Joan Rivers mbahet gjallë me aparate

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumiKomikja Joan Rivers është lidhur me aparate për ta mbajtur gjallë, pasi zemra e saj ndaloi gjatë një operacioni të kordave të zërit të enjten e shkuar.
Vajza e saj, Melissa Rivers, ka treguar se mjekët e kanë lidhur për aparatesh që të qëndrojë gjallë dhe i ka falënderuar fansat për mbështetjen.“E di se nëna ime do të ishte jashtëzakonisht e gëzuar për mbështetjen tuaj të vazhdueshme dhe dua t’i falënderoj të gjithë ata që luten për ne”, ka thënë Melissa.


81-vjeçarja Joan ndaloi frymëmarrjen dhe pësoi arrest kardiak kur iu nënshtrua një operacioni rutinë të kordave të zërit.

Mjekët kanë frikë se nëse zgjohet ajo do të mbetet një invalide e përhershme, duke qenë se ka pësuar një dëmtim serioz të trurit.

 
Top