Informacion

Sorrin

Forumium praecox
Informacion

Si te futem te albnetwork? Nje faqe bullgare cgi me del e padisponueshme.Dua ndihme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Proxy sfunksionon, ose une smarr vesh si duket /pf/images/graemlins/smile.gif

E

EL-DIABLO

Guest
Re: Informacion

Pse nuk gjeni ndonje rrugezgjidhje o elian per kte punen e cgiirc nga ndonje faqe mbeshtetese te albnetworkut se ngelen shume users jashte per kete arsye kur hyjne me dial-up nga albtelekomi :/

xhaxhi_eli

Primus registratum

Problemi i cgiirc eshte se duhet te kene te aktivizuar streaming ne apache (gje qe ato qe japin host, e bejne OFF)
+ edhe po te ishte aktive, nuk e di se sa site do ishin ne gjendje te suportonin nje cgiirc, nga ana e bandwidth

Ali_DemsI

Primus registratum

CGI????? harroji mer as CGIirc as bnc ste lene me perdor keta se duan te rrine vete 24 ore online dhe kan frike se i thyen rekordin /pf/images/graemlins/laugh.gif:p

E

EL-DIABLO

Guest

bnc eshte tjeter hesap cgi eshte per ata qe kane portat e mbyllura /pf/images/graemlins/smile.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

EL Diablo, e lu me sponde ai mer /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Sa kohe ke pa lujt bilardo ti?

E

EL-DIABLO

Guest

Se kam luajtur kurre sado cudi qe te te duket packa se jam 31 vjec me ka thene nje plak i mencur qe eshte me keq se droga keshtu qe ju futa droges dhe lashe bilardon hahahha /pf/images/graemlins/tonguee.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Hallall, hajde ta jap kocin e lepije si qen i lumtur /pf/images/graemlins/tonguee.gif se e meriton.
Se te te hudh peshkun e te duartrokasesh si foke eshte i cike ofenduese ... dhe po kursehem, se je e ardhmja e atdheut.

Ali_DemsI

Primus registratum

Uauuuuuuuuuuuuuuu paskeni filluar te moderoni postimet e mija? HaRaP here tjeter mos modero si ta ka qefi nqs ka munci Ok?

Xhaxhi Eli gjak e dhjame mishi te keqen se un sjam qen te lepij po ti meqe e paske me qefe te madh bujrum te baba se sta lej mangut.Hudhe peshkun dhe pregatitu ti shkosh nga mrapa se e keni per zakon ju /pf/images/graemlins/tonguee.gif.
Nuk kam thene na i here qe jam e ardhmja e Atdheut dhe pse jetes nuk i dihet se eshte e gjate.

H

harap

Guest

ali demsi jo vetem qe te moderoj kur ben si i shkathet por edhe ate firmen mund ta editoj.