Ne shtigjet e Erosit.

Diavolessa

Valoris scriptorum
Ne shtigjet e Erosit.

Erotizmi eshte shprehja seksuale, fizike e dashurise. Mund te shfaqet ne nje forme delikate e te permbajtur,apo e lire e zhveshur nga paragjykime.

C'eshte Erotika per ju dhe si e shprehni ate?
Ku qendron dallimi mes enderrave erotike femerore dhe mashkullore?

loaded

Primus registratum
Re: Ne shtigjet e Erosit.

Nje veshje provokuese,nje peshpertije ne vesh,nje veshtrim qe te zhvesh,nje kryqezim kembesh,nje kafshim luleshtrydheje,nje hedhje e flokeve mbrapa,nje batute,nje shije e embel e gazuar,nje buzekuq i bukur,nje parfum zgjues,manikyr i blerte ose roze,nje byrzylyk.

Kordelja

Valoris scriptorum

...nje piersing ne kerthize ose ne gjuhe /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

NJe pale syze kafe e hapur te gjera,nje çante e bardhe,nje pale "Miss Sixty" bojeqielli,nje zhurme takash,nje zile celulari,nje tullumbace me çimçakiz..."Alo".

Kordelja

Valoris scriptorum

Alo Kordele ti je /pf/images/graemlins/tongue.gif ...do martohesh me mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

....dhe mbyllim pikat me nje unaze diamanti ne gisht /pf/images/graemlins/wink.gif e nje muaj mjalti ne nje Yaht ne Bahamas /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

S'behet me telefon propozimi se s'po i thu tjetrit:-Alo,me blej i kile oriz dhe ma bjer ke shpia.

loaded

Primus registratum

Prandaj e bona me çimçakiz,qe te mos mendonte Kordelja se e kisha menjen per martese.Korde...eros kalimtar.Metrosex... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Me bohet qefi qe erotzmi i Kordes ka arrit deri ke martesa me Xingun, por ca lidhje kane me temen?

Mund te me shprehesh me hollesisht cili eshte ndryshimi i erotizmit mes teje dhe xingut Korde..me qe tema permban...

Ndryshimi i Erotizmit mes femres dhe mashkullit?

pS: Lara Kush han cumcakiz o ca bejne..s'me duket se ja vlen shume ke kjo tema, gjithsesi ..Asta la vista :sleep:

loaded

Primus registratum

Ndryshimi i erotizmit midis femres dhe mashkullit?

Hec e zbertheje kte ti tani.Na bo i pytje tjeter,paç zotin!

Kordelja

Valoris scriptorum

Ke te drejte, kjo poezia mjaft e bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

Me hap deren, motra ime
Pellumbesha ime,mikesha ime
E paperlyera ime...

..........

Erozitzmi qendron tek sensualiteti jo tek vulgariteti, te pakten per nje femer /pf/images/graemlins/wink.gif

loaded

Primus registratum

Po ne nuk jemi kafshe-mund te vikase ç'dokush.Gabim.Ne jemi kafshe.-Maurizio Sorbello

O Paperina,kshu si shkrim ishte i bukur.Po teoria e ketij s'me duket shume e vlefshme.Ky eshte nga ato tipat qe merr Costanzo te show-rat e veta.Ben shume pershkrime te bukura pergjithesisht,po sensi ku do te dali eshte banal.Italianet nuk shquhen per seksologji apo erotizem me klas te larte.Jane te ngushte,e rrotullojne tabllone sipas nje mendimi cinik qe e perdorin si bosht.
Nuk me imponon respekt.Citon.Thote gjera qe ja hedhin poshte per 5 minuta.

