Nenat

One

Primus registratum
Nenat

Per mua Nena eshte me e shtrenjta ne jete. I Love Her to Death, dhe mendoj se s'ka njeri ne bote te cilin/en e besoj me teper. E kam si shoqe dhe fakti qe ajo di gjithcka per mua nuk me bezdis aspak. Di shum shoqe te mia qe i bejn gjerat fshehtas..dhe nganjeher s'u ve faj sepse jetojn ne familje shum strikte..por mendoj qe cdo njeri duhet te krijoje nje bond me Nenen sepse keshillat e saj jane shum me vlere..dhe nje nene e mire s'duhet te shikoje interesin tek femija e saj. Mendoj qe njerzit duhet te aftesojne veten dhe te krijojne ate mundesi-lidhjeje me prinderit qe mos ta ndjejne veten te turperuar apo embarrased in front of their families, but enable themselves to speak freely whenever they need to.
I'm thankful to God, for blessing me with my family and i love them all to death especially my MOTHER. My life would have no meaning without her. I love her and I'm grateful for everything that's she's done for me. The time that's she's spent raising me and the tears when she brought me into this world. Giving birth- the most blessing and fruitful act that a mother does when bringing to life another human being. I don't think we the <Children> realize how hard that is, until we have children of our own.
I'm gonna get so emotional when i get married..because that's when people really show their thankfulness and appreciation to their parents.

s'po zgjatem me..I don't want to bore you guys.

Shfrytezoj rastin te postoj kete kenge qe eshte definitely the favorite one.

THE PERFECT FAN

It takes a lot to know what is love
It's not the big things, but the little things
That can mean enough
A lot of prayers to get me through
And there is never a day that passes by
I don't think of you
You were always there for me
Pushing me and guiding me
Always to succeed

CHORUS
You showed me
When I was young just how to grow
You showed me
Everything that I should know
You showed me
Just how to walk without your hands
'Cause mom you always were
The perfect fan

God has been so good
Blessing me with a family
Who did all they could
And I've had many years of grace
And it flatters me when I see a smile on your face
I wanna thank you for what you've done
In hopes I can give back to you
And be the perfect son

CHORUS

You showed me how to love
You showed me how to care
And you showed me that you would
always be there
I wanna thank you for that time
And I'm proud to say you're mine

CHORUS

'Cause mom you always were,
mom you always were
Mom you always were,
you know you always were
'Cause mom you always were... the perfect fan

I love you mom

BackStreet Boys -The Perfect Fan

Ju pershendes te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

Jesus Loves You
&
So do I.

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Nenat

Dyert E parajses jane nen Kembet e nenes tende . Ruaju Mallkimit te nenes se te ze gjithmone ... Por dhe Babai ka vendin e vet . Me mire do ishte qe ti kishe si shoke Prinderit e tu . Do kishe nje Harmoni me te mire ... :cool:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ah NENA, e mrekullueshmja, e pazevendesueshmja.
Njeriut njehere i thote goja-Nene- ne jeten e vet...
Ma te dua shuuuuuummmmmmmme, per ty me dhemb si per askend ne bote.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nena eshte gjeja me e shtrenjte ne bote. Ajo e cila te fal cdo gabim , qe te don te miren me shume se gjithkush ne kete bote. Por une do te thoja:

O babi te dua shume Me ka marre malli /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

S'ka si prinderit. /pf/images/graemlins/frown.gif

rene

Primus registratum

Nena eshte nje ne bote.dhe duhet me shume se babai por kjo nuk do te thot qe babai nuk duhet se te duhen njesoj.po perse kur vuajme kur na dhemb dicka kur jemi te semur goja na therret vetem nene.ooooo ma o shpirt ku je se kam nevoje per ty.
ky eshte mendimi im.
pershendetje te gjitheve.

Erison700

Forumium maestatis

Pu ku jeni more djema? Vetem gocat e ndjejne dhimbjen e nenes apo...?
Nena eshte gjeja me e shtrejnte ne bote qe ekziston, te pakten per mua. Eshte ajo qe e ka dhashurin kaq te embel dhe te pafund per femijen e saj.

PrInCiPiEl

Primus registratum

Eshtë pyetur Muhammedi (alejhis-selam):
Kush meriton me se tepermi miresjelljen e respektin tim??
Pejgamberi është përgjigjur: Nëna!
E pas saj?
Ai prape eshte pergjigjur: Nëna!
Për së treti është pyetur: E me pas??
Prapë eshte pergjigjur: Nëna!
Per të katërtën here ka thënë: Babai
dhe mëtutje farefis tjeter sipas shkalles së afërsisë.

