Mark Wahlberg, i gatshëm që të filloj gjirimet e TED II (Foto)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiAktori Mark Wahlberg u pa të hënën në Boston duke u përgatitur për nisjen e xhirimeve të filmit ‘Ted 2’.


43-vjeçari muskuloz u pa me një kanatjere të bardhë, me pantallona të zeza dhe me këpucë lëkure në vendlindjen e tij.‘Ted’ ka qenë një nga filmat më të suksesshëm të vitit 2012 pasi me një buxhet prej vetëm 50 milionë dollarësh nxorri 549 milionë dollarë fitime në “box office”.

‘Ted 2’ do të jetë një nga filmat më të pritur të vitit 2015.

 
Top