kerkoj sqarime nga founderate #shqiperise

xhim_kopsa

Primus registratum
kerkoj sqarime nga founderate #shqiperise

kjo ankese eshte vetem per syte e founderave..
te nderuar founder.doja tju beja te ditur qe shume alternativa te vlefshme jane hedhur poshte nga sop-et tuaj [flas per kandidatet per aop te #shqiperia]..doja dhe tju permendja 4 nicket e fundit qe kana marr status aop-i :klea,korcaria,sirena,kim. E DI E DI KESHTU MENDOVA DHE UNE :THASHE PAK E CUDITSHME!!! TE TERA FEMRA??? DHE PER ME TEPER ASNJERA ME KERKESE TE ALBFORUMI???!!!! si perfundim doja vetem nje pergjigje per kete pyetje: eshte kjo rruga per tu bere aop,apo duhet te pyesim keto vajzat se si e kane bere dhe ta bejme dhe ne me pas!!!??? ju lutem se nga ju founderat pres ca me shume seriozitet se sop-et qe as pergjigje nuk kthejne...

I

insane

Guest
Re: kerkoj sqarime nga founderate #shqiperise

1) founder i dhomes #shqiperia eshte vetem nje person

2) ti po kerkon llogari? cfare te ben te mendosh qe ke te drejte te kerkosh llogari?

topi eshte i imi, dhe penalltin e gjuaj ose une ose 1 dikush qe une ja le rradhen per ta gjuajtur. nese ai dikush nuk je ti, mund te te ngeli hatri, merzitesh, bertasesh, ulerasesh, etj etj, por ne fund te fundit e ke te kote, sepse TOPI ESHTE I IMI!!!

cfare dua te them me ate me lart: vendimet i marrin sop dhe founder. Nese ata te shohin ty te mire te bukur te afte etj etj ca jan kerkesat per AOP, atehere ti do ta marresh, Nese jo, atehere ti se merr.

Nese une si "i zoti i topit" dua qe te le dike tjeter, jo aq i afte sa ty, por qe ka nje arsye qe une ja le, ty ska cte duhet. Mund te kerkosh te dish, por ske per te marr pergjigje (te pakten une te isha i zoti topit zdo jepja).

Te kerkon njeri llogari ty se si i organizon gjerat ne shtepine tende? Nese jam mik dhe sme pelqen, Largohem nga shtepia jote, pa shum llafe. Por jo te te qortoj ty mbi menyren se sa rremuje e ke shtepine. Nuk jemi as miq familjeje as shok per koke.

Nese nuk i kupton keto qe kam shkruar me dergo PM, dhe sqarohemi aty me mire, sepse ska nevoj qe te lexoj cdo kush...

