ISMAIL KADARE FITON ÇMIMIN E PARE NE BOTE PER TROFEUN 'NJERIU I LIBRIT' NE BOTE

H

harap

Guest
ISMAIL KADARE FITON ÇMIMIN E PARE NE BOTE PER TROFEUN 'NJERIU I LIBRIT' NE BOTE

Shkrimtari shquar Ismail Kadare ka fituar çmimin e pare 'Njeriu i Librit' , duke lene pas shkrimtar te njohur anglez si Muriel Spark, Doris Lessing dhe Ian McEwan.Ceremonia e dhenies se çmimit do behet me 27 qeshor ne Edinburg,ku Kadare do marri edhe nje çmim prej 60.000 £ .
 
Top