Kam nje Ankes per Tonin Qe eshte Admin

ervis1

Primus registratum
Kam nje Ankes per Tonin Qe eshte Admin

Ky mesazh eshte per Rootadmin te albnetwork: Ku gjeti faktet Toni me me dhen mu akill per flood? Dhe pa me folur qe po bej apo jo etj! Un nuk kuptoj nje gje ata qe bejn floode ketu e kalojn rehat dhe ju behen si shok dhe jan aop ose ....etj,si Toni dikur qe bente flood edhe duke qen (IrCoP).. Dhe me jep nje akill qe me thot qe ti deri ne 2007 nuk hyn ne kete server thjesht per faktin personal qe nuk me suporton dot per ato qe i them qe nuk jan as sharje as ofendime thjesht jane realitet qe i perkasin Tonit. Ne qoftese jeni nje server i drejt ose modern ose i lire dhe nuk eshte vetem Toni qe vendos ju sugjeroj qe ta hiqni se eshte pa kuptim. Jo per gje po shifni nje reason e Akillit te Admin Toni <font color="green"> </font> [21:17] Closing Link: ERVIS[151.56.240.56] (User has been permanently banned from Albnetwork.net (te drut)) Un Toni kot nuk ta them qe te ty Mbizoteron monotonia dhe injoranca dhe fillon e ben kesoj gjerash. Edhe po te isha duke ber flood duhet qe ta vertetoje, apo jo. Jo direkt Akill. Nejse vetem ndro venien e Reason se le nom dukesh tamon ai qe je ne ralitet.. Edhe nje gje edhe pos e hoqet ju te tjeret nuk ka prb. Thjesht ju çova ket mesazh Qe te jeni ne dieni se cfar ndodh ketu. flm nga ERVIS

Oxandromeda

Oxford Astrophysics
Re: Kam nje Ankes per Tonin Qe eshte Admin

se ca ndrysho ktu edin te gjith , qahesh ti per akillin ?
sa her ta kam heq e i ke kerku tjerve ta heqin se nuk bej me flode pse vall ta vura ty akillin dhe jo nji tjetri , sepse clonet ishe duke i lidh ti zotrote dhe flodin qe ma kushtove drejt per drejt mua ?
sa per injorancen rritu dhe icik se atje ku e ke shpin ti ne spitall te durrsit gjynof qe i thu vetes durrsak gjithsesi
e ke tregu veten qe je durrsjon me jonnnn te zgjatme
sa per akillin mos e mer mundimin te hiqet
sic e ke ne arsye ne 2007 mbase mund te hiqet se kush do qe do e heqi un do e vej prap

edhe hajde boj flod prap sic ke ber perdit , harrove qe per ty kena logse ? qe na i thoje vet se kujtove se isha benji
harrove qe ti i thoje tjerve thuj tonit te heqi akill se nuk bej me flod , kur ne fakt doli qe flodi qe u bente perdit vinte nga ty
hajt shnet e pare dhe sic te thash me dat 28 nentor 2007 ne diten e flamurit provo e lidhu me ip tate

ervis1

Primus registratum

Tono tani hyra ne Online dhe as qe ma ndien per te fut clone. Dhe me qe hyra me shkoi ndermend me shkurjt edhe un nje here te kjo tem edhe them te me kuptojn. Me qe ti ngul kembe te clonet. Edhe skam cfar ti jap qe me thua : jepi ervis jepi. clonet kerkoja atyre qe i ke online aty ne server brenda e jo mua.

ervis1

Primus registratum

Ore ti bej hartime te bukura sa te duash. Pastaj un i kam then qe nuk bej me flood: por te tjere aty brenda te ju me kan inponuar me sjelljen e tyre nga spiun qe te beja. Apo si rasti jot i fundit qe me ishe me Turin afer dhe shifje seç behej. Ore te lumt ty dhe Keltit se i surrat keni te gjithe nuk eshte se jeni, njeri me i mir se tjetri. kshu qe po te them edhe nje here nga ty nuk kerkoje qe te me heqesh akillin. por nga te tjere ketu qe po kuptuan qe nuk e ke nga flood por nga ato qe te kam then neper flood masi me ke ber akill. Por akoma vazhdon ta mash muhabetin te floodi. Nga qe Tono kur e ke i gjo dhe ta thojn te djeg shum. kshu qe maji logset e keltit dhe te shokut tat Turit. Se spiunin dini ta beni bukur e shof.

