me fal!!!

S6T6N6

Forumium maestatis
me fal!!!

...vertete ndjej se ketu ne af duhet te ekzistoje nje teme e tille. Ndodh shpesh qe te perplasemi per mendime te ndryshme me njeri tjetrin. Ndodh qe i mbrojme ato dhe duke na shpetuar ndonje fjale me shume e cila mund te fyej personin me te cilin diskutojme... mendoj se ne komunitetin tone tashme te madh duhet me patjeter nje teme ku te perplasni qytetarine tuaj duke i KERKUAR NDJESE publikisht personit qe keni fyer.

:wave:

tola77

Primus registratum
Re: me fal!!!

bravo per temen e hapur edhe se askush nuk ka shkruar ne te,si duket te gjithe qenkemi egoiste dhe nuk pranojme se kemi fyer dike me fjalet apo shakate tone shpesh te pamatura.
gjithashtu do te shtoja se nuk je nje njeri qe emri qe ke zgjedhur te perfaqeson ty si person,je njeri i ndjeshem dhe plot miresi(nuk eshte nje kompliment,kam lexuar shume shkrime ketu dhe me pajtohem me to pak a shume,flas per tema me buke dhe jo ato qe bejme gallate)

@d@

Primus registratum

I qendroj besinke deri ne vdekje gjithckaje qe kam thene /pf/images/graemlins/smile.gif
i meritonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

teme interesante po as tola dhe as s6t6n6 nuk ju pergjigjen temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

une i kerkoj falje...atyre personave qe ne momente nervozizmi, shfryhem, duke perdorur nje ton madje jo shume te kuptueshem
me vjen keq...

tola77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lesswords:
[qb] teme interesante po as tola dhe as s6t6n6 nuk ju pergjigjen temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

une i kerkoj falje...atyre personave qe ne momente nervozizmi, shfryhem, duke perdorur nje ton madje jo shume te kuptueshem
me vjen keq... [/qb]
kur u prgjigja nuk me vinte ne mend ke mund te kisha fyer,pasi bej kujdes ne te shprehur,por tani qe me mendohem them ndoshta Xhonin pasi dikur tek tema ''liria e femres te con ne denegjerimin e familjes''edhe pse e dija se ai ish hapesi i temes jam shprehur me fjale te ashpra por ama ato jane menimet e mia te verteta per ke mendon ne menyre jo te thelluar dhe flet ne pergjithesi dhe flet per jeten e nje njeriu ne kete rast ''femra'' qe duhet te jete skllave e familjes pasi te gjitha femrat qenkan te shthurura.

ere

Primus registratum

a po ,me fal qe ste mora me vete ne pushime por kisha shume qef te beja qef vetem besoj se e kupton :shrug: :cool: