Milaim Rama, nje tradhtar?

McByrek

Primus registratum
Milaim Rama, nje tradhtar?

Per vite e vite me radhe e kemi konsideruar si tradhti aktin e Piro Dhimes dhe disa peshengritesve qe refuzuan fanellen kuqezi te kombetares shqiptare dhe u rreshtuan me kombetaren e Greqise.
Dua t'ju pyes, e kemi bere kete sepse behet fjale per Greqine, apo sepse nuk eshte e ndershme qe t'i perkasesh nje kombi i cili te ka rritur dhe te shkosh te ngresh lart flamurin e nje tjetri qe te blen me pare.
Si vazhdim i ketij mendimi, a mund ta quajme tradheti edhe vendimin e Milaim Rames, kosovarit qe nuk pranoi te hyje ne kombetaren shqiptare, por preferoi ate zvicerane (e cila per me teper eshte edhe ne te njejtin grup me Shqiperine ne eleminatoret e evropianit)?

Prodigychild01

Primus registratum
Re: Milaim Rama, nje tradhtar?

Nuk mund ta quajme Milaim Ramen tradhetar. Ai eshte vetem nje oportunist qe vuri parate perpara ngjyrave te kombit. Me sa kutpoj une Rama eshte krijuar e konsoliduar si futbollist ne Zvicer, dhe aty zgjodhi te perfaqesohet.

Pirro Dhima e Mirela Manjani jane ata qe ju duhet bere harram buka qe kane ngrene ne Shqiperi. Ata jane atlete qe jane bere te tille fale investimeve te shtetit shqiptar (e taksapaguesit shqiptar).

someone

Primus registratum

megjithese tashi per tashi jam krejtesisht kunder vendimit te Milaim Rames, duhet thene qe federata shqiptare e ka vete fajin sepse ajo sberi asnje gje per ta marre Ramen por u kujtu vetem pasi e kerkoi Zvicra.

Bad-guy

Primus registratum

amon o vlla po pse e boni kaq ceshtje te madhe a thu ti se ai ishte maradona edhe na refuzoi neve!pune e madhe fort!kombetarja jone i ka lojtaret me tonelata edhe spo dime cin te marrim!ngelem ne per ate te marumin

aurel

Primus registratum

milaim rama u fut edhe ai ne grupin e tradhetareve ne e vetmja gje qe mun te bejme eshte te mos i permndim fare keta tradhetare

Bad-guy

Primus registratum

po ju a thashe dhe njehere nuk eshte ndonje humbje e madhe per ne se kemi lojtare me tonelata

B

briiigi

Guest

me idhullin tim ne krye /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bad-guy

Primus registratum

ke ke idhull ti mi redi jupin apo fortuzin se se maj men?????
:smash:

B

briiigi

Guest

iiiiiiii, ata te lodhurit!
une vetem nje idhull kam:
Nr 4 i Partizanit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bad-guy

Primus registratum

me rafte pika mua!apo ska bo dhe terheqje i shkreti /pf/images/graemlins/confused.gif