kur ikin dritat...

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: kur ikin dritat...

mua sme ikin noj here /pf/images/graemlins/laugh.gif
ça do bosha po te me iknin....aaaaaahhhhhh shum gjera do beja /pf/images/graemlins/lol.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...ca boni?!

[/ QUOTE ]

O FLejm GJum Ose nai muhabet N Krevat ... O Vetem o t Shoqerum Varet ka KUshtet ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

susglob

Primus registratum

Mbaj mend kohen kur jetoja ne Shqiperi... kur iknin dritat zakonisht mblidheshim te 4 si familje ne sallon, me jorgane e me qirinj, dhe tregonim historira nga pjestare te fisit, komshinjte, apo ndonje storje per te qeshur... me mungon ajo situate, u bene 8 vjete qe nuk e perjetoj me...

[/ QUOTE ]

Epo tani e kuptoj une pse ne shqiptaret jemi pak vetem pak si thashethemaxhinj. LOL /pf/images/graemlins/lol.gif Une kam qene shume e vogel kam ikur nga shqiperia qe 10 vjec e simbaj mend por me kujtohet qe kur iknin dritat dhe nuk ishte mami ose babi ne shtepi dhe ishte darke merrja me rradhe gjithe hyrjen e shkoja atje nga frika. Po po sa frike kam pasur. Por kjo qe benit ju duket si fun.

marina s.

Forumium maestatis

Mbaj mend kohen kur jetoja ne Shqiperi... kur iknin dritat zakonisht mblidheshim te 4 si familje ne sallon, me jorgane e me qirinj, dhe tregonim historira nga pjestare te fisit, komshinjte, apo ndonje storje per te qeshur... me mungon ajo situate, u bene 8 vjete qe nuk e perjetoj me...

[/ QUOTE ]

Epo tani e kuptoj une pse ne shqiptaret jemi pak vetem pak si thashethemaxhinj. LOL /pf/images/graemlins/lol.gif Une kam qene shume e vogel kam ikur nga shqiperia qe 10 vjec e simbaj mend por me kujtohet qe kur iknin dritat dhe nuk ishte mami ose babi ne shtepi dhe ishte darke merrja me rradhe gjithe hyrjen e shkoja atje nga frika. Po po sa frike kam pasur. Por kjo qe benit ju duket si fun.

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif edhe une kete puna kisha sa here qe iknin dritat dhe ndidhesha vetem.nuk paskam e vetmja qe bezdiste komshinjte /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Erresira, ajo e imponuara, i afron njerezit, i ben me te ngushte karshi njeri tjetrit... ( nxora dhe konkluzion filozofiko-psikologjik nga kjo teme... /pf/images/graemlins/smile.gif )

[/ QUOTE ]
tallu po deshe por ne fakt ashtu eshte. mbaj mend kur isha ne durres e fikeshin dritat,mblidheshin nje pjese e mire e komshinjve te shpia ime dhe askush nuk vinte me duar bosh: kerrcisnin geshtjenat e pjekura e te ziera si per qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif nga nje tas te gjithe perpara dhe nuk ngelte thashathem apo histori pa u treguar.eeeeeehhh,quelli si che erano bei tempi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

A T MErr MAlli ???????????????????????

NQs Po Ahere e Thjeshte Fik Dritat ka SHpaja ne MAsnejna Futi i BarBeky Geshtenjash ne Thashethemesh mi ...

Po e PAte te Veshtire Hec knej ka shqipria ...

Ruri

Primus registratum

Mblidhemi te gjithe te salloni dhe nen ndricimin me bateri dhe ne nfrohtesine e sobes me gaz bejme muhabet e tregojme historira, ose gocen e kap frymezimi dhe nuk le vjershe pa na recituar dhe ne qe e duartrokasim pa pushim se ndryshe behet namiiiiii

T_E_A

Primus registratum

Lexova para ca ditesh qe ne vitin (qe tash s'e mbaj mend) kur Spanja kishte te njejten krize enrgjitike si ne, Spanja pati nje Baby BOOOOM. /pf/images/graemlins/smile.gif:):):) /pf/images/graemlins/rockband.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mblidhemi te gjithe te salloni dhe nen ndricimin me bateri dhe ne nfrohtesine e sobes me gaz bejme muhabet e tregojme historira, ose gocen e kap frymezimi dhe nuk le vjershe pa na recituar dhe ne qe e duartrokasim pa pushim se ndryshe behet namiiiiii

[/ QUOTE ]

Ca BOhet...

PIhet Caffe ne KOnjak apo BOhet Aheng i Papam ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

kom gjenerator /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

n Myth E ????????????????????????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

TEDI

Valoris scriptorum

tedo amon mer daj te mbeti mendja myth dhe ty nderro disc

[/ QUOTE ]

NOrmale e Bab ... PO sa Here qe t Shof ty DMth Dj e Papam... Njel Disku me i kong e Bab ... M Thuj Cere ti Boj se ti je Eksperti ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

TEDI

Valoris scriptorum

PO Vetem me Thy Manjetofonin Sony se SDel DIsku... Ca me i bo mer Amoni ????????????????????????

TEDI

Valoris scriptorum

ate e di ti a ta levertise mos me pyet mua mjetet qe perdor un punojne me se perfekt /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Po kjo o E VErtete ... RROfT Baba per MJetet ... PO TI ?????????? /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif