interviste me zotin

gurax

Pan ignoramus
"Mos mendoni se kam ardhur te sjell paqe mbi toke;
Nuk erdha te sjell paqe, por te sjell shpate.
Sepse une erdha per te kthyer nje burre kunder te atit,
nje bije kunder se jemes,
dhe nje nuse kunder vjerres."

-- Jezusi; "Sipas Mateut" - 10:34-35
 

gurax

Pan ignoramus
"Mendoni se kam ardhur te sjell paqe mbi toke? Jo, kam ardhur te sjell ndarje per njerezit kunder njeri tjetrit."
-- Jezusi; "Sipas Lukes" - 12:51
 

Dreamer

Under the Dome
Unë erdha të hedh zjarr mbi tokë dhe sa dëshiroj që ai zjarr tashmë te ishte i ndezur! Unë kam një pagëzim me të cilin jam pagëzuar, dhe sa e madhe është dhembja ime deri sa të kryhet!

Sme kujtohet te cili ungjill ama mu kujtua kjo fraza..
 

gurax

Pan ignoramus
"Kur te luteni, nuk duhet te jeni sic jane hipokritet; ata duan shume te rrine ne sinagoga dhe neper cepa ne rruge, ne menyre qe te shihen nga te gjithe. Ne te vertete, une po ju them se ata e kane tashme shperblimin e tyre. Por kur ju te luteni, futuni ne dhomat tuaja, mbyllni deren, dhe lutjuni Atit tuaj i cili eshte sekret..."
-- Jezusi, "Sipas Mateut", 6:5-6
 

gurax

Pan ignoramus
Burrat jane pergjegjes per grate e tyre me te drejten qe Allahu i ka dhene njerit kundrejt tjetres dhe sepse ata shpenzojne nga pasuria e tyre per to. Prandaj, grate qe duan te jene te drejta jane devotshmerisht te bindura, duke ruajtur ate qe Allahu do donte qe ato te ruanin [ne mungese te bashkeshorteve te tyre]. Por ato bashkeshorte nga te cilat ju keni frike se jane arrogante, [ne fillim] keshillojini; [nese kembengulin] me pas braktisini ne shtrat; dhe [perfundimisht] goditini. Por nese ju binden [perseri] atehere mos i kundershtoni me. Vertet, Allahu eshte perhere i lartesuar dhe madheshtor.
-- Muhamedi, "Kuran, 4:34"
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
"Mendoni se kam ardhur te sjell paqe mbi toke? Jo, kam ardhur te sjell ndarje per njerezit kunder njeri tjetrit."
-- Jezusi; "Sipas Lukes" - 12:51


Debilet ndane atomin dhe nuk u pergojuan aq shume. Une perpiqem te vecoj ty nga majmunet dhe ti surrat patate me shan?!


El
 
Last edited:
Top