kur jeni ndjere ne siklet ndonjehere?

crazy

Primus registratum
kur jeni ndjere ne siklet ndonjehere?

a jeni ndjere ndonjehere ne siklet per ndonje fjale a veprim qe mund te keni bere,apo e kane bere te tjeret dhe ju keni qene prezent?

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: kur jeni ndjere ne siklet ndonjehere?

Kur me tha se_di sa te urrej zeqo :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:si do ja bej une tani thoj amani /pf/images/graemlins/tongue.gif

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Kur me tha se_di sa te urrej zeqo :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:si do ja bej une tani thoj amani /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
tani e more vesh qe te urrejne ty mo....sa me vonese qe i kapke gjerat.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sere:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Kur me tha se_di sa te urrej zeqo :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:si do ja bej une tani thoj amani /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
tani e more vesh qe te urrejne ty mo....sa me vonese qe i kapke gjerat.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po mir me pleqeri une tani skam ate frskin e rinis /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

ne moshen 16 vjecare kur dy te dashurit e mij takuan njeri tjetrin :rolleyes: ah siklet o nene o nene /pf/images/graemlins/laugh.gif vura mend qe ate dite ama /pf/images/graemlins/tongue.gif

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] ne moshen 16 vjecare kur dy te dashurit e mij takuan njeri tjetrin :rolleyes: ah siklet o nene o nene /pf/images/graemlins/laugh.gif vura mend qe ate dite ama /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
albana talanet thone non c'è 2 senza 3,il 4 vien da sè.mos u merzit se ka edhe me keq

albana

Lara Croft

degjoni ketu sikleti nuk ka te beje fare me numurin e tyre po me biseden interesante qe paten. kuptohet i lashe qe te dy ne vend, atje ne mes te bulevardit. brenda javes si kone te vogla u kthyen perseri sikur ishin ata ne gabim e jo une. meshkujt jane krijesa te cudicme.

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] degjoni ketu sikleti nuk ka te beje fare me numurin e tyre po me biseden interesante qe paten. kuptohet i lashe qe te dy ne vend, atje ne mes te bulevardit. brenda javes si kone te vogla u kthyen perseri sikur ishin ata ne gabim e jo une. meshkujt jane krijesa te cudicme. [/qb]
hallall ka lezet,ti besh te te rrine pas tere kohes. /pf/images/graemlins/wink.gif

crazy

Primus registratum

ndersa une jam ndjere ne siklet kur kisha dale me nje tjeter dhe ish-i me merr ne tel dhe i them qe jam me nje shoqen time e ai me tha qe t'ja kaloja ne tel e une nuk dija c'te beja.mire qe ndryshova muhabetin ne moment. /pf/images/graemlins/blush.gif

Presidenti

Forumium maestatis

e sa mashkull do te ishte ai...qe te rrinte pas tere kohes, merr nje qen...mashkull, dhe je me rehat!

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nahara:
[qb] e sa mashkull do te ishte ai...qe te rrinte pas tere kohes, merr nje qen...mashkull, dhe je me rehat! [/qb]
pse dhe nje mashkull qe ta xhirosh si te te doje qejfi nuk eshte ide e keqe.anzi...mi diverte.

Presidenti

Forumium maestatis

...e kisha llafin te te hasesh ne ndonje mashkull, qe s'e ka burrerine veç mes kembesh!e te te kujtoje se sa natyrshem te vjen te jesh femer!

ose si thot populli "te te qis gjynofet"

crazy

Primus registratum

shpjegohu me qarte se nuk dua te te kthej ndonje pergjigje jo te bukur

helibak mucogllava

Primus registratum

Uhu filluan keto te mburen
ashtu dhe uend ua tja prish njeres mendjen po ju prish mendja vetem do tallem pastaj
edhe ju kujdes kur mbureni ju erdhen prap jeni te sigurta qe sju kan ardh si po vete une /pf/images/graemlins/wink.gif

crazy

Primus registratum

ma hore dhe ti mo zeqo se po flet percart. /pf/images/graemlins/tongue.gif