HERA E PARE!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
HERA E PARE!!!!!!!!!!!

ejani, ju ftoj te gjitheve te kujtoni eksperiencen tuaj te pare seksuale ose humbjen e virgjerise???
Ishte dicka e bukur qe do ju mbesi ne mendje si nje kenaqesi e vertete apo ju la shume per te deshiruar dhe nuk ju pelqen t'a diskutoni appo kujtoni. :rolleyes: :rolleyes:

Edi21

Primus registratum
Re: HERA E PARE!!!!!!!!!!!

my sweet sweet Sweet Lolita po pse nuk fillon ti e para qe te na hapesh oreksin, ku? kush ta mori ty vergjerin? si ta mori? une thash se ju gocat sa here qe shkoni me djemt gjithmon jeni te virgjera e beni per here te pare cudi? ne cunave na shtohet numri kurse juve sa here qe shkoni i hiqni dilni me minus. nese po na the ti do ta themi dhe ne skemi cte bejem keto do te jen rregullat e lojes. truth & dare. you first honey

mostro

Putraku

Ske kuptu gjo tina qe ajo se ka bo akoma!?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo se boj shaka!se ndonjeher dhe i leshoj fjalet kshu ne ajer....
Po na thuj si u ke ndier ti o sweet lolita!duhet ta kesh bo shpejt tina ehhh ihihihhi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja psh una nuk ndieva ndonje gje te modhe dhe nuk /pf/images/graemlins/laugh.gif mbaj mend mire..
Po kush eshte ai qe te mbaje mend se cfare ka bere kur ka qene 3 vejc???

Kordelja

Valoris scriptorum

Tema zhvendoset tek kategoria Te ndryshme pasi nuk ka ludhje me DASHURINE .

LEA

Primus registratum

mbasi pas puthjes se pare nuk me zuri gjumi gjithe naten, mendova se mbas heres se pare, nuk do flija nje jave rrjesht, po ja kam futur nje gjumi.....sa humba dhe heren e dyte. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

hmmm /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]mbasi pas puthjes se pare nuk me zuri gjumi gjithe naten, mendova se mbas heres se pare, nuk do flija nje jave rrjesht, po ja kam futur nje gjumi.....sa humba dhe heren e dyte. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Lea me shkrive fare........ shume origjinale

I love new york

Primus registratum

mqs disa nga juve ketu donin qe une t'u thoja ekseriencen time (se ndryshe nuk flasin dot ata) atehere po ju them qe it kinda sucked. do doja t'a kisha bere me nje njeri qe do e doja me shume dhe do doja qe te kushte qene shume me special. Hey but who cares!!!!! Kam 6 vjet qe provoj mrekulli ne ate qe kam tani so....
Sidoqofte nuk jam bere pishman sepse ne ato kohe mendova se ai njeri ishte worth it deri diku.....
Ju ftoj te ndani eksperiencat tuaja tani. Une e bera timen.
help.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Sara

Primus registratum

When it happens I will tell you!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb]Tema spostohet tek Eros[/qb]
Me qe e spostove ketu :rolleyes:

Premtoj se nuk i them babit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pergjigjju pyetjes se temes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