xhim_kopsa

Primus registratum

me vjen shume keq qe je acarruar o mjeshter i topave /pf/images/graemlins/smile.gif ..
nese do flitej per nje top ose per nje shtepi do isha shume dakort me ato c'ka ti ke thene..puna eshte qe dhoma #shqiperia nuk eshte as top as shtepi..
vete ju keni vene disa rregulla dhe vete ju keni percaktuar qe duhet te ndiqen nga te gjithe, pa asnje perjashtim..nese do donit te silleshit si ne shtepine tuaj,aty ku jane rregullat mundet shume mire te kishit vene nje pale thonjeza dhe te thonit qe mund te lejoheshin dhe nderhyrje speciale ose te vecanta qe do ishin ne kundershtim me keto rregulla,ose me mire te them ne armiqesi te plote ..
une kerkoj llogari sepse vete ti insane dhe shoket e tu,kur ju kam kerkuar nje ndihme ose nje keshille te dhoma #ndihme se si mund te behesha aop me keni then qe, pa rezerva ,te drejtohesha te albforumi dhe nese doja shpjegime,nese kisha ankesa,nese duhet te beja kerkesen etj ishta albforumi vendi per tu drejtuar dhe jo dhoma #ndihme..pra une thjesht kam bere nja dy gjuajtje me topin qe vete ju me keni dhene..
ti me duket se ke status aop te #shqiperia,ose e ke patur te pakten..me vjen shume keq sepse ju jeni personat e fundit nga te cilet pres te me flitet me prepotence..une jam njeri i urte e i duruar,ajo qe une kerkoj eshte korrektesi dhe aplikim rregullash qe vete ju i keni vene.keto rregulla mua shume here s'me jane dukur te drejta por gjithsesi kam mesuar te jetoj me to dhe ti aplikoj sepse isha i bindur qe kjo ishte rruga e drejte..por shoh qe edhe te ju rregulli qenka privat e i perthyeshem dhe po me vjen shume keq..
eshte gjynah, qe pjesmarres te tjere te dhomes #shqiperia s'kane mundesine te shohin se cfare qenka ne fund te fundit ,hemmm me ler te gjej fjale e duhura "dhoma e pare e chatit shqiptar",dhe me vjen keq qe s'kane mundesine te shikojne se si nje anetar forumi pa te drejte perdor arrogance e prepotence karshi nje tjeteri.
lutem atehere foudnerit[meqe qenka nje i vetem] qe te me ktheje ai pergjigje per ato qe kisha shkruar te mesazhi i pare ,fjale per te cilat jo vetem qe nuk i terheq por i ripropozoj me me teper force dhe me me teper besim se nje pergjigje do ta marr..kjo, fale nderhyrjes se rradhes te njerit qe kujton se di gjithcka!!! dhe qe kujton se #shqiperia qenka shtepia ose topi i tij personal..lutem fuonderit te #shqiperise qe te mos lejoje me te tilla pronuncime nga kushdo goje ,ose ne te kundert ti pranoje dhe ai dhe keshtu qe neve te jemi te qarte e mos te harxhojme me kohen tone duke ndenjur ne shtepite e fushat e futbollit te arroganteve e prepotenteve. shume faleminderit.

filarma

Primus registratum

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
puhahahahahahahjahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahaha :smash: :smash: :smash:
plako kjo eshte nje kunderpergjigje hihihihhihi :lol: lol

xhaxhi_eli

Primus registratum

Per te eliminuar nje emer /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sirena eshte AOP te #shqiperia qe ne Albaserver /pf/images/graemlins/laugh.gif ktu e 3 vjet perpara /pf/images/graemlins/smile.gif , ose me mire te them, une kur kam filluar te frekuentoj kete server e kam gjetur AOP /pf/images/graemlins/smile.gif

Per 'ankesen' tende .. pfffff

xhim_kopsa

Primus registratum

xhaxhi eli,degjo djale i mbare..te doja mendimin tend do ta kisha kerkuar me pare..nese me kupton se cdua them..
nejse eshte e kote te vazhdoj pergjigjen ndaj teje sepse je thjesht humbje kohe per mua ..bye e gjithe te mirat..

LORD

Forumium praecox

Secili ka te drejte te jap Mendimin e vet!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

ok,une po toleroj atehere dhe po i mirpres gjithe mendimet tuaja... lutem zotit qe ne fund te mberrije dhe mendimi i founderit...sepse ai eshte i vetmi mendim qe me intereson te lexoj..pa hatermbetje lordi:))

