Me presh ne dore :)

regele

Forumium maestatis
Me presh ne dore :)

A ju kane kapur ndonjehere ne flagrance dhe si keni reaguar? Po per te kapur, keni kapur ndonje me presh ne dore? /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Me presh ne dore :)

Kur lexova me presh në dorë më shkoi mendja tek një flagrancë e veçantë /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mouhhahahhahahahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif o kondra o i degjenerum /pf/images/graemlins/lol.gif

moi pas comprendre /pf/images/graemlins/confused.gif ,
dmth a na ka kap i dashuri me nje tjeter, apo a na ka pa dikush me ndonjerin/ndonjeren ???

pppppaa

Primus registratum

me duket se flitet per rastet kur te kap cici me doren te preshi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mouhhahahhahahahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif o kondra o i degjenerum /pf/images/graemlins/lol.gif

moi pas comprendre /pf/images/graemlins/confused.gif ,
dmth a na ka kap i dashuri me nje tjeter, apo a na ka pa dikush me ndonjerin/ndonjeren ???

[/ QUOTE ]

Toi peux comprendre /pf/images/graemlins/smile.gif

Jo te te kapi i dashuri, jo! Komshija, mamaja, shoqja, shoku ose te kapesh ti shoqen, shokun, prinderit etj /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondra, tani ai preshi mund te jete ne shume vende, por per etike thashe te mos i permend te gjitha, prandaj, haj ta leme me presh ne dore! /pf/images/graemlins/smile.gif

Po s'patet raste tilla, imagjinonis se si do te reagonit! Haj, popull, se per keshtu gjerash ia thoni mire muhabetit /pf/images/graemlins/smile.gif

besiii

Forumium praecox

Me Kap Me Kumblla ne dore jo me presh isha tu vjedhe kumblla edhe me vjen nje xhaje edhe me kape /pf/images/graemlins/laugh.gif preshin e mbajne gocat /pf/images/graemlins/tonguee.gif hahah

pinkparadise

Forumium maestatis

ok moi komprendre Regele /pf/images/graemlins/wub.gif

po po, na o bo jeta private me shume se publike /pf/images/graemlins/laugh.gif
mu me kan gjet edhe prova, qe gjoja kisha fshefur /pf/images/graemlins/laugh.gif
si rrjedhoj te gjithe te shofin shtremet pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

He pra na thoni ju kane kap apo s'ju kane kap?

Vallai duhet me qene icik budall te te kapin keto dite. Une s'kam kap per vete po e nuhas menjehere kur eshte per t'u kap. AS nuk me kane kap.

pinkparadise

Forumium maestatis

e ça ka per budalla aty???

ne vendin e gabuar, ne momentin e gabuar, edhe ja te kapen ose i kape,
bota eshte me e vogel se sa mendojme...

Anana

Primus registratum

Eh ndoshta te drejte ke. Ne Tirane ndoshta eshte me e lehte ti kapesh robt me presh ne dore se njifen te tera vrimat po jahste Tirane s'me ka bere ndonjehere vaki.

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj s'ka gjo mo t'dhime se kur t'kapin. Kshu m'kan thon të paktën /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif....Une kam nji histori te zhurmshme me thyerje krevati ....po sa erdhen te na kapnin me presh ne dore...e hodhem preshin nga dritarja ne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

A ju kane kapur ndonjehere ne flagrance dhe si keni reaguar? Po per te kapur, keni kapur ndonje me presh ne dore? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Nje her m'kane kapur dhe te them te drejten ,it was so terrible . Ca skena qe nuk mund ti kisha imagjinuar ndonjeher. Pashe me syte e mi si mund t'kthehet nje "engjell" ne nje "djall" ..Aty kam kuptuar shume gjera , syt e saj ne ato momente gati ,gati sa nuk po rridhnin varg lotesh . Te kerkoja ndjes per ate çka bera do te ishte shume ,shume pak.

VoGeLuShI

Primus registratum

e cfar bere ti si perfundim?????? /pf/images/graemlins/grin.gif
po ajo????????
mua s'me kane kapur ndonjehere me presh /pf/images/graemlins/angel.gif
jam i kujdesshem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

regele

Forumium maestatis

O Kodi, nuk e kuptoj per cfare duhet te kerkoje ndjese? /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

Ua mami qenke lemerisur.

Mua me qellovi nje here mbas nje feste vone qe te flija me nje cift ne dhome edhe ajo goca qe i theshte ketij cunit "Po jo jo, rri urte tani hiqe doren, boll. E ai qe i theshte, po e mi e, nje cike fare e e... Une me vete, o zot shyqyr qe paska mend ajo qe s'e lika se kush i duronte pastaj. Une nga ana tjeter po flija me nje shoqen time ne krevat tek edhe isha ngjesh mbas murit qe mos te prekesha me ate.

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif <font color="brown">Epo s'besojne njerezia fare me /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

KoDoShi

Primus registratum

O Kodi, nuk e kuptoj per cfare duhet te kerkoje ndjese? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Ti kerkoja falje asaj them do te ishte nje gje e ulet , do te dukej sikur une po vazhdoja te tallesha me te.Zgjodha me te miren per momentin nuk bera ze, ula koken dhe t'them te drejten me vone nuk u pendova aspak per ate cka bera, por me shume me erdhi inat me veten sepse personi qe un ia punova mbrapa krave vlente per mua.Njeriu ne jet shfaq caste dobsie te tij dhe mua me ndodhi por ama per nje jam i sigurt qe nuk pendohem se ndodhi, sepse msova dicka, te mos gaboj me.Si dihet jeta eshte plot surpriza, ndodh qe mund te gabojm perseri /pf/images/graemlins/shrug.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Mua me kan kap nja tre here /pf/images/graemlins/laugh.gif Nje here ka qen te benilva te shkembi Kavajes ne plazh /pf/images/graemlins/laugh.gif Rrobi kur pi u beka miop, keshtu qe nga varka me pedale na dukej larg bregu /pf/images/graemlins/laugh.gif