Happy B-Day, Nevee!!!

Trista

Primus registratum
Happy B-Day, Nevee!!!

birthday%20cake.jpg

Urime, dhe sa me shume fat! :kiss:

Torte me fruta te gjeta, mos u anko /pf/images/graemlins/tongue.gif

@d@

Primus registratum
Re: Happy B-Day, Nevee!!!

Danke motruli /pf/images/graemlins/wink.gif Veren dhe mishin po e ble vete /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ps. Mos trego qe u plaka une ok ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trista

Primus registratum

Kur te plakem un, plakesh dhe ti /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

goc luj rolin gjasme /pf/images/graemlins/wink.gif se skam ndermet ti jap fund beqarise kaq heret /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca eshte kjo ditelindje pa dhurata mi ? :eek: :tipsy:

@d@

Primus registratum

:eek: desh me plasi zemra :tipsy:
sa e bukurrrrrrrrrrrrrrrr kjo varsja /pf/images/graemlins/wink.gif sot s'kishte pako /pf/images/graemlins/frown.gif vajta kontrollova posten qe mgjes una :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nevee:
[qb] :eek: desh me plasi zemra :tipsy:
sa e bukurrrrrrrrrrrrrrrr kjo varsja /pf/images/graemlins/wink.gif sot s'kishte pako /pf/images/graemlins/frown.gif vajta kontrollova posten qe mgjes una :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pse s'ka dite deri te premten? /pf/images/graemlins/wink.gif Do vije fix ajo-dhurata e pare, urimi i pare :rockband:

@d@

Primus registratum

thx cocone /pf/images/graemlins/smile.gif
te premten e du dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif kot me cuan kembet vete ke posta.. :shrug: :tipsy:

William Wallas

Forumium maestatis

Nevee edhe 100 !!! Ku do e festosh 18-vjetorin ??? /pf/images/graemlins/wink.gif Te organizojme nei gje ne ???

Kondrapedali

Kondrapedali

Nevee 18 bëre ti mi? Paska qen t'u m'arrestu Interpoli mu pse s'thu ti /pf/images/graemlins/tongue.gif . Shyqyr që s'të paskom ardh rrotull.

U bash 100 vjeçe e tu realizofshin andrrat. :kiss:

Futi nji xhiro me kte Nevee /pf/images/graemlins/wink.gif

MurthwaiteBlackbird.jpg

@d@

Primus registratum

Wall, une hala s'kam mbush 15 /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: megjithate kur te doni ju gati Nevee. E pi rakin e manit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Eh 18 bi llafi kondra /pf/images/graemlins/wink.gif Te isha martuar 18 vjece do kisha gocen duke mesuar Abetaren tani :lol: Nejse tani qe me fale kalin ec e mu afro po deshe hihuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

E mir se nuk të mbyta. Kompliment desha me të bo /pf/images/graemlins/laugh.gif . D.m.th ke një gocë që nuk shkon në shkollë :idea: dhe je pak e martuar :angel: . Për kaq nuk të kap Interpoli /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Nevee, ate kalin e kom msu vet un e nuk sill me shkelma se o mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate ti u bofsh 100 vjeç e ja kalofsh sa më mirë me familjen :wave: .

@d@

Primus registratum

Kondra, m'Mbut po deshe po i them burrit :lol: Goc Analfabete ne mes te Austrise? :goofy: metropoli tvij te mkapi se jam duke torturuar njanin :devil: ..pastaj une i kam premtuar bas do ja gjej dhendrin FORUMIST /pf/images/graemlins/laugh.gif

Faleminderit per urimin kondra .. faleminderit edhe per kalin /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

@d@

Primus registratum

O'Le dhe Shiraz :kiss: Faleminderit ! /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps, Bug /pf/images/graemlins/laugh.gif