ervis1

Primus registratum

Ej Tono nuk vras mendjen un jo por e kam kete per admin te tjere qe te te tutelojn pak. Se ke fillu me be ehde mass kill te kanali shqiperia. Po e them qe mos te ket me te tjere qe te ken kete problem me ty se un ne terezi e kam. Nuk eshte se me mungon shum albnetwork. Edhe po desha me hy ka proxy sa te duash qe mund te lidhem po ta kisha problem me chatu. Ej se harrova e paske dhi sot me ate mesazhin me siper e paske tejkalu normen e te shkruajturit, se here te tjera max qe shkruan ne pergjigje eshte 2 rrjeshta. ma boj hallall se te lodha trunin.

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

nuk lodhem nga ty jo ndjej kenqasi biles kur nji si puna jote ankohet per akill se me shton oreksin per me e rrit kohen e akillit /pf/images/graemlins/wink.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Postimet qe skane lidhje me temen u fshine, dhe do vazhdojne te fshihen.

1. Monoton dhe injorant eshte ofendim
2. Nqs te ka bere akill ? Toni akill? Akill toni sve dot. Rifilloj, nqs te ka bere gline per floode, dhe nqs ska bere ajo IP kjo pune do shifet. Nqs gline eshte per ofendim, fleje mendjen se nuk diskuto me njeri ne kete teme.

ervis1

Primus registratum

XHaXHi_ELi: Akill dhe jo Akill ose gline un nuk dije. Un di qe ne fillim me dha (Banned) sapo ben Connect po e quaj, se ti po thua qe jo keshtu po ashtu. Nejse un skam ofenduar njeri por kam then ate qe eshte. Persa i perket asajt pergjigjes tende shprehu pak me qart, apo ngaqe jeni shoke apo kolege dhe mbuloni njeri tjetrin. Te shtoj edhe diçka gjerat qe nuk ju bejn komodo me qe ti eli je dhe ne it. o i mbyllni temat ose dilni nga nje muhabet tjetrin. Edhe diçka per ate qe thua qe ska per ta diskutuar njeri kete teme, nuk habitem se po te njejten jan edhe ne chat edhe ne forum. Eshte nje shprehje : Mut njeri e pipek tjetri.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Nqs ke ardhe me kalu kohen, ke gjete vendin e gabuar.

Ti thuash nje njeriu je monoton dhe injorant, sado realitet te jete, po e ofendon. Shto ketu mungesen e kofidences.

E thashe dhe e rithem.
Nqs akill (qe ti se din) eshte per ofendim, ky muhabet mbyllet.
Nqs eshte per flood, dhe nga ajo IP nuk eshte bere flood, ky muhabet mbetet ne kembe dhe do sqarohet.

Ketu nuk ka pune comodo apo scomodo. Ketu ka dicka, qe asnji personi nuk i lejohet te ofendoje nje tjeter.

ervis1

Primus registratum

Degjo un po e lej muhabetin e "injorant ose monoton" etj. Flas qe nga ip-ija ime ai chat nuk ka pare ndonjehere as flood, e asnje problem me te vogel. Vetem se Toni me hipotezat e veta nxorri si konluzion qe un po beja flood.

S

Scorpion

Guest
Re: Kam nje Ankes per Tonin Qe eshte Admin *DELETED*

Shkrimi u fshi nga XHaXHi_ELi

H

harap

Guest
Re: Kam nje Ankes per Tonin Qe eshte Admin *DELETED*

Shkrimi u fshi nga XHaXHi_ELi

ervis1

Primus registratum