Darien

Primus registratum

Principiel,
Rrofsh për rifreskimin se nuk e kisha vënë re këtë temë.

REKLAMË PËR VEND PUNE

Vendi i punës: Nënë

PËRSHKRIMI I PËRMBLEDHUR:

Kemi nevojë për persona në një punë të përhershme me shumë sfida të përditshme. Puna është shpesh në një ambient kaotik. Kandidatët duhet të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe organizimi dhe duhet të punojnë mirë si pjesëtar i grupit. Gjitahshtu duhet të jenë të gatshëm të punojnë me orar pa kufi, që përfshin mbrëmjet dhe të dielat, si edhe turne të shpeshta 24-orëshe.

Udhëtime shumëditore bëjnë pjesë në këtë punë. Shpenzimet për rrugën dhe fjetjen i paguajnë vetë punonjësit, të cilët duhet të luajnë edhe rolin e korrierit për gjithë pjesëtarët e grupit të vet sa herë që të jetë nevoja.

PËRGJEGJËSITË:

Duhet të japë mësime të çastit për aftësi bazë të jetës, për shembull: "si të shfrysh hundët" ose "si të lidhësh lidhëset e këpucëve".

Duhet të ketë aftësi të larta për negociata, zgjidhjen e konflikteve, dhe eliminimin e krizave në marrëdhëniet e grupit. Aftësia e fashimit të gërvishtjeve dhe plagëve të shumëllojshme është një plus i madh.

Duhet të ketë njohuri nga mbajtaj e llogarive që shpenzimet e vogla të përditshme për akullore, karamele, etj. mos të kalojnë buxhetin dhe mos të duken të shpërndara padrejtësisht, në qoftë se nuk ka dëshirë të dëgjojë për gjithë jetën, "Atij i dhe më shumë se mua!"

Gjithashtu, duhet të jetë në gjendje të zgjedhi cilat beteja duhen luftuar, kur duhet të shtrëngojë for pushkën dhe kur është e nevojshme të lëshojë pe. Duhe të jetë në gjendje të pranojë kritika të formës "Ti s'merr vesh nga asgjë!"

Duhet të jetë e gatshme të jetë e urryer, të paktën derisa dikujt i duhen lekë të blejë një byrek dhe një Ivi pjeshke.

Duhet të jetë e gatshme të kafshojë gjuhën shpesh në vend që të ankohet. Gjithashtu duhet të jetë në gjendje të vrapojë me shpejtësi të konkurrentëve olimpikë dhe të zbresi shkallët e tre kateve në më pak se 3 sekonda, në rast se bërtitjet nga poshtë pallatit janë për ndonjë gjë serioze e jo thjesht se ra buka në tokë.

Duhet të përballojë probleme stimuluese teknike si lidhëse të lidhura piks, zinxhirë të ngecur, dorashka të veshura në dorën e kundërt, etj.

Duhet t'i përgjigjet telefonit dhe të dijë për kë janë në shtëpi fëmijët e për kë nuk janë. Të mbajë mend ditëlindjet e gjithë kushërinjve dhe shoqeve e shokëve të ngushtë, datat e provimeve në matematikë, referateve të letërsisë, kur duhen vënë fasulet në pambuk për studimin në biologji, dhe kërkesa të tjera të këtij lloji. Duhet të organizojë festa për gjithë rastet e nveojshme që kanë lidhje me ditëlindjet e lartpërmendura, ose data të caktuara nga shkolla, si për shembull Festa e Abetares.

Duhet të jetë më se e gatshme të jetë e pazëvendësushme në një çast dhe e padëshurueshme në çastin tjetër.

Duhet të ketë njohuri të shumanshme, që t'u përgjigjet pa vonesë pyetjeve të papritura si: Nga vjen era? - Pse bie shiu? - Çfarë domethënë politikë? - Pse më tha babi që kjo fjalë është fjalë e pistë?

Duhet të shpresojë gjithmonë për më të mirën, por të jetë e përgatitur për rastin më të keq. Duhet të mbajë përgjegjësi për cilësinë e produktit përfundimtar.

Përgjegjësitë përfshijnë edhe mirëmbajtjen dhe përdorimin e godinës, mobiljeve, pajisjeve shtëpiake, larjen dhe pastrimin e gjithçkaje që të zë syri.

MUNDËSI PËR PËRPARIM DHE NGRITJE NË POZITË:

Zero me bisht. Detyra jote është të qëndrosh në këtë punë për vite të tëra, pa u ankuar, duke i shtuar vazhdimisht aftësitë personale, në mënyrë që vartësit e tu, më në fund të të tejkalojnë.

