Kush te me doje fort vec te me sjell dhurata ;)

Diavolessa

Valoris scriptorum
Kush te me doje fort vec te me sjell dhurata ;)

Me qe jane festat, dhe festat e mija me te preferuara /pf/images/graemlins/wink.gif

Me qe jam icik meterialiste du dhurata una.

Si sa basta il pensiero (Cioè cose costose /pf/images/graemlins/laugh.gif )
 

eM

Paper Moon
Re: Kush te me doje fort vec te me sjell dhurata ;)

Pappy po te beme dhurate do na japesh dhurate? /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

olti

Neo
Re: Kush te me doje fort vec te me sjell dhurata ;)

Fillimisht postuar nga dolcezza:
[qb]Me qe jane festat, dhe festat e mija me te preferuara /pf/images/graemlins/wink.gif

Me qe jam icik meterialiste du dhurata una.

Si sa basta il pensiero (Cioè cose costose /pf/images/graemlins/laugh.gif )[/qb]
Gjera materiale nuk te jap dot persa kohe nuk me jep adresen e shqise /pf/images/graemlins/laugh.gif Prandaj te jap vetem ate qe ta kam dhene me kohe: zemren time /pf/images/graemlins/blush.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif
 
Top