Ke deshironi te rrihni/rrifni fusni m'dru?

Prodigychild01

Primus registratum
Ke deshironi te rrihni/rrifni fusni m'dru?

Ketu ju ftoj te shprhni deshiren tuaj per te rrahur dike vendce. Me ose pa arme te ftohta apo te ngrohta. Pra zgjidhni nje personazh qe e urreni apo thjesht doni zdepni edhe me rrefeni se cfare do ti benit me hollesi. Po deshet me thoni se pse.

Une do te rrifja Robert Papen per arsye qe i kam postuar tek Forumi i kultures kombetare/historise/10 figurat me te urryeara.

Ne fillim do shqepja me grushta turinjve deri sa ti thyhej hunda e ti binin currka gjaku andej nga se mendonte se kishte gjak. Pastaj do ti prisja gjuhen e neperkes qe mos kishte me se te fliste me. Pastaj do ti prisja te gjithe gishterinje me gergshere. E kur te kisha mbaruar te gjitha keto do ta hidhja ne nje pusete te ujreva te zeza /pf/images/graemlins/smile.gif

marko

Primus registratum
Re: Ke deshironi te rrihni/rrifni fusni m'dru?

Hillary Clinton!

Ate do e kisha bo te vdekur, sa qe mos ta dite si e kishte emrin.
Dhe pastaj do i thosha"this is a right wing conspiracy", do i futsha dhe i shqelm te funit, dhe do iksha duke fishkellyer ndonje kenge te Barbara Stresand.

Une dokisha qef te rrihja Luciano Moggin.

a rrihja sa te binte shi i kuq ,qe te humbiste edhe kujtesen nga e rrahura.

Per ata qe nuk e dine se kush eshte luciano moggi.eshte nje shker... nja drejtues i klubit te juventusit.

Guest

ma baby /pf/images/graemlins/laugh.gif

manga

Primus registratum

gandin

gandhi.jpg

Guest

ai yack sa i shemtuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Xytros

Primus registratum

ah ca kemi per ti bo atij ghandit ne te dy manga /pf/images/graemlins/smile.gif

Erka

Primus registratum

Proto ke degjuar ndonjehere per Ghandin?

Une do doja te rrifja Proton, kot sa per pordhe kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

tullumace kot per pordhe sme ka rraf njeri deri me sot /pf/images/graemlins/laugh.gif
po pate qef atehere paraqitu ne zyre e leme nje takim tete a tete /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Vallai una doja u kisha hy te gjitheve juve qe jini te kjo tema,me grushta ene do ju kisha lidhe gonxhe.kujdes rruges.ehehehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

kurse une re putrak masi t`kisha lidh gongel mas ktyne tjereve ty, do kisha nrit flamurin me ismail bej kadarene mu ne maje te EIFELIT..

mostro

Putraku

po ho pra ho?cer teme,menjen kume rraf dhe ku me bo sherr!!!!!ke pa ti kshuja mer? :smash:
dhe se harrova aty ne maje te flamurit,do te te kishaq nrejt tya zgupthi,do kenoja ene himnin e shqiperise.ihihihihihihihih /pf/images/graemlins/laugh.gif

manga

Primus registratum

ma pastaj, e kisha rrafe zani caushin...

Ema

Goddes

Du me rraf per vdekje nji cun ktu ne AF!

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Du me rraf per vdekje nji cun ktu ne AF![/qb]
/me ja fut vrapit
me mua se ka kjo por ama mos ha ndonje padashje une....

manga

Primus registratum

today i feel like beating bleona qeretin

026.jpg

renea

Primus registratum

do doja te shkaterroj ne grushta, sllobo miloshevic, ti hyja me shkelma nga barku teksa ai mbulonte fytyren une te merrja nje shkop bejzbolli dhe t'ia thyeja hundes, ai dic do me thosh ne serbisht, por une bam bam, xhaafafa zhararara, no kapish milo, kapish angles, byp bam , nejse e kuptoni vete ju