Kur meshkujt nuk duan sex?

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
aeeb7a4bd8a70db783b3cba0991a7bda.jpg

Besoni ose joo, janë më shumë se zero hera.
1.Kur ai është me të vërtetë i lodhur. Një mashkull do të tejkalojë seksin kur ai është i rraskapitur. Më vjen keq, unë desha të them "në gjumë."

2.Menjëherë pasi ai të masturbohet. Ai nuk mund të ndihmojë në periudhën e tij të pabindur, por është e garantuar se i vjen keq ta jap atë tani.

7fb4361104e73645e60c24cc60c49c11.jpg

3.Kur nëna e tij është në qytet. Ndoshta jo aq shumë "në qytet" sa në dhomë me ju. Sepse kjo është thjesht e çuditshme.

4.Pasi të ketë ngrënë një shumë të ushqimit indian. Nuk është se ai nuk dëshiron të ketë marrëdhënie seksuale. Ai bën. Ai është vetëm në një ankth gastrointestinal tani.

d2b42f693cf32c61ef212f8242fac403.jpg

5.Nëse penisi i tij është plagosur. Mos pyet se si ndodhi, por vetëm ndodhi. Askush nuk dëshiron që të ketë marrëdhënie seksuale me një penis të lënduar.

6.Kur ai ka grip. Dhimbje koke dhe ethe? Nuk ka problem.Gripi? Është e vështirë të disponoheni, kur ju jeni të sëmurë fizikisht.

scadarsko

Locus omnem
Nr2....po normal maturbimi te ndihmon per kohzgjatje ne sexe. Kjo méthode prsh behet para se t shkosh TK nje prostitute e le dispozicion kohe te gjate.