Horrrrorrrr

eM

Paper Moon
Re: Horrrrorrrr

Para ca ditesh pashe "The Ring"!

Ishte me te vertete i temershem dhe shume shume i frikshem! /pf/images/graemlins/frown.gif :eek:

eM

bebivogel

Forumium maestatis

lol Paper ... e kemi sterdiskutuar ate film tek nje teme tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif ...

Iliri

Primus registratum

Ka shume kohe qe nuk kam pare filma me horror. Ne fillim i kisha frike, pastaj u mesova shpejt me to. Ne c'do rast kur kamera eshte prapa shpines se aktorit, kerset thika ne shpine apo ndonje monster afrohet me muzike te tmershme lol. Nese kamera eshte perpara aktorit, i del thika e futur ne shpine nga gjoksi dhe gjaku sperkat muret. Edhe kjo me muzike te tmerrshme. Nese nje person (grua shumicen e kohes) futet ne makine ne mes te nates, dije mire se aty i fshehur mbrapa eshte nje monster qe ja perfundon jeten. Pra isha ne gjendje qe te parashikoja se cpo ndodhte dhe nuk kisha frike por ia plasja te qeshurit ne kinema se nuk me kapnin dot befasisht sic benin ne fillim keta gjakataret e holliwoodit.

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb]Para ca ditesh pashe "The Ring"!

Ishte me te vertete i temershem dhe shume shume i frikshem! /pf/images/graemlins/frown.gif :eek:

eM[/qb]
Me bete edhe mua ta shoh.....Ai film s'ishte horror, ai qe i shpifur.
Qe kur filloi AJO me nxjerr ate si litar flokesh nga goja,,,,,,nuk u shihte me. :sleep:

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb]Para ca ditesh pashe "The Ring"!

eM[/qb]
Me bete edhe mua ta shoh.....Ai film s'ishte horror, ai qe i shpifur.
Qe kur filloi AJO me nxjerr ate si litar flokesh nga goja,,,,,,nuk u shihte me. :sleep:

I love new york

Primus registratum

Besoj se juve qe jeni amatore te filmave horror (sic jam edhe une) duhet ta keni pare shembullin klasik te horror movie "The Exorcist". nqs po we could talk nqs jo shiheni perpara. Dhe si te dytin, real horror (jo si The Ring qe ishte weird) eshte Rosemary's Baby.
let's talk real stuff if you want. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

une per vete kam qef dracula /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe american psycho 1 dhe 2 sidomos ajo goca tek 2 me duket sikur me ngjan pak me tipin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cassandra

Primus registratum

Une i kam shume qejf filmat horror, edhe pse nuk arrij ti shof asnjehere sepse kur jemi ne shoqeri te gjithe me kthehen kunder, per 2 arsye: 1. kane frike nga filmat, 2. kane vdekje te shofin film horror me mua sepse une qesh 90% te kohes ose tallem me skenat e filmit... Perfundimi: kam hequr dore nga horroret sepse mu be shume e merzitshme ti shifja gjithmone vetem /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

Carry!!!!!!!

Edhe ky eshte pak i vjeter po per horrorr ska me keq.

ika una se me ka mare gjumi!

:sleep:

eM

Paper Moon

Darkness falls!!!

se di pse po nga reklamat po prisja shume me teper. Nuk qe keq po ka shume filma me te frikshem se aq! /pf/images/graemlins/blush.gif

SkinArt

Primus registratum

night68box.JPG

The night of the living dead
The originally horror scene

Also all Stephen King Movie are great

Guest

i kam fiksim keto lloj filmash /pf/images/graemlins/laugh.gif
silence of the lambs dhe ai aktori aty qe luan me shtin frike kur e shoh por eshte shuem terheqes.
gjithashtu tek hannibali kur i heq pjesen e siperme te kokes atij burrit dhe i del truri ja gatuan ja jep ta haje ewwwwwww /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ai thote qe ishte shume e shijshme /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif

Sindroma

lv sx sx

Filmat me te bukur horror qe kam pare jane

Suspiria, The Stendhal's Syndrome dhe padyshim The Phantom of the Opera

te masterit te Horrorit Dario Argento, much love to Asia too

Dr-DivX

Primus registratum

Sa per muhabet DareDevil nuk hyn fare tek filmat horror por te filmat qe jane marre nga Comic Cartonns sic eshte "X-Men" "The Hulk" ose "Spiderman"
IaN Ka te drejte "The Phantom of the Opera" eshte nje film teper i bukur.

Por koha e filma horror ka ndryshuar te gjithe regjiszoret merren me shume me fantazi se sa me horror sic eshte nje film i hershem qe eshte ripunuar disa here-> "Night of the living dead"
ne llojin e tij eshte nje horror 100%
Nejse

Une do te thosha per "Final Fantasy" super edhe me ka bere shume pershtypje.Thjesht per idene qe :
Po te erdhi vdekja hapi deren se nuk ke shanc tjeter.

Ciao deri ne shkrimin tjeter.