kush del finalen e kupes se kampioneve?

il_buono

Primus registratum
kush del finalen e kupes se kampioneve?

une mendoj se kete vit shancet me te medhaja i kane inter-real madrid

arbi

Primus registratum
Re: kush del finalen e kupes se kampioneve?

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ti cuno nuk je milanist?????? [/qb]
eshte kingu milanist il_buono eshte interist po kane avataret njesoj /pf/images/graemlins/tongue.gif

AlbiD

Primus registratum

inter ne finale?????? mos je cmendur more djale. Milan-Mancester besoj.

McByrek

Primus registratum

Ne finale del Juventus. Skuadra tjeter te jete kush te doje, s'ka pike rendesie. Megjithate them se Juventus - Real do ishte ideale, ngaqe jane dy skuadrat me te mira te te gjitha koherave.
Ju te tjeret, ngrohuni ne diell.
tung /pf/images/graemlins/smile.gif

Fillimisht postuar nga McByrek:
[qb] Ne finale del Juventus. Skuadra tjeter te jete kush te doje, s'ka pike rendesie. Megjithate them se Juventus - Real do ishte ideale, ngaqe jane dy skuadrat me te mira te te gjitha koherave.
Ju te tjeret, ngrohuni ne diell.
tung /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Juventus-real madrid nuk mud te dali sepse takohen ne gjysem finale,sigurisht nqs arrijn qe aty!

apasionanti

Primus registratum

Nese kalojme Valencian askush nuk na ndal me ne rrugen per ne Finalen e madhe . Forca Inter - Solo INTER

Alidemsi

Primus registratum

Ju rren menia juve se do ta mair Interi ose Milani. Aty vetem nje ekip eshte dhe ai eshte vetem JUVENTUS.

klodix

Primus registratum

vetem juve nuk del dot ne finale se ka perpara barcan (po e kaloi qe ska per ta kalu)dhe pastaj realin ne gjysmefinale pra e ka te pamundur.

inter-real eshte finalja madheshtore ku do perseritet historia e vitit 63' ku interi ja fuste realit ne finale(3-0 atehere 3-2 kete here..)

Alidemsi

Primus registratum

Do ta shikojme sot Interin ma Valencian. Po te them vetem kete gje ty se eshte turpime i madh ne histori te futbollit qe te dali Interi ne finale.

Turpi me i madh eshte te ta fitoje Juventusi,sepse.... e di vete ti nuk ka nevoje per shpiegime!

il_buono

Primus registratum

mirdita cuna e goca ju kerkoj te falur qe kam bere mungesa por keto pushimet nuk me kane lejuar ti kushtoj kohe per te shkruar nje skuadre te madhe si puna e INTERIT por ne pamundesi per te shkruar i hypa trenit e shkova ne milano per te pare derbin,edhe pse nuk fituam prap une nuk e hedh posht interin sepse humbi javen e derbit por fitoi nje jave me pas me brescian keshtu qe u shkeput tre pike nga milani(qe vazhdoj te them eshte skuadra me kot qe ekziston ne kete bote qe kete vit po fitoi mund te fitoj vetem kupen e italis kuptohet po ia la roma,dhe asgje tjeter)nejse sot eshte milan-ajax i uroj milanit te fitoj sepse kam shume deshire qe ne gjysem finale te dalin INTER-milan sepse kam deshire ti shikoj perseri ne fushe ........ nejse per juven nuk jap komente sepse per mendimin tim e kan caktuar si fituese te kampionatit(besoj se edhe ju te dashur lexues jeni te nje mendimi me mua mbas asaj penalltie qe i dhane me romen).
nejse FORZA INTER
dhe nje finale e bukur ne horizont
INTER-real madrid

erma

Primus registratum

ne finale Juventusi patjeter edhe pse humbi dje me realin.

B

briiigi

Guest

Juvja...e mori rrugen... po mos e merr dhe Interi tani /pf/images/graemlins/tongue.gif

erma

Primus registratum

me vjen keq per tifozat e interit por ne finale do te jete juve eshte e padiskutuar..