jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

dolce_vita

Primus registratum
jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Meqe une po jetoj ne danimarke tani per tani desha te di a ka ndonje nga AF qe jeton ketu dhe c`mendim keni per danezet? :wub:

------------------------
love me ...
love me not.....

dolce_vita

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

atje isha atje dhe se shpejti do te vij se me ka marre malli per Stockholm por jma ne dk. per ca kohe :wave:

hot

Hotgirl

po shkollen ne danimarke apo suedi e ben me?

dolce_vita

Primus registratum

me doli e me teproi po thashe te provoj nje here edhe kete :shrug:

hot

Hotgirl

cer dmth udveksling :confused: se as fjalori se kishte :shrug:

TDSH

Primus registratum

Kam vizituar danimarken ne 96 ne mos gaboj...me ka pelqyer shume, ndoshta akoma me shume sepse kohet shkojne dhe udhetimet e bukura kujtohen gjithmone me nostalgji.

Njerzit mu duken shume te dashur dhe te embel. Ne nje fare menyre mu duk sikur filozofija mbi te cilen mbeshtesnin jeten ishte krejt ndryshe nga vendet e tjera perendimore. Do me pelqente shume te jetonja ne copenhagen, nuk i harroj kurre ato rruget e bukura, parqet, kanalet, e tj.

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[QB] cer dmth udveksling :confused: se as fjalori se kishte :shrug:

udveksing do me thene ``shkembim`´.shkembim pervojash ose shkembim studentesh psh.

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EDI-:
[qb] Kam vizituar danimarken ne 96 ne mos gaboj...me ka pelqyer shume, ndoshta akoma me shume sepse kohet shkojne dhe udhetimet e bukura kujtohen gjithmone me nostalgji.

Njerzit mu duken shume te dashur dhe te embel. Ne nje fare menyre mu duk sikur filozofija mbi te cilen mbeshtesnin jeten ishte krejt ndryshe nga vendet e tjera perendimore. Do me pelqente shume te jetonja ne copenhagen, nuk i harroj kurre ato rruget e bukura, parqet, kanalet, e tj. [/qb]
hej edi.me vjen mire qe ke pershtypje te mira per dk. shumica e njerezve qe kane qene ne dk .thone se njerezit ketu jane te ftohte dhe jo te afrueshem megjithate secili ka ate menyren e tij per te gjykuar gjera te ndryshme. uroj te te jepet rasti ta visitosh serish......

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[QB] atje isha atje dhe se shpejti do te vij se me ka marre malli per Stockholm por jma ne dk. per ca kohe

dolce-vita
cne per ca do vish ne stockholm ti
dhe kur e ke ndermet qe te vish.

TDSH

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga EDI-:
[qb] Kam vizituar danimarken ne 96 ne mos gaboj...me ka pelqyer shume, ndoshta akoma me shume sepse kohet shkojne dhe udhetimet e bukura kujtohen gjithmone me nostalgji.

Njerzit mu duken shume te dashur dhe te embel. Ne nje fare menyre mu duk sikur filozofija mbi te cilen mbeshtesnin jeten ishte krejt ndryshe nga vendet e tjera perendimore. Do me pelqente shume te jetonja ne copenhagen, nuk i harroj kurre ato rruget e bukura, parqet, kanalet, e tj. [/qb]
hej edi.me vjen mire qe ke pershtypje te mira per dk. shumica e njerezve qe kane qene ne dk .thone se njerezit ketu jane te ftohte dhe jo te afrueshem megjithate secili ka ate menyren e tij per te gjykuar gjera te ndryshme. uroj te te jepet rasti ta visitosh serish...... [/qb]
Nuk e di mbase influenconte dhe fakti qe njerezit me te cilet u takova ishin miq te tim ati...mbaj mend njehere duke ecur rruges ne nje nga ato godinat shteterore nga penxherja shume e madhe dukeshin nje grup njerzish qe festonin dicka, dhe kur na pane nga jashte duke kaluar na e benin me dore qe te hynim brenda...edhe pse nuk hyme mu duk shume xhest mikeprites...

Do kisha shume deshire te rikthehesha perseri...mbase nje dite si dihet... :confused:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb]
[QB] atje isha atje dhe se shpejti do te vij se me ka marre malli per Stockholm por jma ne dk. per ca kohe

dolce-vita
cne per ca do vish ne stockholm ti
dhe kur e ke ndermet qe te vish. [/qb]
Do vij te te takoj ty :wave:

iliriano

Primus registratum

hej dolce-vita
Te kam bere nje pyetje pak me larte.
Te pyeta se kur do vije ne stockholm se dhe une jetoj ne sthlm, dhe do kisha kenaqsine te Takohemi qofte edhe per nje kafe pse jo
pres pergjigje---ciao

dolce_vita

Primus registratum

nuk besoj te vij tani per tani, por mbase ne ``efterårs ferie`´ megjithate nuk me ka mbetur shume miqesi atje shumicen e kam ketu.
E dhe ti je i mirepritur ketu nqs se te bie rruga per ne dk.

iliriano

Primus registratum

hmmm mendova se mos vije tani afer, por nejse kur do qe te vish mos bej gabim te mos me takosh ok.
te pershendes ciaoo

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] hmmm mendova se mos vije tani afer, por nejse kur do qe te vish mos bej gabim te mos me takosh ok.
te pershendes ciaoo [/qb]
pse asnje nuk del nje xhiro ketej nga une? :cry:

iliriano

Primus registratum

ca ke moj dolce_vita pse merzitesh ,po ndoshta dalim nje xhiro dhe aty te ty pse jo, :thumbsup
na pret ti ne po te vime pershembull nje fundjave