Blendi

Primus registratum

Eros eshte trupi i femres per mendimin tim. Dashuria per femren si krijese erotike. Butesia ne te bredshmet e kofsheve, thelle aty ku thuajse bashkohen kembet, mbyllen, apo me mire hapen shtigjet e erosit. Levizjet, gishtat delikate, kthesat e ijeve, vithet e plota, siset e mbushura, te vogla, sidoqofshin. Buzet, syte, kur ndricojne, kur skuqen faqet, ethe nga epshi.
Kur perndizet nje femer qe kerkon, ferkohet, si mace, do qe ta prekesh, ta marresh ne duar. Te kapesh nje femer nga trungu,ta drejtosh perpara vetes, shtysh, permbytesh me veten tende, ta prekesh trupin e saj me trupin tend. Ta degjosh te renkoje embel. Ta besh te te kerkoje me shume akoma, te digjet per prekjen e pellembes tende mbi barkun e saj, te dridhet, purteke.
Ta penetrosh, cmendesh. ne fund ndoshta te qaje, te shfryje fort nga kenaqsia. Femra perkundet ne gjoksin e mashkullit pas nje orgazme.
Thone eshte instiktive, e bente dikur per ti kerkuar atij qe te mos ikte, por te mbronte ate dhe femijen qe posa kishin mbarsur bashke.
Kesaj rradhe kemi prezervative, nuk mbarsem femije, u perkund ne gjoks per shkak te Erosit.

Vdiqa! :lol: :lol: :lol:
Who needs the Spice channel anymore!

P.S.
Me jep leje te autorit ta perdor materialin me siper?
P.P.S.
Ke filluar ti besh te gjitha mendimet ne format hartimi (essay) /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Erosi dhe ëndrrat

Ëndrrat janë të përbëra nga një materie magjike. Ëndrrat mund të jenë të bukura, të lumtura, diellore. Një vend të rëndësishem meritojnë ëndrrat erotike. Ato tregojnë shumë gjëra për ne dhe s’është e thënë se ato gjithmonë janë të këndshme. Ëndrrat erotike janë gjithmonë shprehje e një dëshire. Kush ëndërron ëndrra erotike në përgjithësi është person shumë i ngarkuar që ka nevojë për erotizëm. Është person i lirë dhe manifeston kështu një dëshirë që s’mund ta realizojë në ndonjë formë tjetër. Është vërtetuar se ëndrrat manifestohen me ejakulim dhe orgazem. Ndonjëherë kjo ndodh sepse gjatë ditës personi ka provuar stimulanse seksual që nuk e kanë kënaqur dhe që elaborohenë më vonë në ëndërr. Ndonjëherë ëndrrat janë elaborate të përmbajtjes së ndërdijes që vijnë të transformuara nga aktivitetet e përmbajtjes së ndërdijes që vijnë të transformuara nga aktivitetet e përditshme në mënyrë që te jemi më të pranueshëm në raporte intime. Ëndrrat janë një formë e maskuar për ta përsosur censurën mbi frenat tanë të ndaluar dhe çlirimin e tyre përmbajtësor.
Por interpretimi i ëndrrave erotike është punë mjaft e ndëlrikuar. Psikologia e njohur amerikane, Gejl Delani, në librin «Erosi në ëndrra», merret me interpretimin e ëndrrave erotike. Ajo shkruan se ka eksperimentuar me disa teknika që kanë sjellë rezultate të jashtëzakonshme. Mos u tmerroni në qoftë se duke ëndërruar e gjeni veten në shtrat me mikun më të mirë të burrit tuaj ose me një partner të gjinisë suaj. Asnjë shqetësim imagjinativ i natës s’është për turp, nëse e mësoni si duhet alfabetin e ri erotik.
-Ku qëndron dallimi mes endrrav erotike femërore dhe mashkullore? Në shikim të parë, ëndrra erotike e çdo mashkulli është të ketë në dispozicion një grua të bukur, joshëse. Ndërsa për një grua dëshira e materializuar për një njeri të qetë, që e dashuron dhe është i kujdesshëm ndaj individualitetit të saj. Rrallë dëgjohet të rrëfehet ndonjë burrë që rrëfen ëndrrën në të cilën gjendet në shtrat me një partnere që kërkon një afërsi seksuale lmë të kujdesshme e më të vëmendshme ose një grua që i shmanget dashnorit të saj të ëndrrave. Nëse të dy gjinitë do të dinin të dëgjonin më shumë, mashkulli do të ishte më pak egoist dhe do të hynte më tepër në raport me personalitetin e vërtetë të femrës. Në anën tjetër edhe gruaja do të ishte më pak e ndaluar dhe do të ndihej më e lirë. Kjo është ajo që duket në analizat e para, mirëpo duke u thelluar më tutje zbulojmë që nuk ekzistojnë ndryshime aq sinjifikative. Në realitet çdonjëri nga ata dëshiron të çlirohet nga kushtëzimet antike dh enga ndërthëniet e fëmijërisë.
-Janë flasësh në detaje për ëndrrat erotike të meshkujve në fakt është mjaft vështirë. Është pak e besueshme që meshkujt në jetën e tyre janë të interesuar t’i kujtojnë ëndrrat që i ëndërrojnë. Prandaj, ndryshe nga gratë, ata i marrin ëndrrat më pak serioze dhe në esencë preokupohen më pak me to.
- Çka mund të mësojnë gratë nga ëndrrat erotike?
Përvojat e pasura, më romantike, e ndihmojnë të individualizon diçka që atyre u ka munguar, që nuk kanë ditur ta krijojnë në brendësinë e jetës së tyre, diçka që ndoshta nuk kanë qenë në gjendje të japin ose të denja ta pranojnë në raporte. Këta dashnorë të së kaluarës mund ta ndihmojnë, ta marrin atë që dëshirojnë, diçka që u mungon atyre në raportin aktual e që vazhdon të ndikojë negativisht në dëshirat vetjake që i shpiejnë në sakrificë të një pjese të jetës së tyre.
-Pra, ëndrra i zbulon të gjitha: si t’i zgjidhim problemet praktike dhe si ta përsosim teknikën tonë seksuale?
Po, por është shumë me rëndësi të mbajmë një ditar dhe të mësojmë «t’i lexojmë» ëndrrat. Përkushtimi njohurive të reja të ndërdijes është çështje fundeamentale, sepse në Amerikë kemi 25% të femrave të «keqtrajtuara seksualisht» dhe 50 % të martesave të shkatërruara.