PËRVOJË E MËPARSHME:

Nuk kërkohet gjë, fatkeqësisht. Trajnimi në punë e sipër është i pandërprerë dhe vazhdimisht i lodhshëm.

PAGESA DHE KOMPENSIMI:

Paguan ti dhe jo ata të cilëve po u shërben. U ofron rritje në pagesë me kalimin e kohës dhe shpenzime më të mëdha vijnë kur mbushin moshën 18 vjeç, në sajë të mendimit që universiteti do i ndihmojë të bëhen të pavarur prej teje nga ana fininciare. Kur të vdesësh, u jep gjithçka që të ka mbetur.

Gjëja më e çuditshme për këtë mbrapsh-pagesë është se në fakt të kënaq pa masë dhe ke dëshirë që të mund ta bëje më shumë.

PËRFITIMET:

Nuk ofrohet asnjë lloj pensioni, ditë pushimi me pagesë, ose përfitime që mund t'i keni dëgjuar nga ndërmarrje të tjera. Gjithsesi, puna ofron mundësi të pafundshme për kënaqësi emoionale dhe përqafime falas për gjithë jetën në qoftë se e bën punën si duhet.

Eri

Primus registratum

Zemer Nëne
~~~~~~~~~~
[nga A. H.]

E mashtroi nje dite nje burre nje djalosh të paditur me
paratë e tij e i tha:
- Ma sill zemrën e nënes tënde o djalosh dhe unë do të jap
ty gurë të cmuar dha para.

Shkoi djaloshi i mjerë dhe nguli në gjoksin e saj një
thikë, e nxorri zemrën e nënës nga gjoksi i saj dhe u kthye
andej nga erdhi porse nga ngutja e madhe u rrëzua.

U rrokullis zemra e nënës e përlyer me pluhur dhe thirri:

- O djali im, o i dashuri im a u vrave?

Ky zë sikur erdhi për të mposhtur natyrën e tij dhe
zemërimi i qiellit mbi djalin vërshoi.

U kthye nga zemra e nënës së tij duke e larë atë më lotët e
mësimit aq sa kuptoi veprën që kishte bërë të cilën nuk e
kishtë bërë askush prej njerëzve dhe tha:

- O zemër hakmerru mbi mua dhe mos më fal sepse krimi im
nuk falet - dhe nxorri thikën e të godiste veten e tij e të
bëhej mësim për ata që marrin mësim.

Po zemra e nënës prapë i therret dhe i thotë:
- hiqe dorën o bir dhe mos godit mbi zemrën e nënës dy herë.

Erison700

Forumium maestatis

SkYLiGhT ku e gjete kete more shejtan, qe per pak desh na mbushe syte me lot. kisha vite pa e degjuar.

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SkYLiGht:
[qb] Zemer Nëne
~~~~~~~~~~
...hiqe dorën o bir dhe mos godit mbi zemrën e nënës dy herë. [/qb]
Bravo! Bravo!

Gjithë salla ngrihet në këmbë, duartroket, fishkëllen me sa ka fuqi, dhe kërkon kthimin e SkYLiGht në skenë. /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum

Skylight fantastike ajo qe shkrove....
Se ku e kam degjuar sme kujtohet...
Nejse, nena ahhhhhhh Mama mia, cmund te shtoj me shume kur te tere perputhen me se fundi ne nje teme ketu ne forum. Padyshim nena eshte gjeja me e shtrenjte , ste hedh tutje ne te mira dhe te keqija. I vetmi njeri qe do jete perbri teje nga dita 1 mbi kete toke deri ne ate te fundit..
Love ya Momiiiiii /pf/images/graemlins/smile.gif
Po na afron dhe 8 Marsi tani duhet menduar nje dhurate e kendshme.. :wub:

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1...

Elbasanllije

Primus registratum

S'kam moter dhe s'e kam problem fare. Mamin e kam Nene, e kam moter, e kam shoqe, keshilltare, etc. Kur mendoj dhe flas per te me gufon dhe me rreh zemra fort. S'kam fjale ta pershkruaj.

karamel

Primus registratum

MA PETITE MAMAN CHERIE, KETO FJALE STI THEM DOT NE SHQIP
HEY MUM, GOCA JOTE NDIHET KEQ! KAQ E VESHTIR ESHTE TA MARRESH VESH?
TI E KE TE GJITHE FAJIN, KE KAQ KOHE QE SMA KE VAR!
PSE KE FRIKE TE ME SHOFESH NE SY?
AWW SOT ME JANE SKUQUR ME SHUME SE ZAKONISHT...
FUCK THAT PUTAIN T.H.C!!!
TE BEJ ME ZEMER KUR FLAS KESHTU?
COOL IA ARRITA QELLIMIT TIM!
E DI SHUME MIRE SE CFARE MENDON "AU SECOURS! GOCA IME ESHTE PER AZIL! "
HEY MUM UN S'HARROJ! KETE HERE ME LE VETEM!
FUCK IT MUM!
AS TI SJE PERFEKTE!

