Na tregoni ndonje TE RE qe ju ka ndodhur se shpejti!

Shqiptarja

Primus registratum
Na tregoni ndonje TE RE qe ju ka ndodhur se shpejti!

Tungjatjeta forumas!

Kjo lloj teme i shkon rubrikes "Theshetheme" apo jo?!
E pra vetem perpara dhe na tregoni per ndonje te re qe ju ka ndodhur se shpejti, apo ne momentin kur shkruani ketu!

Uroj qe te rejat te jene gjithmone, gjithmone me te mira!

Pershendetje,
Shqiptarja

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Na tregoni ndonje TE RE qe ju ka ndodhur se shpejti!

Po ja filloj une e para!

Nje e re nga une eshte se i shkurtova sot pak floket!!!
KAm nje frizure te re tani me! E pra,... ishte koha, vapa e ben te veten!.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Cdo te mire,
Shqiptarja

xhoni

Primus registratum

Teme e lezecme kjo!
Une mbarova pune heret ,dola bera ca shoping(keshtu i thencin se vetem nje CD bleva)
dhe pastaj erdha ketu te lidh dy llafe me bashkatdhetaret.
Me vone do iki te qethem.
Hajt shendet!

abs

nuk e di...

...sapo pash nje gjygj live ne tv_ne gjermane.
nje nane e re (nja 22vjece) e jepte fmine e vet me qera nje lypseje qe lypsja ti jepte asaj nje perqindje.

-----------------

tmerr!

abs

nuk e di...

a ban me kallxu dhe dicka nga dje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ka ra tan ai bresher, per pak caste u ba toka bardh si ne dimer, e pemet humben gjithe ato gjethe, masnej menjehere , doli nje diell i fuqishem. :wub:

--------------------
... si koha

TEDI

Valoris scriptorum

Dje kom loz PEskatc deri n 3 t Mjesit ...

Shqiptarja

Primus registratum

Xhoni, me shendetnese je qethur vec më!!!.. /pf/images/graemlins/smile.gif .. /pf/images/graemlins/wink.gif

Abstract, sigurisht qe munesh me tregu cdogje, edhe nga ditet e perparshme, d.m.th. ditet e kaluara, vec te jene te reja ato gjera qe iu kane ndodhur..... /pf/images/graemlins/wink.gif

Mua keto dite nuk me ka ndodhur asgje e re, por ama jam ne pritje te te rjave, e kur te me ndodhin do iu tregoj.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Cdo te mire dhe iu uroj qe sa me shume te reja te mira t'iu ndodhin!!!.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] u lava /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Me shendet Zeqo!!! U rrits i maaaaav...desha te them i maDH!.. /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

ja nje e re qe me ndodhi para dy ditesh,dola per drek te haja ne nje restorant italian.isha me te dashuren dhe vellain e saj,hyrem brenda u ulem,erdhi kamarjerja na solli menu't, qe nga aty rash ne dyshim,po thoja me vete kjo eshte shqiptare...... i thash ta dashures kur te vij te na marri porosin e pijeve hyr ne muhabet me te,pastaj pyete se nga eshte? ajo erdhi me nje buzqeshje te embel tamom all shqiptarqe :kiss: .

g.f. e pyet nga jeni? ajo tha jom nga greqia,,,ajo u skuq dhe iku,,kur ajo po vinte te na sjell pijet my g.f i thot, i dashuri im eshte nga greqia...ajo u befasua....my g.f e pyet nga c'far qyteti te greqis jeni? kjo i thot jom nga SARANDA por kam lindur ne portugali,kshu qe une nuk dij greqisht..... une po qeshja ner vete,por nga ana tjeter me vinte inot pse ta humb identitetin e saj,kur ajo ishte si rrush...

une hoqa syzet e diellit thash qe te kuptoj ajo qe une jom shqiptar,por me kot /pf/images/graemlins/frown.gif ..... nga fundi i drekes i fola shqip,i thash qe jeni nje kamarjere shume e mire faleminderit per shebimin tuaj... asaj nuk i ngeli pik gjaku ne fytyre,nuk me ktheu pergjigje ishte vertet e big suprise... me ka ngelur ne mendje fytyra e kuqe e saj.. /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

RAUL ahahahahahaha po ne ca vendi je ti re?
mir ketje nga italia qe ngelem duke u ber grek po dhe ne usa gjynaf apo sje ne usa ti RAUL?
Shqiptarja mua nje e re me ka ndodh me solle ti nje mp dhe humbe nuk solle me pse kshu e /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

une jetoj ne london ,por isha per pushime ne madeira te portogalis.... .

helibak mucogllava

Primus registratum

RAUL ah mir ne london lejohet po thash se ishe ne usa /pf/images/graemlins/tongue.gif

Joy

Primus registratum

Miredita te gjitheve!
Isha ne Positano, costiera amalfitana e kam ngene pizen me te mire te gjithe jetes time dhe nje risotto alla pescatora qe ishte i mrekullueshem!Positano eshte nje parajse!
:wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] ..... nga fundi i drekes i fola shqip,i thash qe jeni nje kamarjere shume e mire faleminderit per shebimin tuaj... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
RAUL, te keqen mikja, a nuk i ofrove noj pune kah "Caffe ALBFORUMI" pasi na e lavderove aq shume ate fisnike?!.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

E reja nga ana ime eshte se, neser filloj me punen pas nje pushimi 1 javor!... :cool:

Shqiptarja

Primus registratum

Shqiptarja mua nje e re me ka ndodh me solle ti nje mp dhe humbe nuk solle me pse kshu e /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB]
Zeqo, c'thua mo, te kam sjell MP-Member of Parliament?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk te sjell me jo, mos u bej marak ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

E reja tani momentalisht eshte se, e kuptova qe Zeqo memzi pres te merr MP nga dikush!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

shqiptare,lene lene se me ka ardhur shume keq per te... vetem ta shikoje fytyren e saj...

susana

Primus registratum

te shtunen isha ne plazh dhe aty takova rastesisht nje shoqe. ajo me prezantoi me bf e saj. kur e takova c'te shihja :eek: ai ishte nje shoku im i klases qe e kisha pasur ne gjimnaz. kane kalur vite por une e mbaja mend si nje djale te sjellshem, por mbas nje bisede me te me la nje pershtypje tjeter. me tregoi qe shkonte me te vetem se ajo jetonte ne usa dhe kishte para. madje mendonte te martohej me te ne menyre qe te merrte nenshtetesine. ngela e zhgenjyer. ajo bisede mu rrenjos ne mendje dhe po mendoja se si ndryshojne njerzit kaq shpejt. /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

RAUL, tani te kuptoj vertete!

Fiona, mos u çudit, interesi e ben te vehten!! /pf/images/graemlins/frown.gif