THUG-LIFE

Primus registratum

eeeee mer xhim kopsa sa here te kam thene qe ketunuk gjen nje pergjigje vetem fodullek dhe prepo tence nga ana e ketyre pioniereve te enverit qe se kane kuptuar akoma cdo te thote DEMOKRACI ose liri mendimi ose shprehje.me vjen keq vetem per insane qe hiqet si nje nder aop me te ndershem dhe me te sakte ne punen e tyre qe tani po tregon sa sa te larte e ka shtatlartesine e mendjes si nje fatos i xhaxhit enver dhe pergjigjet si komandanti i cetes ne kohen e enverit domethene koha ka lene te ai disa gjera qe i perkasin e shkuares ne radhe te pare injorancen qe smundem tja shpjegoj dhe intolerancen. dy gjera te lidhura bashke me sistemin e vjeter .dua te di pse ty xhim nuk te japin nje per gjigje nga ky''faunder i ashtequajtur mandi apo ka shume pune se qenka i zene dhe na del ky insane me fodullekun tregon topat ne filmat nostalgjike qe ka pare .i kerkoj gjithe anetarebve te ketij forumi qe te mos hyne nje dite ne chat dhe keta ''aop'' ta kuptojne cdo te thote chati pa njerez se jane beresi brigadiere kooperativash duke filluar nga briigi[ori] falko[niku] dhe dude [benji]qe na hiqen si shpitimtare te atdheut.me vjen keq per ta qe akoma se kane kuptuar ku qerndron fuqia ne demokraci megjithese jetojne ne nje nga vendet me demokratike[po jua rifreskoj memorien qendron ne popull ] dhe ju pa ne sjeni asgje domethene hic.ju lutem te gjithe chatisteve ta kuptojne ku jemi katandisur kemi ne balle hantikapatet te papergjegjeshmit bijte e baballareve ose pionieret e enverit i kerkojme shokut mandi te na japi nje pergjigje si themelues i partise komuniste me falni i ketij albforumi se qenka shume i zene dhe ka lene njerezit me injorante te na japin pergjigje besoj qe mos ta fshini kete mesazh ne qofte se mundeni . ah harrova faleminderit qe akoma se keni kuptuar cdo te thote nicku im THUG LIFE JU KUSHTOHET TE GJITHE ATYRE SI PUNA JUAJ LITTLE INFANTS OSE ME MIRE INJORANCES SE THEKSUAR TE SE ARDHMES SE VENDIT TIM . FALEMINDERIT PER DURIMIN QE ME DEGJUAT

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga THUG-LIFE:
[qb] pioniereve te enverit qe se kane kuptuar akoma cdo te thote DEMOKRACI ose liri mendimi ose shprehje.[/qb]
Nuk i lexova te tjerat, do ndaloj vetem tek kjo.

Ku e ke lexuar ndonje here qe menyra e "qeverisjes" ketu eshte DEMOKRACI ? Nese ke supozuar keshtu, ke supozuar gabim.

Per xhim-Kopsa:

dashke shembuj te tjere me duket, OK vazhdoj une:

Ti je nje inxhinier elektrik, dhe kerkon pune ne kompanin time Insane and CO.
Une kam nxjer 1 shenje "Help WANTED" tek xhamat e zyres time, dhe shume njerez qe kan kaluar prane, e kan pare dhe kan aplikuar. 1 nga ata ishe edhe ti.
Nga rezumeja jote je tejet e afte, dhe permbush cdo kusht qe une kam nevoj.
Por perpara teje erdhi 1 DIKUSH, i cili pranonte te punesohej me më pak lek, dhe ishte 1/2 me pak i kualifikuar se sa ty.
Por une nuk kam nevoj per 1 njeri aq te kualifikuar sa ty, ose me mire, ndaj pageses qe i jap atij DIKUSH-it pranoj te mos kem nje njeri aq te kualifikuar sa ty. Pra ai i permbush nevojat e mia me shume sesa ty.

Riperseris pyetjen: Ty kush te jep te drejten te kritikosh zgjidhjen time se ke punesoj une? Dhe nese e kritikon, ja po ta jap "te drejten", cfare te ben te mendosh qe do "fitosh" ndonje gje. per kundrazi une (si punedhenesi) acarohem, te marr inat, dhe edhe sikur nje dite ti te me nevojiteshe , nuk do te te punesoja...

Pra : Ti bej tenden, e une bej timen..
Ti bej kerkesen, dhe une (nese nuk me nevojitesh) ta hedh posht
Ti bej ankesen, dhe une edhe thjesht mund ta injoroj..
Kuptohet meqe jemi ca te "civilizuar" po mundohemi te te japim arsye, Perse-te.
Por ti as arsye e perse nuk pranon, ti o do te behesh AOP, o per ty eshte fundi i botes. atehere me vjen keq po qenka AOPKALIPS (kuptohet deri ne momentin qe te te japin AOP, sepse per kete sic e vure re edhe ti nuk jam une qe vendos.)

