Djali sme duket pyetje me vend mua kjo. Nuk eshte e thene qe kur je i forte je i mire. Mund te jesh shume i mire por jo i forte. beji pyetjet si duhet. Pastaj me ate "i forte" ca kupton ti lal? resistent ndoshta?????Fillimisht postuar nga horizonti:
[qb] hej a e dini ju kush eshte me i forte ne sex femra apo mashkulli. E dashura ime thote qe eshte ajo qe me jep mua kenaqesi dhe une i them qe jam une qe i jap kenaqesi si mendoni ju: une them se eshte mashkulli
Jepni mendimet tuaja [/qb]
Ti kryptoniko avash icik se na mushe menjen /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga darioss:
[qb] po moshklli o burr moshklli
ato (femrat) nuk dine as me lujt bejn sikur kan hyp ma na nji gomar as ne kal jo
:tipsy: :sleep: :smash: [/qb]
Thjeshte!Fillimisht postuar nga horizonti:
[qb] hej a e dini ju kush eshte me i forte ne sex femra apo mashkulli. E dashura ime thote qe eshte ajo qe me jep mua kenaqesi dhe une i them qe jam une qe i jap kenaqesi si mendoni ju: une them se eshte mashkulli
fizikisht mashkulli , shpirterisht femna /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga horizonti:
Asasino, si thu ta fus ne vesh une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif , gishtin, e pastaj te na tregosh kush u knoq ma shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Assassino:
[qb] 1 pytje kisha une.Kur kru veshin me gisht...,kush ndjen kush knoqet me shume veshi apo gishti![]()
:tipsy: [/qb]
hahahahahaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga BENG:
[qb]Asasino, si thu ta fus ne vesh une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif , gishtin, e pastaj te na tregosh kush u knoq ma shume /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Assassino:
[qb] 1 pytje kisha une.Kur kru veshin me gisht...,kush ndjen kush knoqet me shume veshi apo gishti![]()
:tipsy: [/qb]
p.s. pa ofendime... [/qb]
AShu them edhe une se ne fakt gishtat i perdor shume edhe jane gjithmone te kenaqur :tipsy:Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] hahaha asi, kete e disha dhe une, po ti ma kujtove..gishti s'diskutohet :tipsy: [/qb]
Shuuuume dakort me ty Sulo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ta kam prish noiher une ty e???? Never /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga RReBeLii:
[qb] Tralala ke te drejte sepse formulini i pyetjes eshte shume e paqarte. per ate se kush eshte me shume rezistent do thoja qe vet natyra e femres eshte e tille qe ne shumicen e rasteve ajo eshte me 'rezisrtente" ne kutimin e zgjatjes se aktit por jo se kjo eshte e vertete ne cdo rast.
Ti tralalal si mendon e ? [/qb]
interesante kjo..Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] po per sex dh orgazma mendore keni degjuar po shihja nje emision para ca ditesh kur nje mesues i bente studentet e tij te arrinin orgazem biles dhe te shumta vetem duke perdorur spiritual moods .. pa kontakt fizik fare ... interesante huh but true [/qb]