Horoskopi sipas....

S

Scorpion

Guest
Horoskopi sipas....

Hajdeni njehere ju supersticiozet jepni parashikimet e horoskopit per shenjat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti pink ca shenje je, cfurku apo merimanga /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Horoskopi sipas....

ok pink meqe je djall po ta bej une horoskopin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashnia Dashnia kete jave do te jete nje kopesht i vertete zoologjik. Do te kete edhe ujk, edhe xhirafe, edhe urith, edhe majmun, edhe mi, edhe lepur (Paret Qarkullim i madh monedhash. Transaksione te medha nga xhepi i babit tek xhepi i Dashit, kryesisht pa dijenine e te parit.
Shendeti Kujdes ne aplikimet stilistike. Aplikimi i stilit te miut pas atij te xhirafes, me se paku mund te rezultoje me ndonje qafe te thyer. Aplikimi shume shpesh i stilit rinocerontit mund ta lere sakat perjete ate tjetrin. Aplikimi i urithit te behet me shume stil - tjetrin mund ta zere llaftaria e te vdese nga ndonje infarkt.
Aplikacionet e kategorise majmun/gorille/shimpanze/polic ne ambiente te mbyllura mund te çojne ne deformime te personalitetit. Per me shume detaje kontakto me mjeket e AF.

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

horoskopi pinkut qenka per tu pas zili /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

fat derri ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Me horoskopin kinez merret pinku, une merrem me kete pakistanez /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

e ça del derri kinez te horoskopi pakistanez? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ti del Kandari (anglisht Peshorja /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ruaju se mos te kapin me me shume se 1 doze per perdorim vetjak farash luledielli... Ku i dihet se c’koncept mund te kete polici per drogen? Ai vetem ne TV e ka pare, dhe ai TV-ne e ka bardh e zi.

Dashnia: Si perhere: 2 minuta e 30 sekonda pum-pum (se bum-bum nuk e meriton te quhet), kthe shpinen, e futja gjumit.
Paraja: Pare e zeze per dite te zeze kete jave.
Shendeti: Ai mendon – a te hongert mortja mu ne gjume!

marina s.

Forumium maestatis

ne dashni qenkam per gjynaf te zotit /pf/images/graemlins/lol.gif

prit ihere..jo vetem aty po gjithandej /pf/images/graemlins/lol.gif

na trego nje here horoskopin tend /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Horoskopin tim e kam beterr per kete jave, me mire mos ta tregoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

ok,sa here don te ngushellosh veten,hidhi nje sy horoskopit tim aty lart /pf/images/graemlins/lol.gif ka edhe me keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

/pf/images/graemlins/lol.gif Secili shenjen e fatin e vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

me ket fat qe na jep ti,ne kemi te gjithe qimen e derrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

1. Scorpion....si nuk perton. /pf/images/graemlins/smile.gif

3. Sa shenja ka horoskopi sipas Akrepit? /pf/images/graemlins/smile.gif

@d@

Primus registratum

kush me thot c'kane parashikuar yjet per mua mbas ores 6 ? /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/booki.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

per ty Nev, parashikoj qe ke per te bere thashetheme te medhaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

po para th&th a parashikon dot gje tjeter? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Parashikon Nev, qe do fryje nje ere e lehte nga dritarja, mbylle se e ke lene hapur /pf/images/graemlins/tonguee.gif