Kelly Brook: Gjoksi, çelësi i suksesit tim! (Foto)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiModelja aktorja dhe moderatorja britanike Kelly Brook në një interviste për revistën “Close Up” ka pranuar se ajo ka qenë fatlume me madhësinë e gjoksit.
Sipas saj ka qenë pikërisht gjoksi i madh që i ka dhënë asaj një sukses të tillë dhe e ka lejuar atë të arrijë qëllime të rëndësishme që ajo i ka vënë vetes përgjatë jetës së saj.“Shpesh e kam pyetur veten se ku do të isha sot pikërisht pa dekoltenë time. Jam e vetëdijshme se kam një armë në dispozicion për të shënuar pozitivisht jetën dhe karrierën time, veçanërisht këto 20 vitet e fundit”.“Ndërkohë që jam keqkuptuar, shfrytëzuar, dashuruar por dhe urryer, jam përqeshur dhe e poshtëruar, mund të them se dekolteja më ka sjellë sa argëtim dhe mundësi, po aq dhe vëmendje dhe dramë në jetën time”.“Fale dekoltesë time kam bërë të flitet kaq shume për mua, sa nuk është folur për personazhet VIP me të cilët jam frekuentuar. Praktikisht ato më kanë ndihmuar të ngre një perandori rreth tyre. Janë pa dyshim miket e mija më të besuara”, ka thënë ajo.

 
Top