Po s'ësht' interesant me ditë para se ta shihësh a? /pf/images/graemlins/laugh.gif Besomë, ësht' i mirë sikur i pari. Jo ma i mirë.Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]
pS: Kush e ka pare te na tregoj dicka , se s'na durohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gjeje ne Kazaa dhe s'ke pse pret deri ne 24Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Ketu del me 24 ne kinema /pf/images/graemlins/smile.gif Kurioze jam me e pa /pf/images/graemlins/wink.gif Kushedi c'ndryshon me ate tjeren /pf/images/graemlins/smile.gif
pS: Kush e ka pare te na tregoj dicka , se s'na durohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me sa di une lal, po nuk doli nje here ne kinema..ne cilin Kazan e gjen ti?Fillimisht postuar nga Warmduscher:
[qb]Gjeje ne Kazaa dhe s'ke pse pret deri ne 24 [/qb]Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Ketu del me 24 ne kinema /pf/images/graemlins/smile.gif Kurioze jam me e pa /pf/images/graemlins/wink.gif Kushedi c'ndryshon me ate tjeren /pf/images/graemlins/smile.gif
Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb] Pamje moderne 3D. Filmi mund te jete i bukur nqs ka tematike te bukur. Per cfare flet ky film sepse nuk e kam pare? Tip terminatori i Shvarzenegerit? [/qb]
Sa me fat qe jam /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Ne Matrix Reloaded Monica do ndihmoj Neo_n /pf/images/graemlins/tongue.gif Ne film e gjithe kete do e bej vetem per nje puthje te marre nga ai . Nje puthje plot dashuri. /pf/images/graemlins/smile.gif
vjet /pf/images/graemlins/wink.gif [/i] [/qb]