pS: Marre nga nje gazete.

Olta

Forumium praecox

perkulur mbi tryeze me shpatullat lakuriqe e kembet zbatharake ndjen deren te kerrcas, hapa te heshtur, per nje cast mban frymen te pergjosh, mendimi te rrenqeth:
Ka pare prape film ky sot!
Shikimet e tij mbi shpatulla, qafe, dikur nje pershperitje lozonjare , fijet e flokut dridhen lehtas, merr fryme thelle, te perpish c'do fjale te tij dhe per nje cast nguron:
sufllaqja me qepe apo rakija me hudher?
Ferkim, gjaku ne vena, perndizesh e shkrihesh ne krahet e tij, leshohesh, hapesh,
merrme- renkon ti
mbarova thote ai!

ps: pse vetem Blendi ka bote, fantazi dhe mi te gjitha seks te shkelqyer?

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Erosi dhe ëndrrat

-Ku qëndron dallimi mes endrrave erotike femërore dhe mashkullore?
Në shikim të parë, ëndrra erotike e çdo mashkulli është të ketë në dispozicion një grua të bukur, joshëse.

[/qb]
Vetem se endrra ime vazhdon akoma...sikur neve te dyve (asaj bukuroshes dhe mua) na bashkohet edhe nji tjeter akoma me bukuroshe,dhe fillojme vallen treshe.
Me sa duket endrra varet dhe nga realiteti ne te cilin jetojme.P.sh.pjesen e pare te endrres e shikoja kur me mungonte kjo bukuroshja joshese ndersa tani shof endrra me dopjo bukuroshe.Ndersa per ate se çfare enderron ajo nuk e di sepse nuk e kam pyetur ndonjihere,le qe edhe po ta pyesesh do te te rreje.Mbase shikon te njejten enderr si une po jo me bukuroshen qe do na bashkohej por me bandillin. :smash:

Kjo per endrrat ndersa per fantazit mund te rrije nji ore duke fantazuar epshe dhe orgazma orgji dhe prezervativa ngrefje dhe çkrefje,por po e le per sot se jam dhe para gjumit.

sweet eda

Primus registratum

mistreco ka te drejte kjo shoqja ketu lart, por si pak shume i sinqerte seç duhet je lal, genje pak.