Kur e keni marre puthjen e pare?

Piccolina

Primus registratum
Kur e keni marre puthjen e pare?

Meqe e hapa une kte teme, po ia nis e para. Kam qene ne klas te peste dhe ka ndodhur me nje djale te lagjes, nje vit me i madh se mua, nderkohe qe luanim "shpiash" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Edhe pse ishte vetem nje "bacio stampa" i thjeshte mua me ka futur ne nje coroditje te llahtarshme per dy muaj rrjesht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

MLK

Primus registratum
Re: Kur e keni marre puthjen e pare?

Pu pu shyqyr qe ste paska bo gjo me teper i mazllemi ty lol se do ishe bo me çoroditje 9 mujshe lol

ere

Primus registratum

puthja ime e pare nga personi qe dashuroja ka qen ne faqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif, kam qen 15 vjec e cik, shume e turpshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif po nejse sa ja mora doren se pastaj me doli turpi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

MLK

Primus registratum

Po te quhen ato ne faqe, i bije qe ta kem mare.........ne çerdhe te paren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

TheWanderer

Primus registratum

O MLK, ti trego kur ke dhene, jo kur ke marre puthjen e pare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

MLK

Primus registratum

Ke qen gjo me i grup me mu ne çerdhe ti kshu he ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Hellena

Primus registratum

Meqe po tregohemi te sinqerte te gjithe .... sme kujtohet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

MLK

Primus registratum

Po nuk ka ça te te kujtohet i her, ses'te ka puth kush akoma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Julianna

Primus registratum

Puthjen e pare... 16vjec, ne dikoteke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif . Ma ka rembyer dashuria ime e pare, po nuk i mendoi reflekset e mia, dhe se llogariti renien nga karrigia. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif I kam dhene nje te shtyre...sikur kush e di c'me kishte bere. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Po pastaj kur e mblodha mendjen se c'kishte ndodhur e putha vet. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Al-Punk

Still here

une ia kam dhene Piccolina_ kur ajo ishte ne klase te peste

ere

Primus registratum

po pse ato ne faqe sjan puthje ?
po kshu ne cerdhe jam puthur plot dhe une por po llogarisja puthjen e pare qe me ka dhene personi qe dashuroja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Piccolina

Primus registratum

Ne fakt ti me ke dhene nje nga puthjet, qe sdo ti harroj kurre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Po nuk ka ça te te kujtohet i her, ses'te ka puth kush akoma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

Pse kshu ca kam une qe mos puthin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ps: Picolina ???? junior slut !!!

Piccolina

Primus registratum

Jo cdo gje eshte ashtu sic duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Piccolina

Primus registratum

Wanderer, trego per vete ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

TheWanderer

Primus registratum

Sweet, sexy and dirty Piccolina /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Ne publik mund te te them disa gjera, por jo te gjitha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
E di qe e ke zemren te mire, ndaj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif . Ti je e para /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Piccolina

Primus registratum

Wanderer, kur kam lexuar kte komentin tend, se ke idene sa mire jam ndjere. Ka qene dite e lodhshme dhe me solle humorin. Je i madh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Ne klas te 4-te me lojen me shishe .. duhet te putheshim 5 min..