Ata qe vendosen AOP kane aresyen e tyre, ashtu sic une ne pune Zgjodha DIKUSH-in e jo ty.

do me korrespondence?

THUG-LIFE

Primus registratum

MENDOVA seky forum ishte dicka demokratike insane se edhe nickun sta shkruaj dot se me vjen ndot prej vetes ku secili te shkruante ate qe mendonte dhe te jipte mendimin e tij rreth dickaje dhe jo tu censuronte [forma direkte te monizmit dhe komunisteve te devotshem si ty ]mendoj qe asgje sju ndal tani ju pioniere te enverit bijtye e baballareve te jeni ne krye te gjithckajedhe te na jipni mendime me vjen keq per ty spiun i devotshem qe jeton akoma me normat e diktatures dhe akoma se ke kuptuar[ne qofte se ke kuptuar deri tani sdo e kuptosh kurre ]qe gjysma e botes ecen ne baze te ligjeve demokratike dhe lirise se shprehjes dhete thenit te gjerave sic jane por ju jeni mesuar me lajka qe jua kane zene syte dhe jetoni ne boten tuaj me keq per jume vjen keq per ty insane po shoku enver te mungonka shume e ke te varrezat e sharres qaji te varri dhe thuaj qe po vazhdon ne rrugen e tij me shhume skam cte them pervecse te mbajte shendetise per mendje te leke shume per te deshiruardhe lexo udhezimet e kongresit te partise haj bar dhe mos u gjunjezo ndaj armiqve te klases tani po te le insane ne boten tende te fodullekut qe ti paska zene syte ty dhe atij qe te ka vene ne kete forum te pare ty.

xhim_kopsa

Primus registratum

po dua korrespondence sepse me pelqen te shkruaj..
degjo djalosh se s'po di nga t'ja nis me pare sepse aq shume gjera kam neper veshe qe me tingellojne..
sa per cilesine time si aop ti s'mund dhe s'ke nga ta dish sepse s'me ke vene ndonjhere ne prove dhe te pa'sprovuara ishin dhe "vajzat" kur u bene aop,por besoj qe fakti qe ne axhenden tende nen rubriken femra jane dhe emrat e tyre me numrin perkates te telefonit ka me shume te beje me dhenien e statusit sesa ai shembulli banal qe cdo pronar po ta aplikonte do shkonte ne falimentim te sigurt..do arsye ekonomike ??? te shpjegoj une sepse jam financier me shkolle ne universitetin me te vjeter te botes miko!!!
1) ti si pronar aziende si lejon dot vetes te mos marresh me te mirin sepse po nuk e more ti do e marri kundershtari dhe do te te bej ty per faliment,dhe me e keqeja eshte qe nderkohe do kesh paguar dhe parazitin me gjysmen e cmimit te me te mirit..do te te binte me mire te kishe vazhduar ta drejtoje vetem vete..
2)me i keqi e ka nje arsye pse eshte i tille dhe do s'do ti do e pasqyrroje ne pune kete gje..neqoftese juve doni nje pune pa rendiment ose me rendiment afersisht 0 atehere thoni sepse po ju dergoj disa kalamaj te lagjes qe ti pajisni me status..
bukurosh nuk e di a e kupton qe me mua nuk mund te heci shembulli i pare idiot qe ke lexuar te libri i adam smithi't sepse sjam nje i mases..duhet te impenjohesh ca me shume dhe gjithsesi do e kesh te veshtire te me kapesh..
me vjen keq qe s'jam aty prane teje sepse jam edhe me i bindeshem kur te shikoj ne sy sepse te neutralizoj qofte dhe me nje mimike shpotitese ashtu si kam bere me shume e shume hibride te tjere te privuar nga humusi qe ne lindje...
si shikon dhe ti une jam tip qe po te dua di se ku si dhe kur te te kap,por malli qe kisha per shqipen[si nje njeri i rrahur qe ne vegjeli me shqipen]me beri te njihesha me chatin,dhe vija e kaloja kohen thjesht per deshiren e madhe qe kisha per te folur shqip..pastaj fillova pak e nga pak te mesoja komandat..dhe mbase s'jam dhe aq i mire sa mendoj,por pergjithsisht kam qene faktor qetesie dhe humori ne chat..sepse per kete vija..kisha pikerisht dhe keto spunto kur bera ate kerkese,por kur shoh arrogancen e aplikuar pikerisht nga ata qe s'duhet ta kene [sepse ma lejo te ta them:arrogantet e pabaze(injorante) jane rraca me e keqe e arroganteve,jane ata qe demaskohen qe ne batuten te pare dhe qe se kuptojne qe jane denigruar publikisht] mua sinqerisht fillon dhe me rrotullohet mendja me 1/4 spin fuqi dhe do te me shkeputet me drejtim henen:)))...nuk e di a me kupton..
nejse gjithsesi do te te kishte rene me mire ,tani qe po e mendon dhe ti,te me jepje nje gjysem shpjegimi dhe te me likuidoje,ashtu sic do kishte bere dhe nje pronar i ZOTI..nejse me keto qe shkruajta doja vetem te te tregoja se sa lart jam une dhe sa posht je ti ...shpresoj te kesh mirekuptuar qe une vetem sa te tregova pakez thonjte..naten insane..te lutem me vazhdo korrespondecen...pres me padurim:)..

