Mbremje shqiptare per Vit te Ri!

Arjola

Primus registratum
Mbremje shqiptare per Vit te Ri!

Ju lutem me tregone nese di njeri per ndonje mebremje shqipetare per vit te ri. Ashtu si heret e tjera ma kengetare nga shqiperia, humoriste e me the e te thashe. Nuk kam degjuar akoma qe ka per kete vit.xx

xhoni

Primus registratum
Re: Mbremje shqiptare per Vit te Ri!

do vij te kendoj une atje ne Angli qe tju bjeri te fiket te gjitheve /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

ASA eshte shoqata e studenteve shqiptare ne UK dhe organizon kete mbremje:

Të dashur anetare

Gjatë kohëve të fundit, kemi qenë tepër të angazhuar në aktivitetet e shumta që ishin organizuar me rastin e Festave Kombëtare të Nëntorit, për të cilat dëshirojmë t’ju urojmë të gjithëve “Gëzuar!” duke shpresuar njëkohësisht se keni kaluar momente vërtet të këndshme.
ASA në bashkëpunim me Shpresa Programme, po përgatit një mbrëmje festive me rastin e përfundimit të vitit. Ky aktivitet do të zhvillohet më 22 Dhjetor, 18.00 – 00.00 (Hyrja falas) gjate të cilit mirëpresim prezencën e secilit prej jush. Ky nuk është as kërcënim e as vërejtje , por ne me të vërtetë po punojmë shumë për një mbrëmje sa më të larmishme, por gjithmonë nën mirëbesimin se do të na nderoni me pjesëmarrjen tuaj. Në këtë mbrëmje do t’ju ofrojmë:

Live Music
DJ Shqiptarë
Happy Hour midis orës 19-21
Karta Anëtarësie

Adresa: Establishment
135 Finchley Road
(Stacioni më i afërt është Swiss Cottage,
Autobusat 13, 113, 82, 31, C11)
Mungon Adresa e plote ju lutem vendoseni.

ASA dëshiron te shfrytezoje kete aktivitetet qe t’i pajisë anëtarët eksistuesë si dhe ata të rinj me karta anëtarësie, për të cilat ASA ju lutet të sillni një fotografi të vogël. Çmimi i anëtarësisë është £5.00. Në lidhje me detaje apo hollësira të mëtejshme rreth këtij organizimi, ju lutemi te na kontaktoni me e-mail
Ndërkohë, shpresojmë dhe urojmë nga zemra që të jeni duke përmbushur me sukses të gjitha kërkesat dhe sfidat akademike që ju ofron ky fund semestri.

Me respekt

Kryesia e ASA-s

p.s mua me erdhi me email ky msg :wave:

Arjola

Primus registratum

thanx **** , por per kete e dinja lal. Me konkretisht une e kisha fjalen per daten 31 dhe kete rradhe me familjare. Kiss xx

Arjola

Primus registratum

thanx **** , por per kete e dinja lal. Me konkretisht une e kisha fjalen per daten 31 dhe kete rradhe me familjare. Kiss xx

D-J

Forumium maestatis

ose kete per naten e Vitin e Ri qe me erdhi po nga ASA dhe organizatoret kane ftuar ASA:

Trio Bistro Bar quhet lokali shqiptar. Adresa: 4 New College Parade

London Nw3 5EP

mob: 07817444504 ose 07990865282

1 person £55, 2 persona £100, 3 £140, 4 £180

"Ju lutemi rezervoni sa me pare. Numri i vendeve perkufizohet ne 100.

Pagesat pranohen ne te holla ne person duke na kontaktuar ne numrat e mesiperm ose ne kete llogari bankare:

Emri i Llogarise: Virtual Life Ltd,

Numri i llogarise: 3798747

Kodi i shkurt: 309891

50% e biletes eshte e parapagueshme ne rezervim

Restauranti ndodhet ne mes te Swiss Cottage dhe Finchley Road

Festa fillon ne oren 21:00 deri ne oren 4 te mengjesit

Ju mirepresim

Organizatoret

Alban Bytyqi, Fatjon Paskali, Nikolin Kola

Per vendodjen e lokalit klikoni ne lidhjen e meposhtme
http://www.multimap.com/map/browse.cgi?c...ight=500&d b=pc

Klikoni ketu per informacion mbi transportin publik

http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en"

p.s akoma do /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Arjola

Primus registratum

jo kjo eshte e mjaftueshme lal, por puna eshte qe kush jane kengetaret ore?xx

Arjola

Primus registratum

jo kjo eshte e mjaftueshme lal, por puna eshte qe kush jane kengetaret ore?xx

D-J

Forumium maestatis

hmmm birra tirana thoshte atje.. ca eshte ky grup apo do jem ngatarru do kem pare menune /pf/images/graemlins/laugh.gif po i fus tel me u sqaru dhe manej po tthom ne tyja /pf/images/graemlins/smile.gif

oi a bojm noi pronotim treshe apo katershe apo dyshe nqse ti je nji se na bje me pak me pagu dhe kur vemi atje ndahemi masanej /pf/images/graemlins/laugh.gif ke pagu noiher taxi me noi tjeter :lol: ?

Arjola

Primus registratum

o do te mbys une tya...po he pra gjeje c'qenka ky grup qe te hiqka mendjen nga veni. Sa per atje, ikim kur te duash, per taksi kemi makinene time (vetem nese nuk jam tape).xx /pf/images/graemlins/wink.gif

Arjola

Primus registratum

o do te mbys une tya...po he pra gjeje c'qenka ky grup qe te hiqka mendjen nga veni. Sa per atje, ikim kur te duash, per taksi kemi makinene time (vetem nese nuk jam tape).xx /pf/images/graemlins/wink.gif

AnilaM

Primus registratum

po k`nej ka biminghami ka noi restorant shqiptar apo vetem londra,jo per noi gjo por ne jana mo lart,knej ka mesi i u.k

D-J

Forumium maestatis

birmingham 2 ore me makine eshte. ske per te ardh perdit ne londer

sykaltra ai restoranti qe thash une ishte fully booked

kam kercy mrom metal kosovar me fjalet hapi syt e zeze moj dhe kom pi raki rahoveci me duket

asnji femer sma dha numrin e telefonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arjola

Primus registratum

o c'me ke vdekur se qeshuri dicko. Flm per informaten po me te thene te drejten po shikoj gjetke. Po ku ishe ore lumadh mbreme, po si re u bere tape dhe s'ta vari njeri. Lake mos e caj koken fare se eshte their loss. Take my word for it. Te kisha qene une atje do gjuanim per peshk bashke, do te ndihmonja una ty. xx

D-J

Forumium maestatis

isha tek establishment ne swiss cottage. skisha bere ndonjehre kto gjera komuniteti. njeres qe ja lypa me tha jam e martume dhe kom dy kalamoj, me prezantoj dhe me burrin pastaj :lol: Po ku me vene syte gjithmone ke kto te martumet /pf/images/graemlins/laugh.gif , kishe fytyre shume te embel ne fakt

shif andej nga Lisi ne killburn park kane ca bileta me duket per ndonje restorant ne Basewater ose Albangroup website ose merri tel.

puna eshte se kto qe them un behen te vjetra me cdo seconde.

po sgjetem gje taksirat me i ra ne qafe njoni tjetrit. keep in touch /pf/images/graemlins/wink.gif