I shoku im kishte plaken qe i punote te hotel Dajti edhe na sillte shpesh her cumcakiza (cfar fjale mer amon) dhe kanoce pepsi e cola (bosh kuptohet).
Kto,pervec asaj qe i vesha ne bufe si zbukurime,ngaiher i dilsha para komshies qe kisha siper ne i thosha:
Eva te jap ket kanocen dhe kto letrat e cumcakizave a ma le i her ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ene ajo pranote (pranote dhe me te tjeret jo vetem me mu) edhe vite ke shpia ose shkoshim mrapa universitetit neper ferra (e kom pas shpin diku aty afer).
Kjo pra ka qen hera e par e imja.
Her e par i thoncin se bohet llaf kur ishim nja 10-11 vjec ene vetem sa hiqshim breket dhe e meshtesnim siper pa fut gjo kuptohet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Komshia mas nja ca kohesh nderroi shpi ene nuk u duk mo nga lagja.Kur i dite mas shum vjetesh ne xhiro me nalo njona ene me thot :
-Mos je gjo usta_Qima ??
-Po i thash una.
-Jam Eva nuk me mba men ?????
Fiiiuuuuuu njela pa llafe, ishte bo alamet .... goce me te ik truni. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mu te shkretit me zuni turpi se mu kujtoshin ato qe kishim bo kur ishim kalamoj,kur ma boni:
-Nuk kom nevoj mo per kanoce bosh ,po po deshe...................
si vazhdo historia po e gjetet ?????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]I shoku im kishte plaken qe i punote te hotel Dajti edhe na sillte shpesh her cumcakiza (cfar fjale mer amon) dhe kanoce pepsi e cola (bosh kuptohet).
Kto,pervec asaj qe i vesha ne bufe si zbukurime,ngaiher i dilsha para komshies qe kisha siper ne i thosha:
Eva te jap ket kanocen dhe kto letrat e cumcakizave a ma le i her ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ene ajo pranote (pranote dhe me te tjeret jo vetem me mu) edhe vite ke shpia ose shkoshim mrapa universitetit neper ferra (e kom pas shpin diku aty afer).
Kjo pra ka qen hera e par e imja.
Her e par i thoncin se bohet llaf kur ishim nja 10-11 vjec ene vetem sa hiqshim breket dhe e meshtesnim siper pa fut gjo kuptohet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Komshia mas nja ca kohesh nderroi shpi ene nuk u duk mo nga lagja.Kur i dite mas shum vjetesh ne xhiro me nalo njona ene me thot :
-Mos je gjo usta_Qima ??
-Po i thash una.
-Jam Eva nuk me mba men ?????
Fiiiuuuuuu njela pa llafe, ishte bo alamet .... goce me te ik truni. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mu te shkretit me zuni turpi se mu kujtoshin ato qe kishim bo kur ishim kalamoj,kur ma boni:
-Nuk kom nevoj mo per kanoce bosh ,po po deshe...................
si vazhdo historia po e gjetet ?????? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahaha ustajo me shkrive. te pakten s'paske pagu 100 marka si ai djali tjeter. PO edhe ajo Eva paska qene goxha goce lal, se paska bo vetem per kanocet edhe per letrat , think about it /pf/images/graemlins/tongue.gif PO ta kishte pas me interes kushedi ca do te te kishte kerkuar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Historine e dime si vazhdon vetem na thuaj sa here dhe ku (hopefuly nuk e ke bo mas universitetit) /pf/images/graemlins/tongue.gif

LEA

Primus registratum

ua, po po te jete keshtu sic thote usta qima, une e kam perjetuar heren e pare ne moshen 9 vjecare.
e mbaj mend si tani. kishim kohe qe pergatiteshim shpirterisht per daten e shenuar. mbrapa nje kodre, e kishim lene te takoheshim me cunat dhe te benim dashuri. keshtu e quanim atehere.
gjithe sensacioni ishte se jam shtrire ne bar me kurriz dhe me ka hipur siper genti, nderkohe qe cunat e tjere me gocat e tjera, benin te njejten gje, pa ndryshuar as pozicionin. sa qef e kishim misionarin, qe atehere. /pf/images/graemlins/laugh.gif
por konsekuenca e kesaj ishte erioni. nje djale ky, pak me i madh se ne ne moshe, qe na kishte pare nga ballkoni i katit te peste ku kishte shtepine. filloi te me bente presion dhe sa here merrja rush dhe dilja perjashte, ma jep mua, thoshte se perndryshe i thashe tet eme. mizerja.
nuk e dija se cmimi qe duhej te paguaja per heren e pare, do ishte kaq i larte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SARA*:
[qb]When it happens I will tell you!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Saraaaaaaaaaaaa po presim neve /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sara

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sweet Lolita:
[qb]
[qb]When it happens I will tell you!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Saraaaaaaaaaaaa po presim neve /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahaha!Lolita yll fare je! /pf/images/graemlins/smile.gif Po nuk e gjeta "the perfect person" per kater dite. /pf/images/graemlins/wink.gif Tani vec po lexoj ca kane ba keta te tjeret dhe pale mesoj ndonje send. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bye Bye!

Sara

Primus registratum

[qb]
O Saraaaaaaaaaaaa po presim neve /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahaha!Lolita yll fare je! /pf/images/graemlins/smile.gif Po nuk e gjeta "the perfect person" per kater dite. /pf/images/graemlins/wink.gif Tani vec po lexoj ca kane ba keta te tjeret dhe pale mesoj ndonje send. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bye Bye!

une_une

Primus registratum

[qb]
[qb]
Bye Bye![/qb]
Lolita si i ke vithet mi goce?