Kush shkon ne gusht ne Shqiperi??

OROSHI

Primus registratum
Kush shkon ne gusht ne Shqiperi??

He mer pipell,se jemi bo te gjith si me qen VIP,jepni noj emer Pub/Bar/Disko/Nderrmarrje/Kooperative/Stalle lopesh/Stan/Uzine/Fabrike.....e adresa te tjera per vend-ndodhjen tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Une ne gusht do jem andej nga malsia e Tirones /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis
Re: Kush shkon ne gusht ne Shqiperi??

une ne korrik do te jem ne mes te Durrsit;s'kam pune me malsite e Tiranes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] He mer pipell,se jemi bo te gjith si me qen VIP,jepni noj emer Pub/Bar/Disko/Nderrmarrje/Kooperative/Stalle lopesh/Stan/Uzine/Fabrike.....e adresa te tjera per vend-ndodhjen tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Une ne gusht do jem andej nga malsia e Tirones /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Orosh shko pa merak se ke me i gjet vet kollaj tashi qe ju kane vu shenja gjithanej ne 2-3 dialekte /pf/images/graemlins/laugh.gif !

OROSHI

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif isabelle mi te rente dumdumja /pf/images/graemlins/laugh.gif
jepni noj emer pub/bar ku eshte qete dhe bukur,he mer pipell se nuk di asnje...vetem nje emer kam:Liquid Bar!Nje nga Anglia ma ka adresu!
Ja vle?

Isabelle

Valoris scriptorum

Mire meqe po lutesh me termen :

Sido qe te te shkojpuna mos lër pa shkuar ke:

Brryli
Garazhdi Asllonit
Pika Historike : Varri Bomit
Postiqja

... ka dhe te tjere po kto si fillim se kena hall emocionohesh shume /pf/images/graemlins/laugh.gif !

ps. te ishe nis per kte ekspediten ca vite me pare do te te kisha keshillu me shku dhe ke Bum Bum Rum /pf/images/graemlins/laugh.gif . Sa keq qe tu poqen kushtet me u martu kaq vone :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

hahahahahahahaha......me shkrive.....sa vendet i njifke mi goc....per zotin me duket se je gabele Tirone....ec aty lali...do e kallim krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Isabelle mos jena gjo komshij ne mij se me ke permen venet me emocionale ne per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif Do zoti spo me del nonji qe si kam kthy ala filxhonin me krype :lol: :lol:

MLK

Primus registratum

Oroshi:
"per zotin me duket se je gabele Tirone.."

Asnji ka keto venet ska gabela ne Tirone Orosh, po ti ske faj se te kena jabanxhi /pf/images/graemlins/laugh.gif Vorri bomit ka pas cubat, brryli ka pas pallatet e te burosmeve apo dibronet, postiqja ka qen klase se sot o bo piazza po mos i shif emrin se i ka dal nga karriget qe kishte ne ate kohe /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

MLK...pse mer plak..gabelet kane pas ndonje vend te pelevizshem??Ato kan shetit per shtat pale qejfe.... /pf/images/graemlins/wink.gif .
Cik ngaj cik po e msoj edhe une Tironen /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Ka pas qene nje bllok andej nga kombinati.
Ne c'do ore te kalosh ne ate zone vetem aheng dhe sherre ke /pf/images/graemlins/laugh.gif
Orosho,mshoja 'Bllokut' lale.
Lunchet nga Lundra dhe ja ku ja qite zine Tirones /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mischien zie ik u daar.Groetjes.

MLK

Primus registratum

Orosh gabelet e kane pas kryeqytetin ne tirone te Brraka /pf/images/graemlins/wink.gif

edit_b

Primus registratum

Orosh...vend i lezetshem eshte (ose me sakte ka pas qene, nuk e di a eshte akoma!) Living Room... afer Parlamentit.
I vetmi problem eshte qe ka seleksion tek hyrja... :shrug:

edit_b

Primus registratum

me fal, u kujtova qe ndoshta me mire eshte charl's (tani te blloku)... Living Room kohet e fundit eshte degjeneruar pak sepse ka ndryshuar klientela

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Ka pas qene nje bllok andej nga kombinati.
Ne c'do ore te kalosh ne ate zone vetem aheng dhe sherre ke /pf/images/graemlins/laugh.gif
Orosho,mshoja 'Bllokut' lale.
Lunchet nga Lundra dhe ja ku ja qite zine Tirones /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mischien zie ik u daar.Groetjes. [/qb]
...jo mer plak...sdu sherre /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
we zijn hier zo dicht bij elkaar en zien elkaar nooit..lene ma atje /pf/images/graemlins/wink.gif

it's me

Primus registratum

we zijn hier zo dicht bij elkaar en zien elkaar nooit..lene ma atje
Ik ben het helemaal met je eens Orosh :thumbsup: .
Spreken we eerst af, in België of Nederland :wave: .
Met hoeveel zijn we, tot nu toe??

Iness

Primus registratum

vier of vijf, denk ik /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

e dini ju se qenka si gjermanisht gjuha qe perdorni? /pf/images/graemlins/smile.gif e kuptoni gjermanishten?

-------------------------

pic.break.gif
pic.dance.gif