Kill Bill - Vol. 1!

olti

Neo
Kill Bill - Vol. 1!

thurman.jpg

Ky film po reklamohet si nje nga eventet me te medha kinematografike te vitit. Ketu ku jam une akoma nuk ka dale. Kush e ka pare?! :rolleyes:

imageview.php

jack owar II

Primus registratum
Re: Kill Bill - Vol. 1!

Fillimisht postuar nga - Neo -:
Ky film po reklamohet si nje nga eventet me te medha kinematografike te vitit. Ketu ku jam une akoma nuk ka dale. Kush e ka pare?! :rolleyes:
une!

Archi

Forumium praecox

Tek ne eshte me 16 Tetor premiera.

:idea: :idea: dmth te Enjten :idea: :idea:

b.k.

Primus registratum

mire, shkojme bashke, se une svajta dje,

isha ne nje ceilidh.

do te vish :kiss: :wave:

romeo

Forumium maestatis

Tarantino me ka pelqyer gjithnje dhe i kam pare te tere filmat e tij. Mezi po pres sa te dali dhe ky, sepse me siguri ka per te me pelqyer. /pf/images/graemlins/wink.gif

lil-butterfly

Primus registratum

une e pashe mbreme dhe me pelqeu shume (sikur te mos kisha afer dy angleze qe u shkrine duke qeshur ne c'do sec do ta kisha shiju edhe me shume). realizimi eshte fantastik dhe Uma Thurman eshte nje aktore e rralle. gjithashte edhe Lucy Lu (ne mos gaboj per mbiemrin) ka dhene max ne ate film (me mire se tek Charlie's Angels). vol 1 mbaron ne nje pike qe mezi pret qe te shikosh vol 2.

perfundimi: ja vlen qe ta shikosh ate film /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

e pashe eve una e pashe ...
Me pelqeu ... stil Tarantino wall the way :thumbsup:
Nje gje me beri pershtypje se shume po thuajse gjysma e kinemase( qe ishte plot) doli nga kinemaja , duke lene filmin pergjysem. :shrug:
Amerikanet nganje here ose shume here s'marrin vesh hic nga filmat .. :rolleyes:

Boby

Primus registratum

Film njesh.Tipik Tarantino me skena pa vazhdimesi si Pulp Fiction.Qe ne fillim fare,te shkronjat,duket qe eshte nje film i vecante.Filmi ecen ngadal por eshte teper brutal dhe ka shume gjak(ktu egzagherohet pak).
Kaq se me shume i del lezeti.
Mezi pres te dali vol.2

Kam vendosur ta bojkotoj. Mire qe ja shiti shpirtin djallit (miramax), por e beri edhe me instalime, 2 pjese plot, dhe ku i dihet pas 6 muajsh del edhe pjesa e trete (alla matrix). Nje fushate marketingu qe qelbet qe atje tutje, plus me sa kam pare, nuk eshte tipike tarantino, eshte perciptazi ajo qe "klasifikohet" tarantino. Tarantino go suck @##$%, i'd rather go watch a rerun of "shoot the piano player" :rolleyes:

Boby

Primus registratum

LethargiC ta siguroj une qe filmi eshte tipik Tarantino.Sa per nje pjese te trete sbesoj se ka per te patur pasi filmi eshte ndare ne dy pjese pasi kane mbaruar te gjitha xhirimet.Ne ndryshim me Matrix dhe Co Kill Bill u krijua per te qene nje film i tere dhe jo i ndare ne 2 volume.Pastaj e ndau biznesi;kjo eshte pune tjeter,pisllik qe bejne shtepite kinematografike.

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *LethargiC*:
[qb] Kam vendosur ta bojkotoj. Mire qe ja shiti shpirtin djallit (miramax), por e beri edhe me instalime, 2 pjese plot, dhe ku i dihet pas 6 muajsh del edhe pjesa e trete (alla matrix). Nje fushate marketingu qe qelbet qe atje tutje, plus me sa kam pare, nuk eshte tipike tarantino, eshte perciptazi ajo qe "klasifikohet" tarantino. Tarantino go suck @##$%, i'd rather go watch a rerun of "shoot the piano player" :rolleyes: [/qb]
Tarantino e ka nda filmin se i ka dalë shumë i gatë e s'ka dashtë me hjekë skena që i ka dashtë shumë. As mendja mos t'shkon mi krahasu Tarantinon me bërllogjet e tipit 'Matrix'.