PS I MISS YOU MUM,
LOVE ME MORE THAN I DO!!!

eM

Paper Moon

me bete te mar ne telefon! /pf/images/graemlins/smile.gif

ska njeri me te dashur ne fakt! dashuri pa kufi!

eM

lule-bore

Primus registratum

NENA ESHTE VETE JETA AJO ESHTE GJITHQKA
NENE DO TE THOT DASHURI SAKRIFICE TE DISH TE FALESH E TE DHUROSH
NJE GRUA PORSA BEHET NENE NUK JETON ME PER VETE QDO PIKE GJAKU NE DEJET E SAJ RRJEDH NGA ZEMRA E TRURI VETEM ME MENDIME PER FEMIJET
GJUMI QE BEN NENE ESHTE I MBUSHUR PLOT ENDRRA PER FEMIJET DHE MERAKE PER FEMIJET
NUK MJAFTON DASHURIA QE NJE NENE I JEP FEMIJES POR AJO BEHET DHE GJYSHE DHE VAZHDON KUJDESIN PER NIPRAT DHE NJEKOHESISHT PER FEMIJET TE CILET JANE BERE VETE PRINDER NUKK DI QTE SHTOJ SEPSE NENE ESHTE NJEBURIM DASHURIE I PASHTERRSHEM E TE FALESH DASHURI JO QDO KUSH DI TA BEJ NDAJ LUM AI QE E SHIJON PRANINE E DASHURINE PER TE SHTRENJTEN HYJNOREN NENE
NDONESE KAM GJETUR LUMTURIN NE JETE VUAJ TMERRESISHT NGA AJO DASHURI E PA ZEVENDESUESHME E E PRINDERVE TE MI DHE SA KEQ TE VJEN PER PRINDERIT SHQIPTARE QE PASI I RRITEN FEMIJET NUK MUND TE SHIJOJNE GEZIMIN ARRITJET E TYRE NE CDO QAST
BABIN E KAM SHOK DHE MIKUN ME TE MIRE E DUA JASHTE MASE KEMI NJE RRAPORT TE JASHTEZAKONSHEM NDERSA MAMI ESHTE DIQKA ME E FORTE E PASHPJEGUESHME QE METHERR NE ZEMER NDOSHTA NGAQE ESHTE ME DHIMBSHME SESIBEL KUPTOHET ZEMER NENE NDRYSHE NGA BABI QE TREGOHET I FORTE DHE PLOT KURRAJO UNE QDO DITE FALENDEROJ ZOTIN PER PRINDERIT E MI PA HYRE NE TEME BESOJ SE E ZGJATA SHUME PO VAZHDOVA DO BEJA ROMAN SE DO ISHTE FRYMEZIMI PERFEKT PER KEDO

NENE

PERMES TELASH TE TELEFONIT
ZERI YT VJEN NGA DALE
SA I EMBEL AQ I DASHUR
SA DO DOJA TA KISHA PRANE
TI JE AQ AFER E DASHURA BIJE
VEQ ZEMRA E NENES
E NDJEN ATE QE VLON NE GJI
SA AFER TE NDIEJ
TI ME LARG ME IKEN
UNE DUA TE TE PREK
TE TE SHTRENGOJ FORT
MALLI ZERIN TA LARGON
PERMES TELASH TELEFONIT
NJE ZE TE NGJIRUR UNE DEGJOJ
ALO ALO DY PIKA LOT MBI RECEPTOR...

inah

Primus registratum

mami te dua shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.me mungon jashte mase. /pf/images/graemlins/frown.gif

sonida

Primus registratum

ne kete kurbet mallku nena mu kujtu
isha i vogel femi e lozte me mu
un fshehur pas dere nena me kerkonte bir bir ku je ti
pastaj me perqafonte

ah nene o nene
ne barkun tend me mbajte 9 muaj
me gjirin tend me ushqeve
ne prehrin tend un pushova
me frymen tende un u rrita