FIONA GEZUAR DITELINDJE PAC VETEM DITE TE BARDHA BUKUROSHJA E FORUMIT. :kiss: :kiss:
SE PER PAK HARROVA TE THEM DHE 100 VITE TE TJERA. :kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif
:lol: nje question kam une!! me sa di une mami im e kishte dje, une sikur e kam ne maj. o nene , o nene keta ti shkurtokan ditet me paire :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :lol:
e ka moj zemer e ka se mos ta kish une nuk do ti uroja kot. /pf/images/graemlins/wink.gif
ajo eshte shume turpshme dhe donte me e mbajtur sekset.. :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif
:lol: :lol: ore i paudhe, na se i bere lemsh njerzit ketu ne AF!!! :lol: 82Shko, une e kam ne 22 maj, hajt se vitin s'po e themi /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: po mua se kush me tha qe Rauli e kishte ne 11 gusht :idea:
Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] e ka moj zemer e ka se mos ta kish une nuk do ti uroja kot. /pf/images/graemlins/wink.gif
ajo eshte shume turpshme dhe donte me e mbajtur sekset.. [/qb]
papapa sa sweet qe jane keta te Frances!!! :smash: :smash:
Satana faleminderit :kiss: :kiss:
Raulo, ja ta gjeta dhe ditelindjen me ne fund!!!!! BEST WISHES dhe nga une!!!! edhe 100000000000000 vjet te tjera. urime hooooooooooney. hajt se u ngjira tani :kiss: :kiss: :kiss:
D. fiona eshte duke bo vizitat andej nga spitali nuk vonohet shume. /pf/images/graemlins/wink.gif
fiona e shikon se ke misafir hajde pra e kthehu pergjigje. /pf/images/graemlins/smile.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.