Justifikime para mesuesit !

ameba

Forumium maestatis
Justifikime para mesuesit !

Sot degjova nje lajm mbi nje Italian qe kish botuar nje liber ku kishte mbledhur gjithe shenimet e profesoreve te shkollave te ndryshme mbi justifikimet qe i kishin nxjerre nxenesit ne raste te ndryshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani te jemi te sinqerte te gjithe e kemi tentuar nga nje here te "mashtrojme" mesuesin e rradhes pak mburren qe ja kane dale po jam kurioz te shoh kush ka pasur justifikimin me origjinal gati per tja thene mesuesit te tij... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

alb_girl82

Primus registratum
Re: Justifikime para mesuesit !

une i thoja i here ne muaj... me erdhen ato zoje... s'erdha dot per nja tre dite se isha shume keq!

e poi tutti al bar a fare festa /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Po me i mbledh t Gjitha i Bi ne Un T BOj i Liber si Ky Taljoni ...

TranofiljA

Primus registratum

c'kane hequr gjyshirit tane thuaj..... /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

Ate muhabetin e gjyshave se mora vesh une po nejse /pf/images/graemlins/confused.gif

Tani rrena ka shume ajo qe me pelqente mu, te pakten deri kur mbarova klasen e katert ishte "Zyshe kam harru fletoren ne shtepi" seri sa nje dite te bukur me tha nje zyshe e klases se peste qe te ikja ti merrja ne shtepi dhe ketu fillonte sterhollohej muhabeti... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

si boni sikur nuk keni rrejt ndonjehere qe ju eshte semure ose larg qofte ju ka vdek gjyshi/ja..... /pf/images/graemlins/shrug.gif

ameba

Forumium maestatis

Une deri ketu nuk kam arrit ... /pf/images/graemlins/shrug.gif
po te ai libri i ketij italionit ishte nje shenim i tipit:
Nxenesi X nuk u paraqit ne shkolle per arsye te nje zije familjare, e pesta kete semester...

TranofiljA

Primus registratum

ajo ka qene ne raste urgjente dhe me shume rreziqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Nje shoku im ketu, kur ishte ne klase te trete kishte harruar per te bere detyren 'cfare mesoni prej prinderve tuaj' (dicka e tille). Kur e qortoi mesuesja se s'dorzoi detyren, me sy te perlotur i tha se priderit i kishte ne parajse pas nje aksidenti me makine dhe se tani e rriste gjyshja e tij. /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

lol, Kjo qe po me kujtohet mua eshte si tip anekdote
Mesuesi u dha nxenesve temen e hartimit ..*Vizite ne muzeun e fshatit*
Nxenesi shkroi si pergjigje *Vizita nuk u be, muzeu i fshatit ishte mbyllur*

KoDoShi

Primus registratum

Lol!.. /pf/images/graemlins/lol.gif

Une i kam pas justifikimet ditlindje , ç'do jave nje nga anetaret e fisit per mua kishte ditlindjen /pf/images/graemlins/laugh.gif Ehhh! ça kohe ka qen at'here shtiresha si /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Justifikimi im per mos ndjekjen e nje ore leksioni ne universitet : " Prof, jam ne pune te lutem me kupto skam lek te blej as librat ketu ,ju e dini sa e veshtire eshte bere jeta /pf/images/graemlins/laugh.gif "
Qe atehere skisha me probleme me profesorin madje nje here me lavderoi kur i kisha vajtur /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ariani?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Justifikimi im per mos ndjekjen e nje ore leksioni ne universitet : " Prof, jam ne pune te lutem me kupto skam lek te blej as librat ketu ,ju e dini sa e veshtire eshte bere jeta /pf/images/graemlins/laugh.gif "
Qe atehere skisha me probleme me profesorin madje nje here me lavderoi kur i kisha vajtur /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Sa te ka rrejt mendja me goce qe e ka ngrene profesori. /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Se s'te shifte ai c'kishe vesh, por do i thoshe ti qe ishe ne pike te hallit e te duheshin leke per libra. /pf/images/graemlins/wink.gif
Mos i rane edhe 2 pika loti nga mellengjimi kur degjoi kete justifikim tendin? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Kurse kjo i ka ndodhur nje shoqes time kur ishte ne gjimnaz...

Kishte provim ate dite mirepo nuk kishte mesur shume dhe vendosi te mos shkonte fare..
Papritmas bie telefoni i shtepise,kjo e kap dhe ne telefon i del presori duke e pyetur:
Pse nuk ke ardhur sot,cfare kishe?
Kjo si e "shokuar" nga telefonata e tij ja kthen:
Nuk munda te vija,jam ne nje qytet tjeter,por do mundohem te vij neser.
Harroj qe ai e kishte mare ne telefon te shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ariani?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

H.Xhafa /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

Sa te ka rrejt mendja me goce qe e ka ngrene profesori. /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Se s'te shifte ai c'kishe vesh, por do i thoshe ti qe ishe ne pike te hallit e te duheshin leke per libra. /pf/images/graemlins/wink.gif
Mos i rane edhe 2 pika loti nga mellengjimi kur degjoi kete justifikim tendin? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jo lot si pashe me thene te drejten po sdo me bente habi dhe tja shihja pas mashtrimit perfekt qe i bera /pf/images/graemlins/wink.gif.Clidhje ka veshja iher,une nuk shkoj ne shkolle si per pub ,jeans atlete jane normale ato dhe me i keputuri i ble ,mos ver ne dyshim asnjehere mashtrimet e femrave se ja dalin me persosje /pf/images/graemlins/wink.gif

ujku81

Primus registratum

Duke konsideruar personin qe ke rrejt, çdo justifikim kishte per te te hec. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Vallaj sdegjohej Haliti 2 ore ,duhet te kishe durimin e derrit /pf/images/graemlins/tonguee.gif