sipas tij, Nicki përshtatet shumë mirë në dy personalitetet, si shtëpiake dhe si femër seksi.

 
Top