THUG-LIFE

Primus registratum

tani qe po lexoja me vemendje shkrimin tend insane pashe poshte qe i postoje nga nju jorkue vertete? ne qofte se po me vinka shume keq qe ndodhesh aty ne shtetin me demokratik te botes ku nuk mendon liria e shprehjes se mendimit dhe te cdo gjeje tjeter por do beje me mire te vije ne atdhe dhe te kishe me shume mundesi te hapje ate firmen tende me co me njerez te paafte se te vinka me mire se atje ne nju jork ku ti jeton ose studion per te qeverisur gjithcka zgjedhin te paaftetdhe kane arritur aty ku ti mund te ndodhesh sotme vjen keq me vjen jashtezakonisht keq qe fshataret ose me shume kryetaret ekoo perativave bujqesore ndodhen ne shtetin me me demokraci dhe thone qe ti supozon qe ky forum te jete demokratik? te lumtei pasker vene ne jete mesimet e partise mjere ne per kete te ardhme mjere se di cte them me ti me te vertete te lenke me goje hapur ne vend te luftosh per te ruajtur te drejtat e cdo anetari behesh pjese e kesaj loje te ndyre te lumte po te them dhe nje here se me te vertete plaka ime thopte nje shprehje ''KATUNAR KAPTIN PARUR SIKUR TE NDROSH SHTATE LEKUR QYTETAR NUK BOHESH KURRE'' ky eshte urimi per ty insane kudo qe te shkosh do tregosh nga kush fsht vjen dhe pjelle e kujt sistemi je me te vertete te lumte

xhim_kopsa

Primus registratum

lere thug se keta ameriken e kane marre per mbrapsht...e kan kapur jo nga ellis islandpor andej nga ana e beduineve:))))))))))))) :rockband:

enton

Primus registratum

E kam lexuar temen qe kur eshte hapur...

"Cili prej jush ndonjehere ka sharuar dru?" Besoj se shumica PO.

Po "Kush nga ju e ka sharuar bykun e shares?" Kuptohet byku nuk mund te sharohet sepse ai tashem eshte i sharuar, pra eshte si te RAHESH UJE NE HAVA.(reference "Psikologjia e suksesit" Dale Carnegie)

Kete po beni dhe ju ketu.PORRIHNI UJE NE HAVA(reference UNE)