Kush eshte Filozofi me i madh ne Historine e Njerezimit? Pse ?

Kush eshte Filozofi me i madh ne Historine e Njerezimit? Pse ?

 • sokrati

  Votes: 1 20.0%
 • aristoteli

  Votes: 2 40.0%
 • makialevi

  Votes: 0 0.0%
 • dekarti

  Votes: 0 0.0%
 • spinoza

  Votes: 0 0.0%
 • berkli

  Votes: 0 0.0%
 • hjumi

  Votes: 0 0.0%
 • volter

  Votes: 2 40.0%
 • ndonje tjeter

  Votes: 0 0.0%

 • Total voters
  5

Sweety el

Locus omnem
VOLTER sepsse ai vertet kerkon nje realitet nga jeta,ne anen tjeter ben dallim te pa mase mes jetes njerzore dhe kafshes,mbi te gjitha ai kerkon sqarime ne veten e tij,per gjerat qe ndodhin me qellim...!
 
Top